Zasto volite, podrzavate Vucica?

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
Za mene je misterija zasto vise od polovine gradjana podrzava Vucica.
Kako verovati nekome ko stalno izmislja, hvali samog sebe, tera druge da ga hvale, menja svoje stavove kao vetar pravac, obecava nemoguce i kad ne moze da ispuni, samo ponudi nesto drugo?
Tu je naravno i izrazito autokratski, drugarski sistem vlasti koji gusi sve, volju za stvaranjem, principe, odgovornost.

Donekle razumem ljude koji mrze zute, pa Vucica dozivljaju kao uzvracanje udarca, ali kad je jedan forumas rekao "Volim SNS/Vucica zbog ideologije", ostao sam bez teksta, jer mi nije poznato koju ideologiju zastupa Vucic, niti da je ima.

Za mene je misterija zasto vise od polovine gradjana podrzava Vucica.
Kako verovati nekome ko stalno izmislja, hvali samog sebe, tera druge da ga hvale, menja svoje stavove kao vetar pravac, obecava nemoguce i kad ne moze da ispuni, samo ponudi nesto drugo?
Tu je naravno i izrazito autokratski, drugarski sistem vlasti koji gusi sve, volju za stvaranjem, principe, odgovornost.

Donekle razumem ljude koji mrze zute, pa Vucica dozivljaju kao uzvracanje udarca, ali kad je jedan forumas rekao "Volim SNS/Vucica zbog ideologije", ostao sam bez teksta, jer mi nije poznato koju ideologiju zastupa Vucic, niti da je ima.
Ma primorao ih je.prvo ih je bacio u roblje,zaposlio u strana preduzeca za male plate,a posle ih ucenjuje da ako ne rade sta on hoce,mogu ostati bez posla.Tako da im zavrce mozak,a oni i sami ne znaju na koju starnu da udaraju.

.

Ако добро разумем, а поправите ме, сада се расписују парламентарни избори, односно избори за народне посланике, наше представнике у скупштини Србије.

Практично, ми гласамо да ли ће Брнабић да остане премијер Србије.

Вучић је на посебним изборима изабран и његово место није угрожено још пар година. Он остаје председник Србије.

Према томе, гласачи треба опуштено да бирају представнике који ће попут Бошка Обрадовића бити спремни да стану испред криминалаца и оних који им тај криминал омогућавају и отресу ову земљу ове пошасти која нам се навадила.

.

.

Ако добро разумем, а поправите ме, сада се расписују парламентарни избори, односно избори за народне посланике, наше представнике у скупштини Србије.

Практично, ми гласамо да ли ће Брнабић да остане премијер Србије.

Вучић је на посебним изборима изабран и његово место није угрожено још пар година.

Према томе, гласачи треба опуштено да бирају представнике који ће. попут Бошка Обрадовића бити спремни да стану испред криминалаца и оних који им тај криминал омогућавају и отресу ову земљу ове пошасти која нам се навадила.

.
Tehnicki da, ali ljudi glasaju za Vuciceve ljude - SNS ili ostale. Vucic je presudan u toj racunici.

Back