Zasto win10 nije bas za svakog?

Мени је највише правио проблем драјвер графичке, зато што Г-Форце, тј нВидиа драјвери нису компатибилни са системом, поготово са игрицама.

Избацио сам нВидиа графичку, и сад нема проблема. :)

Пропусти који се јављају у 10-ци код мене написао сам у прошлом посту, али да куцнем у дрво, за сада и овако ради добро.

Кориситим Битдефендер, и немам проблема, нити има проблема са апдејтом.

Једино ме нервира што још увек дрнда ХАРД ДИСК на 100%, после сваке апликације. Треба му 1-3 минута да се смири. Овако ХАРД неће трајати ни годину дана.

Screenshot (1).jpg
Screenshot (2).jpg

Ovo i nije vaistina.Cesto je iskakao eror- This program is for Windows NT system.Viruse kupio kolko si hteo + cest BSOD na svaku glupost.
Јесте, али се превазилазило, ерор није била нека грешка која се јављала, то је било због ФАТ 32 система...

И наравно, ако ниси све инсталирао од пратећих драјвера и програма... :)

И није било неких проблема, ретко кад, који се лако превазилазили.

Проблеми се јављали због хардвера, конфигурације копма...

Ко је имао Интел и нВидиу, тај је певао, а ко је имао АМД у то време, тај је плакао...

Poslednja izmena:
Nisam imao nekih problema sa 98-com,jer tada nije bilo nekih zahtevnih programa i tada nisam imao internet.Jos imam njegovu instalaciju i disketu za podizanje OS-a
98-ци је интернет правио велики проблем, због лоше услуге провајдера...

Диалап нису сви могли да пруже квалитетно...

Кад се накачиш на мрежу где је конекција добра, па то је песма! Никад ни са једним ОСом није интернет знао тако добро да ради као са 98-цом. :)

Jeste cesto je pucala internet konekcija zbog mnogo loseg uradjenog tel sistema + analogna centrala + modem od 50/kbs onda si morao da prckas po mdemu da bi izvukao maksimum sa programima teske su to muke bile i jos kad cujem pesmu modema danas uhvati me neka nostalgija za tim vremenima :(

Кад се накачиш на мрежу где је конекција добра, па то је песма! Никад ни са једним ОСом није интернет знао тако добро да ради као са 98-цом. :)
nabavio sam posle Satelitski net,ali je vec bila stigla Win. 2000.Nije ni to lose bilo.

ebote legendo sto bre imas tako odvratan wallpaper :D

Pa ti si onda bio car u to vreme. :D

- - - - - - - - - -

Postavio sam za sebe, a ne za druge. :)

A i mnogi drugi razumeju poentu pozadine... :)
Eee da znas koliko sam proveo napolju na terasi vremena da bih pogodio stepen prijema.Neznam ni sam koliko puta mi je doslo da uzmem veci cekic i izlupam onaj tanjir.Taman namestim i bude dobro neko vreme,kad dune vetar i sve poremeti,a ono ne treba mnogo da se pomeri.Bilo je i lepih iskustava,ali nije bilo ni jeftino.

Eee da znas koliko sam proveo napolju na terasi vremena da bih pogodio stepen prijema.Neznam ni sam koliko puta mi je doslo da uzmem veci cekic i izlupam onaj tanjir.Taman namestim i bude dobro neko vreme,kad dune vetar i sve poremeti,a ono ne treba mnogo da se pomeri.Bilo je i lepih iskustava,ali nije bilo ni jeftino.
:hahaha:

Верујем, тако сам и ја пролазио 6-7 година са бежичним интерном, мало-мало па скачи на кров, а кров веома висок, стрм, померајући антену и тражећи најбољу позицију... :lol:

Е то су биле муке, и ко није знао шта су муке, требао је урадити што и ја! :lol:

Back