Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I za mene!
Mislim da je to osoba koju malo ljudi može da stvarno voli ili podržava jer se retko ko bavio tačno likom i delom kroz vreme, a sve se bazira na novostečenom imidžu, time što je kroz vreme izbrušeno, iskaljeno, istrenirano i konačno-tu je gde je.
Voli ga onaj deo društva koji je za vreme njegovog predsednikovanja nešto dobio i zna da može dobiti još, a podržava onaj deo društva koji se osnovano tek nada da može nešto da dobije.
Ostali se možda priklanjaju kao ono-ja za Zvezdu, ti za Partizan... nametne se nekako samo po sebi gledajući metež oko sebe i to kako se on ponaša u svemu tome.
Mislim da je narod odjednom počeo da ceni taj (vremenom stečen) stav AV-a koji se sad manifestuje i stejdžuje najako, i da je to ono zbog čega će većina pre odabrati da bude za njega nego protiv.
Šetam ja moravskim kejom i čudom se načudim. Vidim uz reku mnogo žutih ljudi kako piju vodu iz Morave. Odem do obližnje prodavnice i vidim na rafovima velikim slovima BELI HLEB TIP 500 - CENA 3 DIN. Već me neka jeza uhvati kad odjednom blizu mene na nekoj livadi sleti neki veliki leteći ćilim iz koga siđe neki čudni Arapin iz Emirata koji protrlja Aladinovu lampu i tako stvori neku ogromnu fabriku mikročipova na sred polja, pa taj ludi Arapin krene na silu sve prolaznike da natera da rade za njega za 1000 € mesečno. U međuvremenu tehničari gradskog saobraćaja postave onaj Mercedesov znak na prednjim maskama buseva i, verovali ili ne, oni krenu da lete. Nešto kasnije stigne mi neki SMS gde me obaveštavaju da mi je upravo uplaćeno nekih 1000 € tamo nekih akcija od tamo nekih javnih preduzeća. Rekoh, kad sam već uzeo tf u ruke, da vidim bar šta ima novo na vestima, pa krenu mediji da me obasipaju vestima kako je milion tajkuna i kriminalaca uhapšeno u Srbiji i kako im je sva imovina nacionalizovana. Obližnji poljoprivrednik na traktoru kad me vide natera me s njim da odem u kafanu da popijemo, iako ga ne poznajem, jer reče čovek da mora da časti pošto je dobio velike pare za otkup pšenice i kukuruza i da mu je država još pre uredno platila sve subvencije za rad. Ne, nisam ni pijan ni drogiran.