Zasto su nase devojke odvratno arogantne

Jeste da je prastara tema,al ovaj decko je totalno u pravu;znam odlicno kako je,mogao bih da napisem knjigu,muka mi je od ovih zenskih idiota ovde..precenjuju sebe previse a nista nemaju ni fizicki ni intelektualno zauzvrat da daju..mada ima jadnika i to mnogo koji jure takve arogantne,glupe,jadne krave i samo im dizu rejting...ovo za tusiranje isl ne lupajte...ja sam za vecinu ovih frajera Apolon,duhovit sam,najnormalniji li,al jedina mana mi je sto ih ustvari postujem malo i ponasam se normalno prema njima i kad vide da "mogu da me imaju" odjebu me iz cista mira...inace ziveo sam u Londonu,i devojke su mnogo drugacije tamo...nije problem samo Srbija,ceo Balkan je uzasan!Umesto ovog jadnog i bizarnog ponasanja..kad bi bile prirodne i bile svoje,kakve god da su stvarno...nemaju pojma kolko bi vise uzivale i kakve bi dobre momke nalazile!!a ako su stvarno i kad su svoje ovakve..onda nemam sta da kazem,treba istrebiti to!!inace,ne krivim samo zene,ima i svakakvih momaka,naravno,obe strane su uzas ovde na Balkanu,,steta,,mislim i dalje da ovde ima potencijala,a svake godine umesto da se ljudi,pre svega zene poboljsavaju,sve je jadnije,bizarnije i gore..Pozdrav

Kada se sapleteš o jednu takvu, recimo da je slučajnost.
Kada ti se ista stvar dogodi i drugi i treći i deseti put, onda više nije do sudbine, Boga i kruženja energije u prirodi nego je sinko greška u tebi. Slično se sličnom raduje. Sad gde je kod tebe kvrcnulo pa se ložiš na kučke, moraćeš sam da dokučiš.

Verovatno zato što u drugim zemljama te najlepše devojke nisu ni do malog prsta našim prosečnim devojkama.

Osim toga, naše devojke se naslušaju takvih komentara da moraju pred ogledalom da vežbaju pogled koji ubija.
Има истине.
Само у тим страним земљама ни момци нису нека роба.
Баш ме занима где ће се удомити ове домаће набилдованог ега.

Dosta sam bio po svetu za moje godine ima prilike da upoznam, vidim i druzim se sa mnogim devojkama, vidim kakve su. I mogu otvoreno da kazem da su nase devojke prve na listi po arogantnosti.

Prosetajte beogradom izadjite negde i videcete aroganciju na sve strane, dignute noseve , nasih nedostiznih Srpkinja. Kojima je njihova nedostiznost udarila u glavu.

Sta milite da li je to zbog muskaraca ili one imaju problem u glavi???

Onako su odvratno arogantne, obozavaju da izigravaju kucke , naravno posle se bude kad dobiju adekvatan tretman tj. tretman kakav kucka zasluzuje ali ne pokusavaju nista da promene u svom ponasanju i dalje su nedostizne ribe i opake kucke.

U autobusu pitas devojku ispred tebe da li silazi, odgovori ti takvim tonom kao da si pitao ne znam ja sta recimo : "Da li cemu u hotel da te kresnem". Zaboga ko si ti da se njoj obracas.

Momak pridje grupi lepih devojaka i one ga zajebavaju, podjebavaju, ponizavaju.

Verujte mi na rec u drugim zemljama mozete komotno da pridjete grupi najlepsih devojaka i NEMA SANSE, ali ne zamislivo je da vas ponizavaju ili vam kazu nesto ruzno.To je za njihove devojke nezamislivo.
Kod nasih je to pravilo.

Ako te odbiju i nase i one sa zapada dodjes mu na isto, samo su te mozda ove nase arogantno odbile. Ne treba obracati paznju na takve. Njihovi rezultati se pokazu pre ili kasnije

Luciferko Globalizam,manipulacija,vaspitanje i GRAND su cudo,zato su i toliko mlade devojke u Srbiji danas a pogotovo u Beogradu toliko arogantne,nadmene ili nafurane,tripuju da su princeze od Velsa ili od Monaka nazalost,cast izuzecima.Verujem Luciferko da su devojke u nekim zemljama u Evropi pre svega mislim na Spaniju i Italiju, opustenije,manje arogantne,istripovane i druzeljubivije a i obozavam crnomanjaste,mediteranske ili LATINO devojke,realno one su najbolje na svetu,bar po mom nekom mom misljenju i ukusu.

Dosta sam bio po svetu za moje godine ima prilike da upoznam, vidim i druzim se sa mnogim devojkama, vidim kakve su. I mogu otvoreno da kazem da su nase devojke prve na listi po arogantnosti.

Prosetajte beogradom izadjite negde i videcete aroganciju na sve strane, dignute noseve , nasih nedostiznih Srpkinja. Kojima je njihova nedostiznost udarila u glavu.

Sta milite da li je to zbog muskaraca ili one imaju problem u glavi???

Onako su odvratno arogantne, obozavaju da izigravaju kucke , naravno posle se bude kad dobiju adekvatan tretman tj. tretman kakav kucka zasluzuje ali ne pokusavaju nista da promene u svom ponasanju i dalje su nedostizne ribe i opake kucke.

U autobusu pitas devojku ispred tebe da li silazi, odgovori ti takvim tonom kao da si pitao ne znam ja sta recimo : "Da li cemu u hotel da te kresnem". Zaboga ko si ti da se njoj obracas.

Momak pridje grupi lepih devojaka i one ga zajebavaju, podjebavaju, ponizavaju.

Verujte mi na rec u drugim zemljama mozete komotno da pridjete grupi najlepsih devojaka i NEMA SANSE, ali ne zamislivo je da vas ponizavaju ili vam kazu nesto ruzno.To je za njihove devojke nezamislivo.
Kod nasih je to pravilo.

U pravu si znam to :aha:

Mene ni jedna devojka preko nije nikada uvredila iako sam joj govorio Bitch, Slut, Whore :lol:

ovde cak i na forum zene vredjaju bez razloga i prve :lol: ponizavaju iako me ne znaju uzivo ;)

Back