Ја се тебе уопште не сећам. Памтим само постове паметних људи као што су Софија и Мина нпр.
Ja se tebe jako dobro secam. Retko tako agresivan i bahat sagovornik, cak i za Krstaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја се тебе уопште не сећам. Памтим само постове паметних људи као што су Софија и Мина нпр.
tema uopšte nije kul, nije u redu na ovakav način prozivati daščice, nisu one jadne krive što nemaju/neće imati čime da doje dečicu![]()
Ne skiči niko te nije nazvao paranoikom zbog toga što si bolesna nego zato što misliš da ako si ti bolesna svi ostali moraju da prate tvoju dijetu.Kad budu pecurke stavljali svuda onda imas dobar razlog da postanes paranoik.
Nisam paranoicna, samo jako oprezna... a takvi ograniceni stavovi cine mnoge ljude zrtvama. Ti si bezobrazna kada osobi koja pati od celijakije govoris da je paranoicna na gluten! To je vrhunska drskost! U svetlu onog sto sam rekla ranije i zakljucila da si to NAMERNO rekla ne bi li me iznervirala.Ti si siledzija. Takvi kao ti nekog drugog mogu da dovedu do samoubistva, ima puno slucajeva internet zlostavljanja gde su siledzije tako nastupale, namerno pritiskajuci dugmice svojim zrtvama jer su sami u zivotu zrtve zlostavljanja. Zao mi je zbog tebe, ali bih te molila da nastupas u buduce sa vise odgovornosti jer nikad ne znas sa kim pricas tamo sa druge strane.
Sto se tice teme, ocigledno je da nemas pojma sa pojmom i to je tako bolno jasno. Niti si majka, niti si obavestena. Veze nemas, a stalno istrcavas sa nekim prozivkama.
Dojenje nema alternativu, zene ne doje jer su glupe, neobavestene, nesigurne.... over and out.
Elektricna, i ti si siledzija. Na ovoj temi si mnogo puta bila veoma ohola prema meni i htela sam da ti skrenem paznju isto kao Lexi, ali nisam stigla. Nisam nikada prijavila tvoje postove, ali mislim da si izuzetno neodgovorna i opustena u vredjanju.
Slazem se da sam se ruzno izjasnila o zenama koje ne doje svoju decu, ali nisam to nikom pojedinacno uputila. Nikog ne osudjujem, ali ne razumem kako mogu svojoj bebi takvu stvar da uskrate.
Ajde ti sad meni reci sta ti ovde radis na temi? To sto je tvoj tata dijabeticar ti ne daje alibi. Osim toga ja nisam bolesna, nego normalna. Gluten je otrov i moj organizam se bori protiv njega. Mnogim ljudima smeta cak i kad nemaju celijakiju. Neki ljudi se rode sa crvenom kosom, a neki sa celijakijom i to nije bolest tj ja nisam bolesna.A ako ti je svako siledžija možda bi trebala da razmisliš o svom prisustvu na forumu, ako nisi u stanju da svariš tuđe mišljenje i ako ti ono izaziva stres u tolikoj meri.
"Normalna" nije antonim bolesti, nego luda.Ti si sama dala taj ocigledan primer imputirajuci mi da sam nerazumna.
Sto se tice mleka reci cu da su ljudi iz Srbije veoma cesto nesvesni i zive u neznanju sa simptomima raznih netolerancija na hranu kulturno uzivajuci bolesti i svakodnevno konzumirajuci nesto sto im ne prija.
Meni ova stvar uopste nije simpaticna i trenutno sam zrtva trovanja jedne budale iz Srbije koja mi podmece gluten u nameri da dokaze sebi kako sam ja neka umisljena lujka jer ne moze seljacina da podnese ovako samosvesnu zenu koja jako dobro zna sta hocei on tako nema pojma i laprda i ubedjuje, ajd to ... nego da mi podmece otrov da testira svoju teoriju
i to iz svoje ciste gluposti i nekulture. A ja cutim...
Znaci ja imam uradjene testove i potvrdjeno crno na belo da sam celijak, sto je genetski nasledivo, nije nesto sto zaradis necim, takav se prosto rodis. Ali niko drugi u mojoj porodici ne pati od toga!!! Tako oni veoma burno tvrde. Mene je izgleda roda donela.
Nekultura.
Najgori nasilnici su oni koji pate od kompleksa žrtve.To sto je tvoj tata dijabeticar ti ne daje alibi.
Nemam pojma zasto si navalila da ja nesto ne razumem. Hluten je tezak za organizam, bio ti celijak ili ne.Nikako da shvatim da li si bolesna ili nisi?
Mislim, sama si potegnula temu, mene se uopšte nije ticalo.
"Normalna" nije antonim bolesti, nego luda.
- - - - - - - - - -
A ovo ću da citiram samo da naglasim ko je ovde bezobrazan, bahat i nevaspitan.
Najgori nasilnici su oni koji pate od kompleksa žrtve.
- - - - - - - - - -
I još jednom da napišem ono što izbegavaš da komentarišeš a što je jedino što sam želela reći osobi poput tebe: to što tebi nešto smeta ne čini stvar otrovom za sve ostale.
Čitaj polako.
de ste vi otisli![]()
nego ti ciljas da me povredis zaista i sustinski! Zato Lexo si ti siledzija, a ne ja! Meni ni u jednom postu nije bio cilj da ucinim da se ti osecas lose.
Kad budu pecurke stavljali svuda onda imas dobar razlog da postanes paranoik.
Nisam paranoicna, samo jako oprezna... a takvi ograniceni stavovi cine mnoge ljude zrtvama. Ti si bezobrazna kada osobi koja pati od celijakije govoris da je paranoicna na gluten! To je vrhunska drskost! U svetlu onog sto sam rekla ranije i zakljucila da si to NAMERNO rekla ne bi li me iznervirala.Ti si siledzija. Takvi kao ti nekog drugog mogu da dovedu do samoubistva, ima puno slucajeva internet zlostavljanja gde su siledzije tako nastupale, namerno pritiskajuci dugmice svojim zrtvama jer su sami u zivotu zrtve zlostavljanja. Zao mi je zbog tebe, ali bih te molila da nastupas u buduce sa vise odgovornosti jer nikad ne znas sa kim pricas tamo sa druge strane.
Sto se tice teme, ocigledno je da nemas pojma sa pojmom i to je tako bolno jasno. Niti si majka, niti si obavestena. Veze nemas, a stalno istrcavas sa nekim prozivkama.
Dojenje nema alternativu, zene ne doje jer su glupe, neobavestene, nesigurne.... over and out.
Dakle ne samo da si siledžija nego si i lažov.Ajde ti sad meni reci sta ti ovde radis na temi? To sto je tvoj tata dijabeticar ti ne daje alibi. Osim toga ja nisam bolesna, nego normalna. Gluten je otrov i moj organizam se bori protiv njega. Mnogim ljudima smeta cak i kad nemaju celijakiju. Neki ljudi se rode sa crvenom kosom, a neki sa celijakijom i to nije bolest tj ja nisam bolesna.
Neki ljudi misle da ce bez glutena smrsati i to je zabluda, sve ostalo o glutenu je na mestu i ne treba da ih zoves paranoicima. Vidi se da nista be znas ni o tome. Sto se tice mleka zaista ga ne pijem, tesko je za stomak. Jedem jogurt, sir, puter, ali ne i mleko ne zato sto ne pdnosim laktozu, nego zato sto volim sir i zelim da mogu da ga jedem ceo zivot.
Na temu sam odgovorila odavno, a tema, da ponovim, nije o dojenju već o pauzama za dojenje. Da predupredim neke glupe pretpostavke, opet.I nisi rekla sta trazis na ovoj temi uopste??? Osim sto provociras...