Zasto su zene neverne

Ono sto je btino i ocigledno je da niko nece priznati da se zajebo i da bi se rado vratio na staro,da se izvini i trazi oprostaj,ubedice se da je bolji izbor u tom trenutku iako je probisvet navato,koji bi je olesio da ga prevari,a ne da se pokunji kako ga je napravila rogonjom pred svetom

to ti kazem fali svest
a sobzirom da se vecina prevara ne sazna ne mora da se izvini

leone te su najpostenije sto je duze u vezi to je postenija i ona je sa jednim a vidi one menjaju stalno
ona ne menja ona samo trazi vise neznosti

- - - - - - - - - -

ne znam tacno sta sam napisala ali nisam lagala tako one

znaci prevara je opravdana jer joj treba neznost a ostaje sa njim
zasto ostaje sa njim ako nema to sto joj treba?

- - - - - - - - - -

Najpostenije zene u braku su - bivse qurve! :rtfm:

One su sve isprobale i ne muci ih znatizelja.

Zivele su tesko i kada im neko pruzi minimum - zadovoljne su i cuvaju to da ne izgube.

cuo sam price kazu da je tako

Muskarci su izgubili funkciju, igraju segu i vreme trose u kladionicama.

Umorni i onemocali muskarac: :mrgreen:

956-yaya.jpg

Zasto su pripadnice zenskog pola sklonije neverstvu?

Bez obzira na trolovanje prisutno na ovoj temi od strane drugih forumasa ovo je ipak veoma dobro pitanje. Jedno je sigurno a to je da niko ne vara zato sto je prezadovoljan i to ne mora da ima toliko veze sa njihovim muskarcima.

Razlozi mogu da budu slicni zbog kojih neko pusi 2 pakle dnevno ili koristi alkohol ili neke ilegalne supstance,

PRAZNINA i potreba podizanja ega.

Primetices da kada muskarac odbije neku takvu kako se doticna smori. Odbijanja se shvataju veoma licno.:zelenko::lol:

A sve ovo ne znaci ni da su cak i te zene toliko lose vec eto... PRAZNINA...

Poslednja izmena:
Ne moze i jarac i pare, tako kaze stara poslovica.

- - - - - - - - - -

Ima muzjaka koji su i jarcevi i bankomati ali malo ih je.

Obicna zena moze, ako radi na sebi, naci ili jarca ili bankomat, oba navedena u jednom tesko.

Back