Zasto u zatvorima ima neuporedivo vise muskaraca nego zena?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaista sam retko vidjao dve zene da se pobiju ili devojku da vozi pijanu. Opet, obijanjem kuca, iznudom novca, ubistvima i sl. se toliko i ne bave zene, nije da nema, prljav je to posao, a ako se zene bave time, obicno su saucesnice muskarcima.
Zene mogu za dilovanje, koriscenje opijata, prostituciju i sl. u zatvor, ovi drugi primeri su retki.

Sto neko rece, testosteron zeza stvar, ima budala koje neko treba samo da krivo pogleda i koji ce da skoci na njega, ili da popije malo vise i da krene da se ku*ci i onda nekom drugom taj stane na zulj i tu krene sranje. Ne znam, nisam cuo primer da se zena bavi razbojnistvom ili pljackom sama, jednostavno nema dovoljno snage za tako nesto.

Zasto? Zato sto su zene lukave.Ako naprave neki prekrsaj,mnoge zene ce dati policajcu onu stvar,samo da je pusti na slobodu.Sta mi muskarci,jadni i
nezasticeni,mozemo da uradimo,kada nas privedu u policiju??? Muskarci su uvek bili ona strana,uvek su ispastali,i placali ceh,nevernim zenama,zbog cega
su uglavnom,zavrsavali u cuzi.

Oh, jadan on, nevin, nezastićen, privode ga u policiju.. sve zbog te lukave drolj.. :lol:

Back