- Poruka
- 11.751
Dečki vaš red, vaš motiv za ženidbu i taj fazon? Cure, vaše mišljenje o raznim tipovima mladoženjama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zeli da se zeni?Sta pijes pre postavljanja tema?
A zasto se zeniti ? Citiracu jednu zenu koju sam upoznao nedavno na jednom sajtu :
Moze se sve i kad si sam ali mnogo je lepse u dvoje, bilo bi lepo upoznati nekog iskrenog, osecajnog......
Zapravo ne pijem ništa, zdrava ishrana, sportski život, ponekad sa društvom neko pivo a i to u maloj količini.![]()
na pivo jos niko nije maznuo ribu
predji na vino, crno
a ti pij argentinska
koliko nameravas da zivis? kao samac?
Dečki vaš red, vaš motiv za ženidbu i taj fazon?
Dečki vaš red, vaš motiv za ženidbu i taj fazon? Cure, vaše mišljenje o raznim tipovima mladoženjama?
Ja poznajem samo dva muškarca koji su oduvek želeli da se ožene - jedan koji se palio na to da bude čovek-domaćin, plodan na svakom polju - žena, deca, kinta, da pravi velika veselja i hrani i poji veliku porodicu i mnogobrojne kumove i prijatelje; i jednog koji u suštini baš ni ne voli žene, ali strašno želi da bude otac. Svim ostalim prijteljima se to desilo slučajno : )
Užas.Ne znam šta drugo da kažem.
Koji deo je užasan? Ovi koji su hteli da se žene, ili ovi koji se slučajno oženili? Ili svi zajedno?
razumljiva mi je potreba za partnerom, potomstvom, ali ne u smislu daj šta daš, ili što je dostupno.
neshvatljivi su mi tipovi koji se žene dugogodišnjim ili trudnim devojkama. možda bi adekvatniji izraz bio kažnjiv.
Jednom rečju želeo bih da neko za mnom sakuplja smrdljive čarape i da mi pere usrane gaće.
Mislim da je u pitanju strah pod uticajem spoljašnjih faktora ( okolina) ili iskrena usamljenost ili očaj.