Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Ne zene, nego odredjenu zenu, onu jednu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo umisljas...
dovoljan razlog![]()
Moj partner voli samo mene jer još nije sreo bolju ili ju je možda sreo, ali nije uspeo da je smuva pa rešio da ne kanališe osećanja uzalud. Kapiram da i neki ostali muški verovatno vole neku svoju jednu ženu iz istih razloga.
Pa postavi temu tamo istim uvodnim postom kao i ovu ovde jer onako kako si je postavio na Ženama, ima da dobiješ gomilu prolivskih odgovora kojima će se uopštiti u priču o nekom idealnom tipu u fazonu raznih glupih tekstova iz časopisa i novina, videćeš.
zato sto me voli najvise i drugacije,dobro i sto gutaNe zene, nego odredjenu zenu, onu jednu.
zato sto je nevina
zato sto me voli najvise i drugacije,dobro i sto guta
ne cudi meNe radi se o meni, ja ne volim ni jednu.
Na ovaj forum mrze ljubav![]()
ih sto je to problem uporediti i poredjati na skaliКако знаш?
zato shto je bogata...a i dala mi vishe od jednom![]()
zato sto je nevina
Tvoje ljubavi su ili kratke, ili neostvarene.
-Zato sto mi se vecina stvari koje govorim u toku dana cine kao poezija, kao da sve govorim u stihovima
-Zato sto volim potok, volim jutro, dan i noc, volim drvo, oblak, Sunce i zvijezde ....
-Zato sto budem bolji ... cak toliko, da se volim, ono pravo bash
-Zato sto strah, problemi, nedoumica, briga i dalje budu tu, ali nista vise nego stvari koje cine zivot zanimljivijim
-Zato sto dobijem turbo pogon u mnogim pogledima
-Zato sto je zivot smisleniji, pa tako i ja sam
-Zato sto je divna - sjajna - dobra - lijepa - ljupka - nevina - cista .... neophodna
-Zato sto ....
Trebalo bi da je volite zato sto je dobar prijatelj, ljubavnica, saputnica, majka,...i dobar ste tim.
nije na odmet a?zato sto me voli najvise i drugacije,dobro i sto guta
Zato sto sam idiJot.
Pa zato sto se pravi da mi ne da a to je retko ...a svi vole retke nesvakidasnje stvari...ima logike skroz !
Ja mislim da ni one jadne devojke koje su silovali neki manijaci ne kukaju za devicnjakom kao KiZo.![]()