maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
ma super smo,interesantni,druzeljubivi ljudi nas prosto obozavaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ti provociraj..............salim se.m znala sam da si blizanacTowelie a.k.a. Peskiric:![]()
![]()
![]()
i ja sam blizanac...my Darlin' I can't get enough of your love Babe Girl i don't know how i don't know why Can't get enough of your love babe...
![]()
![]()
![]()
maja79:kad bih mogla da biram opet bih bila blizanac!21.05.1979.podznak vodolija(1:05)ja mislim da je bila nedelja ili ponedeljak mora da pitam majku
lupi, pa i ti si blizanac, jbt!Kad_LupimLupim:Jako smo gadni iz mnogih razloga i razumem zasto nas mnogi ne vole.
maja79:kad bih mogla da biram opet bih bila blizanac!21.05.1979.podznak vodolija(1:05)ja mislim da je bila nedelja ili ponedeljak mora da pitam majku
e pa srecano i tebi bliznakinjo.ma da nismo mi dvolicni mi smo stolicne licnosti..najbolji smo ja u mojoj blizini imam sve blizance i nikad nam nije dosadno_MALLA_:Ej, i meni je bio 15. Najvise mrzim kad za Blizance kazu da su dvolicni. Mozda imaju dvostruku licnost, ali nisu dvolicni. Radoznali i pricljivci to da. I uvek spremni da oraspoloze i podignu atmosferu