Zašto su prekodrinci nacionalističkiji od nas iz Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sto su se klali sa komsilukom do pre 10 i kusur godina ,a onda su ih strpali opet u isto drzavu sa onima koje su klali i koji su njih klali , mislim logicno je da ce imati ,a to je i inace odlika i ostalih mesovitih sredina
I kod nas je nacionalizam isto prisutniji nego u etnicki cistoj tzv. uzoj Srbiji , recimo znam, da je moja prababa iako izrazito liberalna zenamog caleta stalno zaklinjala da se slucajno ne ozeni sa Madzaricom ili nekom drugom "njihovom",na kraju je umrla srecna sto joj se zelja ispunila
samo sto je ovde ta podela uglavnom nije bila drasticna zbog viseg civilizacijskog nivoa ljudi ovde
i to ne zbog toga sto su ovde ljudi prirodno kulturni i fini nego zato sto su ziveli u mnogo uredjenijoj drzavi nego Srbi u Bosni ili na Kosovu

zato sto su se klali sa komsilukom do pre 10 i kusur godina ,a onda su ih strpali opet u isto drzavu sa onima koje su klali i koji su njih klali , mislim logicno je da ce imati ,a to je i inace odlika i ostalih mesovitih sredina
I kod nas je nacionalizam isto prisutniji nego u etnicki cistoj tzv. uzoj Srbiji , recimo znam, da je moja prababa iako izrazito liberalna zenamog caleta stalno zaklinjala da se slucajno ne ozeni sa Madzaricom ili nekom drugom "njihovom",na kraju je umrla srecna sto joj se zelja ispunila
samo sto je ovde ta podela uglavnom nije bila drasticna zbog viseg civilizacijskog nivoa ljudi ovde
i to ne zbog toga sto su ovde ljudi prirodno kulturni i fini nego zato sto su ziveli u mnogo uredjenijoj drzavi nego Srbi u Bosni ili na Kosovu

Ako su kulturni kao ti neka hvala .

Dobro ,treba reći i da su se ljudi u Srbiji odrekli puno toga zbog nas i da su puno toga istrpili i sankcije i tužbe i bombardovanje i izbjeglice znam da vam nije bilo lako

pa jeste a vidis da ovi severni srbi proklinju milosevica zbog toga i da se kaju sto vas nismo sve pustili pod ustaski i balijski noz, jer da smo vas izdali i pustili da vas pokolju, onda bi nasi beogradjani i vojvodzani odavno bili "europa"

Mi smo takvi jer se bez obzira na politicko opredelenje drzimo zajedno , dok u Srbiji zahvaljujuci trenutnoj vlasti i pod patronatom zapadnih sila jedinstvo i sloga je nemoguce . Inace opstepoznata je cinjenica , da su naveci nacinalisti upravo Srbi iz predela RS .
Mi nemamo LDP mi nemamo LSV , mi nemamo , zene u crnom , niti B92 .
Dok mi volimo sve Srbe , sirom svjeta , na ovome forumu nazalost sticem utisak da nas mnogi Srbi iz Srbije ne smatraju sunarodnicima .

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kako ne , pa pogledaj sta ti pises ,to mora da je posledica upotrebe nekih teskih narkotika:D
ili mozda genetika mada ne verujem ,osim ako pored razbojnika i svercera nisi imao i ludake u familiji :think:

Naravno da nisam ni 1 ni 2 ni 3 ;) sve posteni,casni i postovani ljudi :mrgreen:

Ali ti si sam rekao da se drogiras po ulazima i sklonistima nisam te ja vukao za jezik :hahaha:

Ja pisem samo visokoumne stvari,shvatljive samo genijima:mrgreen:

Bolje pogledaj sta ti pises sve neke nebuloze copy/paste od ididade:hahaha:

Bundevice mala.

Od čega su ugroženi, hleba ti?
Posebno Srbi u BIH, od čega su ugroženi?

Ti zajebavas ili si neopisivo glup???
Srbi u Hrvatskoj doziveli su genocid od Hrvata u drugom svetskom ratu.Tamo nemas familiju u kojoj bar neko nije zaklan od hrvatske ruke.A posao su Hrvati dovrsili 90-ih.
U BiH su Srbi slicnu sudbinu doziveli kao i oni u Hrvatskoj plus tu su imali i hrvatsko cvece Muslimane koji su pomagali Hrvatima u klanju Srba.
A sta si u Srbiji imao. Tamo su se Srbi medjusobno klali zbog vlasti dok su im sunarodnike ubijali po Jasenovcu ,jamama i logorima i zahvaljujuci tim Srbima Srbi u Hrvatskoj i BiH kao i Srbi na Kosovu su prosli onako kako su prosli i zahvaljujuci njima Srbija je sve manja i manja.
Njihova nacija i drzava je novac i njihovo dupe ..jedino za to znaju. Prodali bi rodjenu majku za saku dolara ili trunku vlasti.

Ti zajebavas ili si neopisivo glup???
Srbi u Hrvatskoj doziveli su genocid od Hrvata u drugom svetskom ratu.Tamo nemas familiju u kojoj bar neko nije zaklan od hrvatske ruke.A posao su Hrvati dovrsili 90-ih.
U BiH su Srbi slicnu sudbinu doziveli kao i oni u Hrvatskoj plus tu su imali i hrvatsko cvece Muslimane koji su pomagali Hrvatima u klanju Srba.
A sta si u Srbiji imao. Tamo su se Srbi medjusobno klali zbog vlasti dok su im sunarodnike ubijali po Jasenovcu ,jamama i logorima i zahvaljujuci tim Srbima Srbi u Hrvatskoj i BiH kao i Srbi na Kosovu su prosli onako kako su prosli i zahvaljujuci njima Srbija je sve manja i manja.
Njihova nacija i drzava je novac i njihovo dupe ..jedino za to znaju. Prodali bi rodjenu majku za saku dolara ili trunku vlasti.

To ti je delirium tremens onaj koji je otvarao teme o rs kao genocidnoj tvorevini i zalagao se za njeno ukidanje-bolesnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back