Pokušao sam već dva puta da otvorim temu o lepim pevačicama iz Srbije. I oba puta mi je zaključana ili obrisana. Zašto su naše estradne umetnice zabranjene ovde na forumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://forum.krstarica.com/forums/soubiz.378/Ja sam hteo to da otvorim u pdf Žene ali mi ne dozvoljavaju moderatori.
Ja sam hteo da izbacivanjem slika lepih estradnih umetnica sa naše scene prikažem lepotu žena iz Srbije. A ako je trebalo otvoriti u neko drugom potforumu moderatori su mogli samo da prebace temu u šoubiz, a ne da mi brišu i zatvaraju teme.
očeš da ova tema ide u pitanja za forum ili u šou biznisJa sam hteo da izbacivanjem slika lepih estradnih umetnica sa naše scene prikažem lepotu žena iz Srbije. A ako je trebalo otvoriti u neko drugom potforumu moderatori su mogli samo da prebace temu u šoubiz, a ne da mi brišu i zatvaraju teme.
Može u pitanje za forum, da ne gušimo šoubiz.očeš da ova tema ide u pitanja za forum ili u šou biznis, ipak msm da je prikladnije da ide u pitanja
Na Zenama postoji tema slikovnica Lepe zene odavno otvorena gde mozes da okacis slike lepih pevacica, glumoica i zena..i zbog toga ti se ne dozvoljava da otvoris dupliklat temu , pri tom ovo je Forum i potrebne su teme na kojima se pise a ne teme Slikovnice..Pokušao sam već dva puta da otvorim temu o lepim pevačicama iz Srbije. I oba puta mi je zaključana ili obrisana. Zašto su naše estradne umetnice zabranjene ovde na forumu?
Pa što ne prebace moderatori već mi brišu teme? Ok ako me ne mrzi otvoriću, mada sam izgubio volju.Na Zenama postoji tema slikovnica Lepe zene odavno otvorena gde mozes da okacis slike lepih pevacica, glumoica i zena..i zbog toga ti se ne dozvoljava da otvoris dupliklat temu , pri tom ovo je Forum i potrebne su teme na kojima se pise a ne teme Slikovnice..
Temu lepe pevacice mozes da otvoris na Muzici ili na Soubizu..na Zenama ne mozes
Najbolje da ne otvoris ili da se pre otvaranja konsultujes sa moderatorima na Muzici ili na Soubizu da li im treba takva temaPa što ne prebace moderatori već mi brišu teme? Ok ako me ne mrzi otvoriću, mada sam izgubio volju.
To je bilo filozovsko pitanje u žargonskom maniru.Najbolje da ne otvoris ili da se pre otvaranja konsultujes sa moderatorima na Muzici ili na Soubizu da li im treba takva tema
i vodi racuna da ne otvras uvredljive teme kao primer "Kada zena fuksa postane " koja je takodje obrisana