Zasto volim odredjenu zenu?

Ne zene, nego odredjenu zenu, onu jednu.

-Zato sto mi se vecina stvari koje govorim u toku dana cine kao poezija, kao da sve govorim u stihovima
-Zato sto volim potok, volim jutro, dan i noc, volim drvo, oblak, Sunce i zvijezde ....
-Zato sto budem bolji ... cak toliko, da se volim, ono pravo bash
-Zato sto strah, problemi, nedoumica, briga i dalje budu tu, ali nista vise nego stvari koje cine zivot zanimljivijim
-Zato sto dobijem turbo pogon u mnogim pogledima
-Zato sto je zivot smisleniji, pa tako i ja sam
-Zato sto je divna - sjajna - dobra - lijepa - ljupka - nevina - cista .... neophodna
-Zato sto ....

-Zato sto mi se vecina stvari koje govorim u toku dana cine kao poezija, kao da sve govorim u stihovima
-Zato sto volim potok, volim jutro, dan i noc, volim drvo, oblak, Sunce i zvijezde ....
-Zato sto budem bolji ... cak toliko, da se volim, ono pravo bash
-Zato sto strah, problemi, nedoumica, briga i dalje budu tu, ali nista vise nego stvari koje cine zivot zanimljivijim
-Zato sto dobijem turbo pogon u mnogim pogledima
-Zato sto je zivot smisleniji, pa tako i ja sam
-Zato sto je divna - sjajna - dobra - lijepa - ljupka - nevina - cista .... neophodna
-Zato sto ....

i da si kopirao s nekog sajta evo ti big + :worth:
jel zvuici jako lepo i nije ono ljigavo;)

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da je volite zato sto je dobar prijatelj, ljubavnica, saputnica, majka,...i dobar ste tim.
:super:
zato sto me voli najvise i drugacije,dobro i sto guta
nije na odmet a?:rotf:
Zato sto sam idiJot.
:lol:iskrena dusa..
Pa zato sto se pravi da mi ne da a to je retko ...a svi vole retke nesvakidasnje stvari...ima logike skroz !
:lol:
samo cu reci blago vama ljudi nije vam dosadno nikad....

- - - - - - - - - -

Ja mislim da ni one jadne devojke koje su silovali neki manijaci ne kukaju za devicnjakom kao KiZo.:roll:

:rotf:

Back