Zašto Vučić stalno odlaže odlazak u Novi Sad?

kapetanmark

Legenda
Poruka
57.795
https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-novi-sad-miting/

1750583738185.png

Od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu i pogibije 16 ljudi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je u ovom gradu samo jednom i to 5. novembra uveče, kada su oštećene prostorije Srpske napredne stranke. Najavljivao je, u jeku najvećih protesta, da će doći i prošetati se Novim Sadom, ali to nije učinio.

Nakon toga se spekulisalo da će baš u Novom Sadu, odakle su i krenuli protesti, održati veliki skup SNS na Sretenje, ali je ipak odabrao Sremsku Mitrovicu. Sada najavljuje da će možda, ipak, održati miting u tom gradu za Vidovdan, ili 5. jula, dok mu Novosađani i opozicija poručuju da nije poželjan.

Pa nije mu ovo Nis ... Eno hvalis e nisom kako je tamo veci deo dekana i profesora se vratio nastavi...

Zamislite da dovede svoje sendvicare , crikus od 20 000 putujucih placenika kao u mitrovicu i nis.

Jel mozete to da zamislite u NS ???

Da nam predvodnici korupcije koja je ubila nase sugradjane zasmrde svojim krvavim rukama i placenickom bagrom po bulevaru oslobodjenja i PRED MESTOM ZLOCINA ???

jel mozete do zamislite ?

da nam svojim prisustvom skrnave grob maltene ?

ne znam dal vi izvan novog sada to mozete da zamislite ali novosadjani sigurno ne mogu i nece !

Ovde je predsednik dosao 05.11.2025 (prvi veliki protest posle pada nadstresnice) u svoje prostorije sns na bulevaru i na megafon urlao kako ce nas opet pobediti na izborima... Nije otisao u posetu povredjenima u bolnicu da se bar raspita za njihovo stanje... vec je urlao o pobedi dok mu njegove sluge likuju...

dok smo mi bili u soku i velikom udarcu ubistvom nasih sugradjana.

hteli su oni i onaj cirkus i mantru od deklaracije o vojvodini da odrze u ns pa su dobili odgovor i skrenuli u mitrovicu...

U novi sad nemaju sta da traze.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-novi-sad-miting/

Pogledajte prilog 1745951

Od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu i pogibije 16 ljudi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je u ovom gradu samo jednom i to 5. novembra uveče, kada su oštećene prostorije Srpske napredne stranke. Najavljivao je, u jeku najvećih protesta, da će doći i prošetati se Novim Sadom, ali to nije učinio.

Nakon toga se spekulisalo da će baš u Novom Sadu, odakle su i krenuli protesti, održati veliki skup SNS na Sretenje, ali je ipak odabrao Sremsku Mitrovicu. Sada najavljuje da će možda, ipak, održati miting u tom gradu za Vidovdan, ili 5. jula, dok mu Novosađani i opozicija poručuju da nije poželjan.
Zašto Vučić stalno odlaže odlazak u Novi Sad?

Možda tako vježba odlazak u Prištinu. :think:

Pa nije mu ovo Nis ... Eno hvalis e nisom kako je tamo veci deo dekana i profesora se vratio nastavi...

Zamislite da dovede svoje sendvicare , crikus od 20 000 putujucih placenika kao u mitrovicu i nis.

Jel mozete to da zamislite u NS ???

Ja ti, kao Nišlija, mogu reći da si, upravo ovim što je iznad navedeno dao sam sebi odgovor za pitanje iz naslova.
Njemu bi za Novi Sad trebalo barem 5 više policije nego onomad u Nišu.
Zašto toliko? Prvo Novi Sad je veći, drugo ljudi su (normalno) mnogo više revoltirani u NS nego u NI, a treće, mnogo više poluga vlasti je u NS nego u NI.
Pazi, za vreme onih par sati kolko mu je trajao "grandiozni trodnevni skup" u Niš, oko njihovog obora su bili kordoni i kordoni što policije, što žandarmerije, plus civilke. Ovamo, gde smo mi bili, ispred pravnog/ekonomskog, na nas cca 10 iljada duša bilo bukvalno 2 marice (za slučaj da bude neko expres apšenje) i nešto civilki koje su se vrzmale kroz masu.
E sad, zamisli kolko bi svakojakih pripadnika policije morao da dovuče u Novi Sad. Ako bi to uradio, ko bi mu branio Beograd? Mučenici iz Picinog parka? Teško.

Ja ti, kao Nišlija, mogu reći da si, upravo ovim što je iznad navedeno dao sam sebi odgovor za pitanje iz naslova.
Njemu bi za Novi Sad trebalo barem 5 više policije nego onomad u Nišu.
Zašto toliko? Prvo Novi Sad je veći, drugo ljudi su (normalno) mnogo više revoltirani u NS nego u NI, a treće, mnogo više poluga vlasti je u NS nego u NI.
Pazi, za vreme onih par sati kolko mu je trajao "grandiozni trodnevni skup" u Niš, oko njihovog obora su bili kordoni i kordoni što policije, što žandarmerije, plus civilke. Ovamo, gde smo mi bili, ispred pravnog/ekonomskog, na nas cca 10 iljada duša bilo bukvalno 2 marice (za slučaj da bude neko expres apšenje) i nešto civilki koje su se vrzmale kroz masu.
E sad, zamisli kolko bi svakojakih pripadnika policije morao da dovuče u Novi Sad. Ako bi to uradio, ko bi mu branio Beograd? Mučenici iz Picinog parka? Teško.
taman doveo sve raspolozive represivne snage u ns- dzaba im

ovdeje narodu dosta. preslase crta, tu povratka vise nema sve dok ne bude odgovornostiza korupicju koja ubija.

novi sad je apsolutno kriminalizovan grad ,sto je uciniocelavi vucevic. karteli droge. ne cudi ono hapsenje direktora grasa koji je uhapsen od evropola kao jedan od vodja medjunarodnog narko kartela...

ne cudi sto su najvise prebijanja bila u novom sadu, devojku bejzbol palicom, ljude kod futoske pijace pomocu narko dilera i policajca iz zemuna...
batinasi njihovi su leglo u ns...

sve je to novosadjanima preko glave.

novi sad je manji od beograda ali to nema evze po ovom pitanju. ovde nece oni koji stite krivce za nadstresnicu dovoditi placenu bolumentu od 20 000 cirkusante koji kruze drzavom.

u novi sad da nam se time psoeravaju na najvecu tragediju nece moci.

takvo je rzmisljanje novosadjana i to ce biti tesko ponizenje novosadjana i provokacija koju nikome ne bih preporucio. bolje je ne cackati ljude...

Sasvim razumljivo je sve to što kažeš i mislim da je svima u Srbiji (a i šire) to više nego jasno. Mislim, ima puno ogorčenosti svuda u Srbiji i zbog lokalnih i zbog državnih vlasti i zbog pada nadstrešnice (a i ranijih tragedija), ali to sve ne može da se uporedi s Novim Sadom.
Ovo što najavljuju, te možda i ne bude skup, te ako bude, dal će u novi Sad, dal će u Kragujevac, pffff...
Ako se i prevare da ga "uparade", Novi Sad biti neće (ajd da ostavim 5% mogućnosti za to, a i to je mnogo), Kragujevac, pa i tu nije previše izvodljivo u ovom trenutku. Ne znam, možda pokušaju u Surdulici, pošto tamo oće da isćuškaju SPS iz vlasti.

Back