Zašto vozite Tojotu Prijus a iznajmljujete Dodž Vajper?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovoooo je pdf žene a i tiiII nnIsi žena.

a automobili su spomenuti onako

А питање ти се односи на кола, или је то нека метафора?

Нпр. Муж је Тојота, па га возају, а изнајмљују колегу који је Доџ (скраћеница од домаћа обична џукела?)?

Нпр. Муж је Тојота, па га возају, а изнајмљују колегу који је Доџ (скраћеница од домаћа обична џукела?)?
kad bi samo znao koliko izčitavam o tebi od samo ovog jednog posta.
I one takođe. :) :D

Баш сам се питао каће прва жена да се јави на теми на подфоруму "Жене", и јавила се ова чукнута.

Е, јеси чукнута.

Замисли да се ниси јавила, постављача бисмо после 24 сата од отварања теме питали зашто је отворио тему на ПДФ Жене а ни једна се жена јавила није.

Баш сам се питао каће прва жена да се јави на теми на подфоруму "Жене", и јавила се ова чукнута.

Е, јеси чукнута.

Замисли да се ниси јавила, постављача бисмо после 24 сата од отварања теме питали зашто је отворио тему на ПДФ Жене а ни једна се жена јавила није.
Evo zapalila, pijem radlu i zamišljam. I mislim se kakva glupost. :)

Него...је л' ово тема, или нисам укапирао?

Можда је нешто о аутомобилизму?

Ma Dart je umislio da je ovaj Dodz Vajper.

Хм...причао је он овде своју животну причу. Да је не помињемо сада, лична је, али из приче је он био типичан Тојота Пријус, па после жестоког удеса, можда је кренуо да расте у Доџ Вајпера. А можда је то само његово субјективно гледање на себе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back