teletabis56
Poznat
- Poruka
- 8.267
Kao i svi ostali, ali zaista svi - ni ti nemaš pojma šta su virusi.Ма не може да буде озбиљне штете од вакцине направљене на класичан начин, умртвљеним вирусом.
Довољно сам матор да сам примио чак и вакцину против великих богиња, заиста сам откуњао два - три дана и то је било то. Велике богиње су искорењене у свету, осим у биолошким лабораторијама.
Ne možeš iskoreniti viruse, to je besmislica.
Virusi su sastavni delovi živih organizama i oni služe za prenošenje informacija koje su bitne za rad organizma.
Oni su neka vrsta biočipova i jedini način da ih iskoreniš - ja da pobiješ sva živa bića, ili, kada je reč o ljudskim virusima, sve ljude na Zemlji.
Virusi se kopiraju na ćelijama i tada nastaju greške, pogrešno kopirani virusi, koji prenose pogrešne informacije i to dovodi do poremećaja u radu organizma.
Virus Boginja je upravo to, pogrešno kopirani virus, koji izaziva poznate posledice.
Jedina razlika od ostalih virusa je ta, što se od njega može oboleti samo jednom u životu (što navodi na pomisao da se takav virus možda i greškom aktivira, ali to je druga priča).
Što onda nisu iskorenili respiratorne viruse, kada je moguć takav proces?
A da li si probao da ih ne primaš?Редовно примам годишњу сезонску вакцину против грипа, по строгој препоруци пулмолога и никада нисам осетио никакве последице и стварно се од тада никада нисам разболео од сезонског грипа.
Kako znaš da deluju, kada nikada nisi imao kontrolnu situaciju?
Ili je broj lisica toliko smanjen, da se retko sreću?Вакцине против беснила бацане из авиона су скоро искорениле ту страшну болест пре свега код лисица, главног вектора у њиховом преношењу.
Kakav doprinos su učinile i čime je to dokazano?Чак је и Катарина Велика прва применила на себи неку вакцину, не сећам се више против чега, да би традиционалну Русију натерала на њихову употребу.
Уопште класичне вакцине су учиниле непроцењив допринос човечанству и просто је зло борити се против њихове употребе.
Postoji obolevanje organizma, ali od čega?Али ово на силу наметнуто читавом свету нису чак ни вакцине, мада се тако зову.
Какви "спајкови"? Није спроведена ни једна стотинама година поштована процедура пре употребе "вакцине" и брижљиво су сакриване све евидентне последице које су производиле, а нису давале никакав доказани ефекат. Прво мантра "спречавају", па када то није очигледно прошло ни код најглупљих, онда "ублажавају".
О грандиозној светској корупцији Фајзера и татка му Блек Рока и да се не пише.
Нема ту ни сенке теорије, то су праве и нескривене завере, само се информације о размерама тог злочиначког подухвата пуштају на "кашичицу", а народ памти као и кишна глиста.
Не да болест не постоји и да није постојала, али "Фајзеров" лек је био гори од болести.
Gde je nestao sezonski grip, za ove tri godine?
Ako si bio bolestan od "korone", otkuda znaš da to nije bio sezonski grip?