akrap
Aktivan član
- Poruka
- 1.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja osecam patriotizam i stidim ga se. Zasto?
Evo jednostavnog objasnjenja. Zato sto su se patriotama prozvali oni koji to najmanje jesu i koji su najvise zla naneli svom narodu. Ovo sto pisu gospoda patriote po ovom forumu je stid i sramota za svakog Srbina. JEdnostavno, sramota su za svakog iole obrazovanog coveka i mene je stid kao coveka i kao Srbina sta se ovde sve pise u ime patriotizma. Svaki Hrvat i Siptar i bilo ko ko razume balkanske jezike, samo moze da doje i da se smeje kakvog naroda ovde ima koji tvrdi da voli majku Srbiju, ali je pljuje svakom svojom recenicom. Ja taj patriotizam osecam, ali ga se stidim jer smrdi. One plavuse sto kradu patike su bedan primer sramote koje se nanosi Srbiji po ovom forumu. Jezik mrznje, lazi, izvrtanje cinjenica i slavljenje zlocina u ime Srbije je cin koje male jadne piz.de i jajare ponavljaju iz dana u da, u svom neznanju i gluposti i ne zele da shvate da je to pogresn nacin velicanja i svojatanja Srpstva koji nas je dovde i doveo. Ne postoji mogucnost da se durgo misljenje prihvati, a umesto toga se poziva na linc i ubijanje svoje brace Srba. Posle ta ista bagra daje sebi za pravo da nekoga naziva izdajnikom itd... Dakle, ono sto se ovde naziva patriotizmom je maloumlje i nedostatak osnovnog obrazovanja i razumevanja sveta oko sebe, politike i istorije. Da ne govorim o onima koji na moje stavove reaguju otvaranjem novih nickova ili naloga samo da bi mi pretili na PP, jer za javnu raspravu niti imaju mozga niti mooda. Takav patriota nikad necu biti, iako mi je Srbija domovina i ocevina i uvek cu se za nju boriti.
Tako da vise volim da se nazovem rodoljubom.
Zato što je nekolicina polupismenih srpskih političara koji nisu Srbi proglasila pre 8 godina tu reč opasnom i nepoželjnom,a pod uticajem svojih gazda iz inostranstva.Pod uticajem takve propagande se pojavila gomila isto tako pismenih psića koji su ovu ''istinu'' nastavili da ''šire dalje''.
ne osecam patriotizam,ne pominje se to u krugovima u kojima se krecem.samo ribe i alkohol
Ja sam srpski: nacionalista, patriota, rodoljub ili sta god hocete... Volim srbe i Srbiju i stalo mi je do njenog postenja i casti vise od bilo cega na svijetu! eto...toliko
Zato što je koncept patriotizma kod Srba u poslednjih 20 godina stravično uprljan i ublaćen zahvaljujući ljudima kao što su Milošević,Šešelj,Arkan,Mladić...koji su se samoproglasili patriotama i najvećim Srbima i delima za koje su ti zločinci posredno ili neposredno odgovorni kao što su Srebrenica,Oluja,Vukovar,Sarajevo,Batajnica..
Srbi odgovorni za Oluju? Je si li ti normalan?
Batajnica? Šta je bilo tamo?
U Srebrenici, Vukovaru i Sarajevu su ubijani srpski civili, tako da ne znam kako Srbi mogu biti krivi?
Čestitam, najispraniji mozak na ovom forumu!![]()