Зашто сви ЕУропејци не помогну Вучићу ?

AV je igrač za sebe. Evo za postavljala teme pitanje: kako to da AV skoro kad hoće ide kod Putina Vladimira i Đipinga Sija? To je više po ukusu desničara negon evrpojaca.
Meni se čini da veoma dobro igra sa svojim kartama i blefira i srpske evropejce i desne. Vozi i jedne i druge i dok se vi bijete u autobusu , čovek vozi.
Drugim rečima ni on sam ne zna za šta je.

Prosecan Srbin ni ne zeli da Srbija bude clanica EU.On samo zeli da moze nesmetano da ide tamo da radi i zaradi pare.Je.be mu se za eu vrednosti clanstvo itd.
Možda je tako danas. Daj mi par desetaka miliona dolara da ti složim kampanjicu o tome kako je dobro da Srbija uđe u EU, pa da vidiš kako narod mijenja mišljenje.

Preduboka je mrznja i prezir kod Srba.Nama je eU mnogo zla ucinila.I cini.
Ništa što se ne može promijeniti.
Danas misliš jedno, sutra drugo. Prije 20 godina si bio sprema poginuti za Kosovo, a sada bi radine upucao vojnu policiju u slučaju da ti donese poziv.
Pa pogledaj KESHa, on je u devedesetima bio u vojnoj policiji HV-a, a vidi ga danas: nema Srbina koji je veći Srbin od njega. :lol:

AV je igrač za sebe. Evo za postavljala teme pitanje: kako to da AV skoro kad hoće ide kod Putina Vladimira i Đipinga Sija? To je više po ukusu desničara negon evrpojaca.
Meni se čini da veoma dobro igra sa svojim kartama i blefira i srpske evropejce i desne. Vozi i jedne i druge i dok se vi bijete u autobusu , čovek vozi.
Јесте Курта се састаје са њима, а и Мурта је такође.
EDD5DC99-D345-4D90-A2D9-90122151A9EB_w408_s.jpg

883029_01-01.jpg

HGfzyVNwI88xB_qzdXwlzhjiaHnj-o6c0TdR0KWL2TnbCe0DGE_4lSJVkwNXodj5w2OxwlzV00WLIVQYs9VJJugELSqYL7HKy36EkLp0ZNxdQfh8MRo

Ne sećam se da je Tadić otvarao koncentracione logore.

Znači ipak ne možeš koristiti skraćenicu kurta i murta.
Mурта није дочекао ни Си Ћинпинга, ни најезду исламских миграната, ни Трампа, ни корону ... све би исти било, јер марионете су окачене на исте конце.

Mурта није дочекао ни Си Ћинпинга, ни најезду исламских миграната, ни Трампа, ни корону ... све би исти било, јер марионете су окачене на исте конце.
Ne znam, ovo sa konc logorima i smanjenjem plata mi je ipak lošije.

Ne znam, ovo sa konc logorima i smanjenjem plata mi je ipak lošije.
Конц логоре би правио и Тадић, још горе би било, јер би имао јачу националистичку опозицију, па би протести били још масовнији и агресивнији. Знаш да је Мурта глуп да кокетира са обе стране.
Плате можда не би смањивао, али не би ни повећавао, па му то дође на исто.

Лако је вама ЕУ-отпорашима, пљујете Курту, зато што се остали са Муртом, а Мурта више нема лове и подршке од ЕУ.
Или пређите код Курте или чекајте да фрау Меркел га отпише, али нешто много дуго чекате, прође 8 година и ништа.

Сад преко нас десничара сте уболи неке поене у ЕУ медијима, јер окосница протеста је био десни сектор, а онај најгори шљам у ЕУ је подржао и своје најгоре непријатеље (десни сектор) само како би били против Курте.

Конц логоре би правио и Тадић, још горе би било, јер би имао јачу националистичку опозицију, па би протести били још масовнији и агресивнији. Знаш да је Мурта глуп да кокетира са обе стране.
Плате можда не би смањивао, али не би ни повећавао, па му то дође на исто.

Лако је вама ЕУ-отпорашима, пљујете Курту, зато што се остали са Муртом, а Мурта више нема лове и подршке од ЕУ.
Или пређите код Курте или чекајте да фрау Меркел га отпише, али нешто много дуго чекате, прође 8 година и ништа.

Сад преко нас десничара сте уболи неке поене у ЕУ медијима, јер окосница протеста је био десни сектор, а онај најгори шљам у ЕУ је подржао и своје најгоре непријатеље (десни сектор) само како би били против Курте.
Da, najveća sramota za jednu individuu je biti za Vučića (tvoj slučaj).

Da, najveća sramota za jednu individuu je biti za Vučića (tvoj slučaj).
Он је ваш случај. Ви сте идеолошки истомишљеници и једини проблем је што нисте као Весић, Триванка и остали прелетели у нови ДОС.
Те козметичке промене које желите, то су више ваш страначки сукоб.

И на крају крајева, када сте ви у питању, не пита се ни Курта ни Мурта, него фрау Меркел. Будите против ЕУ, ако желите промене.

Back