Zašto želite da se oženite?

Dečki vaš red, vaš motiv za ženidbu i taj fazon? Cure, vaše mišljenje o raznim tipovima mladoženjama?

Ja poznajem samo dva muškarca koji su oduvek želeli da se ožene - jedan koji se palio na to da bude čovek-domaćin, plodan na svakom polju - žena, deca, kinta, da pravi velika veselja i hrani i poji veliku porodicu i mnogobrojne kumove i prijatelje; i jednog koji u suštini baš ni ne voli žene, ali strašno želi da bude otac. Svim ostalim prijteljima se to desilo slučajno : )

Ja poznajem samo dva muškarca koji su oduvek želeli da se ožene - jedan koji se palio na to da bude čovek-domaćin, plodan na svakom polju - žena, deca, kinta, da pravi velika veselja i hrani i poji veliku porodicu i mnogobrojne kumove i prijatelje; i jednog koji u suštini baš ni ne voli žene, ali strašno želi da bude otac. Svim ostalim prijteljima se to desilo slučajno : )

Užas.Ne znam šta drugo da kažem.

razumljiva mi je potreba za partnerom, potomstvom, ali ne u smislu daj šta daš, ili što je dostupno.
neshvatljivi su mi tipovi koji se žene dugogodišnjim ili trudnim devojkama. možda bi adekvatniji izraz bio kažnjiv.

Mislim da je u pitanju strah pod uticajem spoljašnjih faktora ( okolina, babo, nana itd.) ili iskrena usamljenost ili očaj.

Back