Zašto volite Ovnove

Izvinjavam se
Sto se kaze kff topic je

A sta znaci kad neko ima mnogo aspekata
I negativnih i pozitivnih
To su najbolje natalne karte, koje imaju podjednako dosta " lakih" i " teskih" aspekata, jer pored skladnog karaktera cesto imaju i potrebnu dozu zelje za borbom, za ambicijom u zivotu.Previse " lakih" aspekata , trigona i sextila daju lijen karakter i volju, gdje se osoba zadovoljava postojecim.Kvadrati traze istancavanje energije, u skladu sa prirodom znakova u kojima se nalaze planete koje rade odnos od 90 stepeni.

To su najbolje natalne karte, koje imaju podjednako dosta " lakih" i " teskih" aspekata, jer pored skladnog karaktera cesto imaju i potrebnu dozu zelje za borbom, za ambicijom u zivotu.Previse " lakih" aspekata , trigona i sextila daju lijen karakter i volju, gdje se osoba zadovoljava postojecim.Kvadrati traze istancavanje energije, u skladu sa prirodom znakova u kojima se nalaze planete koje rade odnos od 90 stepeni.
Gledala sam danas jednoj osobi natalnu
Ima malo aspekata, ali skoro svi su da kazem povoljni,
Cini mi se da je imala 2-3 kvadrata i mozda neku opoziciju, ili ne, nisam sigurna

Isto i za druge ljude, imaju malo aspekata i uglavnom su povoljni

I onda to uporedim sa mojom kartom
I vidim da imam znatno vise aspekata i dobrih i losih. Dodjr mi cudno sve to
Recimo, brojala sam
Imam 3 konjukcije, 8 trigona, 7 sekstila, i po 5 kvadrata i opozicija (10)

Sad ne znam, dal gresim, jer sam amater, ali to uporedjuhem ovqko povrsno sa njihovim zivotom
Recimo, mislim da je mirniji, ispunjeniji stvarima koje zele
Ne znam dal gresim ili dodjem malkice subjektivna
Jel moze to tako da se gleda ?

Gledala sam danas jednoj osobi natalnu
Ima malo aspekata, ali skoro svi su da kazem povoljni,
Cini mi se da je imala 2-3 kvadrata i mozda neku opoziciju, ili ne, nisam sigurna

Isto i za druge ljude, imaju malo aspekata i uglavnom su povoljni

I onda to uporedim sa mojom kartom
I vidim da imam znatno vise aspekata i dobrih i losih. Dodjr mi cudno sve to
Recimo, brojala sam
Imam 3 konjukcije, 8 trigona, 7 sekstila, i po 5 kvadrata i opozicija (10)

Sad ne znam, dal gresim, jer sam amater, ali to uporedjuhem ovqko povrsno sa njihovim zivotom
Recimo, mislim da je mirniji, ispunjeniji stvarima koje zele
Ne znam dal gresim ili dodjem malkice subjektivna
Jel moze to tako da se gleda ?
Moguce da oni zive nekakve" obicne" zivote sa kojima su da kazemo zadovoljni, ali tvoj zivot je sa toliko kvadrata i opozicija sigurno bogatiji iskustvima, dogadjanjima, ti si sigurno ambicioznija od njih, zelis nesto konkretno da postignes, po cemu ces biti prepozantljiva itd.

Naravno sve zavisi i koje planete rade tolike medjusobne aspekte, u kojim su znakovima i kucama, kakva dostojanstva imaju.
O svakom se covjeku na osnovu njegove natalne karte moze bukvalno knjiga napisati.Naravno, ko dobro barata astroloskom simbolikom.

Trenutno najbogatija zena na svijetu, dok je jos bila u braku sa najbogatijim covjekom na planeti Jarcem Jefom Bezosom.Imaju 4 djece.Ona je Ovan sa 4 ili 5 planeta u Biku.Nisu neki ljepotani ali mislim da im se fucka za to:mrgreen: Naravno ona je postala bogata, nakon brakorazvodne ostavinske rasprave.Ovnovi inace vole tu crvenu boju, sad me kasirka u samoposluzi moli ako gdje nadjem crvenu masku da joj kupim, pa ce mi kao dati pare, kao da je maska 100 Eura.Ali sega mi sto trazi crvenu, jer znam da je Ovan :mrgreen:
jeffbezos-mackenziebezos-amazon-1-14-19-012.jpg

Ovan ima naglu i hirovitu volju, hrabar je i eksplozivan, i dobro je kad je ona tempirana nekim zemljanim znakom. Inače je dobar vojnik, borac, fajter, vodja bande, ali nije organizator i graditelj. Mora Mars da ide uporedo sa Saturnom. U natalu su ti aspekti inače najteži - mars/saturn.

Mislim da je Jaran podznak Ovan dosta jaka kombinacija, a moguće i obrnuto. Bizmark je npr. bio Ovan sa mesecom u Jarcu. Zanimljiv je zato što je bio netipičan ovan - nije išao naglo glavom kroz zid, nego vrlo proračunat i mudar. Hitler je npr. bio Bik sa mesecom u Jarcu ali je upropastio sve što je Bizmark napravio. Čudna stvar. Sa druge strane Bik sa mesecom u Jarcu je bio i Tudjman koji je uspeo Hrvatima da najzad napravi državu (nisam njegov fan ali to jeste tako). Doduše u toj državi je sad ostalo 3.8 miliona stanovnika zbog siromaštva i medjunarodnih okolnosti, ali može se reći da je u ex yu ratovima jedino Tudjman dobio nešto konkretno i trajno. Bosna je nestabilna i podeljena, Milošević je izgubio na Kosovu i RS je u tudjoj državi, Alija opet ništa nije dobio jer je RS zaseban entitet a tu su i Hrvati tamošnji... dok je Hr dobila svoju dugo sanjanu državu devedesetih i samostalnost.

Back