zašto više ne učestvujem

dal mislite da bi trebalo da postoji jedna tema gde bi clanovi pre nego sto odluce da se povuku na neko vreme sa foruma ili zauvek se oproste, obrazloze svoje razloge tome
najbolje bi bilo u formi video klipa s linkom na tjubu

Moj razlog odlaska je univerzalan, nedvojbeno, povlacim se sa foruma svaki put kada ne dobijem 'chke, odnosno kada prestanu sledovanja tog deficitarnog artikla, naime mnogima moji vapaji i suze, sto je uobicajena pojava kod mene u takvim situacijama, ne bi bili podnosljivi, i buduci da imam izrazen smisao za kolegijalnost odlazim kako ne bih bio remetilacki faktor forumske harmonije, da ne kvarim drugima virtualnu idilu... dakle kada nestanem to cinim zbog vas, vaseg spokoja - forumasice i forumasi su meni svetinje. :deda:

:lol:

Sta bi, ode i Muerte... Jasno, dje ce i ostati neko ko je dusevan i esteta, nema vise na forumu ni shege ni sheve, ostala samo shorka, pa ko voli nek' izvoli... eeee, cim je NovaIsta digla ruke od forumasenja to je bio los signal, i ona je ponekad voljela shorku, ali brate sa njom je bilo shege o shevi u izobilju...

dal mislite da bi trebalo da postoji jedna tema gde bi clanovi pre nego sto odluce da se povuku na neko vreme sa foruma ili zauvek se oproste, obrazloze svoje razloge tome
Ne ....jer u sustini svako od nas nije posebno bitan. Da li cu da postujem danas ili ne, niko nece ni primetiti ...

Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Poslednja izmena:
Sta bi, ode i Muerte... Jasno, dje ce i ostati neko ko je dusevan i esteta, nema vise na forumu ni shege ni sheve, ostala samo shorka, pa ko voli nek' izvoli... eeee, cim je NovaIsta digla ruke od forumasenja to je bio los signal, i ona je ponekad voljela shorku, ali brate sa njom je bilo shege o shevi u izobilju...

često je se setim, a metla me dosta na nju podseća

Taman posla. Posle kad hoćeš da se vratiš još sa novim nalgom ako si stari ugasio, da ti bude neprijatno zbog teatralnog odlaska.
Ovako se vratiš kao da ništa nije bilo. :lol:

Back