Zašto većinu džipova voze žene ?

Bravo muški za komentare. Razmišljate isto kao Saudijci.:roll:

Dobro, kada vam se desi neka nesreca na putu, neko vam dobro izlema pa niste u stanju da vozite, ili padnete sa merdevina, polomili ste ruku ili noge, infarkt, nema vožnje. A radi se o vašem minutu za život ili smrt. Ne dajete podršku ćerkama, sestrama, devojkama, vi ste bukvalno sebi osudili na smrt. Čestitam na takvim odlukama! Ma idite vi u grobove koje vas čeka.

Meni je otac u svemu podržavao, podučavao, ja sam godinama štedela novac za kola a otac odabrao dobra kola jer uopšte ne sumnjam u njegovo iskustvo i znanje jer znam da meni želi ono najbolje. Vozim kola jer želim da dobijem vreme da posvetim više vremena porodici, dečku, sebi i lepom putovanju, uzajamno se pomažemo.

I ovako videla sam svakakve muške vozače koji su stvarno stvarno idioti a moj ćale ih lepo opsova i pošalje ih u pm. :cool:

:hahaha: Dobro aj ako nam je ugrozen zivot tada vam treba dopustiti.

Klasicna muzerska prica,hiljadu opravdanja samo da sedne za volan:mrgreen:

Emancipacija po pitanju troskova kod zena ne prolazi jer tu nisu spremne da sve ravnopravno keshiraju sto nas dovodi do prave sustine a ona se zove koristoljublje i nerad.

Dovoljno je videti kolko se zena prijavilo kao dobrovoljni davaoci krvi , cak iako daju manje krvi od muskaraca ,a ovamo furaju pricu sve humane ,saosecajne ,tandara broc , pricam ti pricu i peljesim novcanik, ... kad sam video da je taj procenat oko 20% sve mi je bilo jasno !
Tako i za dzip ,ma opet joj ne bi dao, hipoteticki, jer bi me ionako ostavila da iskrvarim , nema nista od polovnjace da se ocekuje u takvim situacijama....

Back