- Poruka
- 49.444
Nekoliko puta sam postavljao to pitanje i niko ne odgovara....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sensei? koga zajebavas?ako te vrati onda nisi dobro ukucao nik ili pass (ili oba)
ja nisam imao problem tako da mi zvuči kao korisnička greška a ne sistemskasensei? koga zajebavas?
Je l te neko poslao da razvodnjis pitanje i da zakljucas temuu? Slobodnog foruma?
Kako si rešio?Fala, reseno....![]()
nema vise dvostrukog logovanja....Kako si rešio?
Pravilno ukucao korisničko ime i lozinkuKako si rešio?
prestani....Pravilno ukucao korisničko ime i lozinku![]()
Nisam pitao šta si rešio, već kako si rešio problem.nema vise dvostrukog logovanja....
prestani da zajebavas....Šta da prestanem?
Mita je rekao da tako treba![]()
aha, pa probaj da se logujes....posle reseta....Nisam pitao šta si rešio, već kako si rešio problem.
Meni se dešava i po 3 puta, pre sam mislio da sam greškom banovan, posle sam se navikao.Nekoliko puta sam postavljao to pitanje i niko ne odgovara....
Извините што се убацујем,али занима ме ко је Мита?Šta da prestanem?
Mita je rekao da tako treba![]()
vala istina....isturis grudi i cik neka neko pipne...Hoće to kad idete u inkognito modove, klince palce, koji moj se krijete jbt.
Mita je sensei, a sensei je viši stupanj MiteИзвините што се убацујем,али занима ме ко је Мита?
sta je to inkogniti mod? nikad cuo....Hoće to kad idete u inkognito modove, klince palce, koji moj se krijete jbt.
Najjače što ima fora da niko ustvari ne može da se sakrijeHoće to kad idete u inkognito modove, klince palce, koji moj se krijete jbt.