Зашто Вучић не трпи било какав вид протеста уперен против њега?

Ауторска тема
Ово питање је прво упућено професионалним психијатрима па тек онда Вучићевим бирачима и противницима.
Коришћење уцењених криминалаца у сврху обрачуна са народом који демострирају против режима је довољан разлог да сви размисле колико дуго све ово може да се трпи.
Протести ће сигурно бити све чешћи и масовнији али да ли то значи да ће Вучић бити све више лукавији и опаснији?
Ово што се сада догађа у Србији је све више огољењије а сам председник се више и не стиди употребом свих нецивилизованих средстава а ту има и саучествовање већине медија у Србији.
На крају да се не лажемо.Склонио је полицију са улице али их је злоупотребио и криминилизовао као нацисти и фашисти у оно зло време.
pa nigde ne praviš demonstracije protiv vlasti već protiv poteza vlasti

u suštini nije šija nego vrat ali si zaobišao mnoge zakonske regulative jer "ne rušiš vlast" pa ne mora policija pod obavezno

ovo da se "nezadovoljni" izduvaju par meseci ored izbore je stari osihološki trik
jer da se prave demonstracije pred sane izbore... a videli smo...

Debilizam ,sta ce mi svetla po suncanom i vedrom danu
A od čega da živi fabrika akumulatora?
To dovodi proizvodjače u neravnopravan položaj u odnosu na Gazde sa TV uredjajima koji riknu posle 24 meseca otplate (rikne TV a ne Gazda) i i Gazde sa mobilnim telefonima koje kad otplatiš budu out of date, a i šta će ti mobilni telefon za razgovor bez minimalnih 16Gb RAM-a i bez kamere sa zumiranjem komšinicinog prozora u 2022-oj?

Kome treba Ei Niš TV od 25 godina?
Ima da rmbaš naizmenično - TV, mobilni, krevet, dušek pa puta broj ukučana.
Zamisli sve da traje? Pa gde bi sa paeama?

A od čega da živi fabrika akumulatora?
To dovodi proizvodjače u neravnopravan položaj u odnosu na Gazde sa TV uredjajima koji riknu posle 24 meseca otplate i i Gazde sa mobilnim telefonima koje kad otplatiš budu out of date, a i šta će ti mobilni telefon za razgovor bez minimalnih 16Gb RAM-a i bez kamere sa zumiranjem komšinicinog prozora u 2022-oj?
Meni vrsi posao i sa 2Gb rama odlicno .
Isto se svodi i na prvu pomoc i “rok trajanja” od 5 godina ,klasicna otimacina …daju nam pisljivih 20 evra a ta prva pomoc kosta malo manje.

Ауторска тема
Ово питање је прво упућено професионалним психијатрима па тек онда Вучићевим бирачима и противницима.
Коришћење уцењених криминалаца у сврху обрачуна са народом који демострирају против режима је довољан разлог да сви размисле колико дуго све ово може да се трпи.
Протести ће сигурно бити све чешћи и масовнији али да ли то значи да ће Вучић бити све више лукавији и опаснији?
Ово што се сада догађа у Србији је све више огољењије а сам председник се више и не стиди употребом свих нецивилизованих средстава а ту има и саучествовање већине медија у Србији.
На крају да се не лажемо.Склонио је полицију са улице али их је злоупотребио и криминилизовао као нацисти и фашисти у оно зло време.

Kompleks od želje da bude voljen.

On očajnički želi da bude popularan, da ga celi narod voli i doživljava kao Sotera.

Ako se neko negde buni nešto, to znači da ima nekog ko ga ne voli.

264016538_6513107742093301_5224275899681672850_n.jpg

Узурпација Институција( Судство,Полиција,Порески вампири,Удба)...
када све то стоји под шапом једног Човека је нешто поражавајуће з свако Друштво,Државу.

То је нешто ненормално тако да су обични грађани од пластелина,буквално приморани да се поклоне Вођи
знајући унапред да нико не може да их заштити ако се не учлане.

и ја,као странац овде преко где боравим,уживам већа Права него Србин у Србији.

Kompleks od želje da bude voljen.

On očajnički želi da bude popularan, da ga celi narod voli i doživljava kao Sotera.

Ako se neko negde buni nešto, to znači da ima nekog ko ga ne voli.
Neka kupi kera, jedino on bezuslovno seni na svaki gazdin mig (mada ni to nije 100% garantovano). :P

Back