Belly Look
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Silno.![]()
Ako, dobra je fora... bez zezanja.
Nenamerno si prekucala igricu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silno.![]()
Zar nisi ti rekao da je potrebna šira slika?Ne znam kako da ti nacrtam bolje, ali... ovde si izmešala sve od Silvane do Nirvane.
Ništa, filatelija kod Boljarina.![]()
Zar nisi ti rekao da je potrebna šira slika?
E sad, to što bi ti u širu sliku da proguraš ono što je tvoj kap of ti, je druga stvar
No hajde, da ne bi ostao nezadovaljan, složiću se da se lično slažem sa tobom.
nasuvo je to, nasuvo.
e sad, sta ja starije koka ili jaje
cinjenica je da istoriju ne stvara 90% piona, nego 10 posto topova, lovaca, konja, kraljica i kraljeva
umetnost ne cini 90 % totalno inferiornih nekreativnih i tupih nego 10 posto kreativnih
nauku ne cini 90% neukih i preosecnih nego 10% razvijenih i naprednih
pa u tom smislu komentarisati sta je opste sta individulano postaje klizav teren..)
Jel ijedna od vas nekad volela muškarca zbog sexa koji je isteruje iz pameti?
tako ja pazarim u prodavnici prehrambernih namirnica... prochitam sadrzaj i ako nije u skladu sa mojim "kriterijumima" , vratim na policu
odvratno draga![]()
I pate...
Ma vidi, nije u tom kontekstu. Nego, svi se navlace na dobro. Niko ne pocinje da voli nekoga zato sto je neko los prema njemu ili je odnos los od starta. Na pocetku su svi dobri i sve je med i mleko, a onda kada si navucen vec, ne volis nekoga zato sto ti je nuzno dobro u tom odnosu.Ne mora neko biti los covek, da odnos ne funkcionise. Nista ne traje zauvek, tako da nesto sto je bilo dobro 15 godina, moze da postane lose sesnaeste. Toliki su se porazvodili i tolike ljubavi su se zavrsile, a nisu zato sto su od starta bile lose. Zavaravas se ti ako mislis da mozes u jednom trenutku u jednom momentu da predvidis kakva ti sve zivot iznenadjenja sprema. Ljudi se menjaju, okolnosti se menjaju, ljubavi prestaju. Surova istina Cicak.
Ne znam, jer kada to budem znala znači da ću videti još 10 sa takvim osobinama svuda unaokolo.
Da li će kada znam zašto ga volim to biti i dalje ljubav?
Прво памет па тек онда може да ме изува из ципела.
Шансе нема да осетим озбиљну хемију ако ми дотични не одговара пре свега интелектуално.