snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Prosto ako nisi od operatera dobio telefon za dinar ili tako neki benefit, zasto ne mozes da raskones ugovor kad pozelis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ne bi mogo sta te boli patka,u svakom slucaju nesto nece biti kao sto tvrde,evo meni je tek juce skinuo 10mb za sekund a treba da je 20/mbs,snimis im test i samo ostavis sve u radnji.gledao sam zena kako ulazi u telenor i samo kaze necu da se raspravljam s vama niti da vas slusam,niste mi rekli sve sta pise u ugovoru,i u pravu je,samo izlazu ljude ko stoku ih tretiraju,dodju ljudi seljaci nemaju veze sa zivotom,mozes da im uvalis sta oces
Trebao si da se dogovoris sa njima o uslovima.Ako je ugovor na godinu,onda moras sacekati to vreme da prodje,ili da isplatis pre sve rate za godinu,.kakav si ugovor potpisao,taj moras i da ispostujes.Oni su sebe ogradili,a ti ako hoce,hoces,ako neces nista.zato sam ja i ostao pripeid pretplatnik,necu da me neko uslovljava bilo cime.Imam Wi Fi net i dobro mi radi.zadovoljan sam ,a nema ko da me nervira.Zvao sam i Telenor i MTS i rekao im da mi ne salju nikakve poruke o njihovim paketima,jer me ne interesuju.Obelezili su me tamo u centrali i samo dobijem poruku,kada uplatim dopunu i nista vise.mad vise uplata dopune ne vazi kao nekada po godinu dana,vec samo 2 meseca,pa uplacujem manje novca.
o kom dogovoru ti pricas? da li tebe pekar uslovljava bilo cime?generalno zasto bi mene iko uslovljavao u bilo kakvoj obavezi veanoj za 24 meseca? mislim kul je ako ti neki od tih hostaplera da iphone za dinar pa te drka sa paketom od 5600 dinara.....ali za sto ja?da li je iko ikada u svetu potpisao ugovor sa vulkanizerom koji ga obavezuje da vulkanizeru uplacuje 150 evra mesecno. a pri tome sta je dobio od njega? lepo sredjenu skodu fabiju? da li se konacno razumemo?
Sta si potpisao to si i dobio,a sto ne gledas sta potpisujes,ja ti nisam kriv,niti iko ovde na forumu.
Ne razumemo se ocigledno. Moje pitanje je zasto je moguce u svako doba odjaviti fiksni telefon a mobilni nije. Ja razumem da nije logicno da ako dobijes mobilni telefon na rate ili za 1 dinar od opratera, da moras biti u obavezi 24 meseca da koristis usluge po mesecnoj tarifi koju si potpisao. Ali ako sklopis ugovor bez ikakvih pogodnosti osim sto placas to sto potrosis, zasto nemas pravo da otkacis mobilnog operatera kad god pozelis.