Zašto su muslimani u epicentru svetskih sukoba?

Keeper:
migud:
Strasno! Kad smo mi to koga prisvojili, nema potrebe za tim, ljudi se sami izjasnjavaju. Nisam ja umesto Kusturice dizala tri prsta, niti sam se umesto Mese izjasnjavala onako kako se doticni izjasnjavao.
Opusti se malo, od tolike mrznje ne vidis istinu.

I nismo mi, Srbi, hrvati pa da prisvajamo tudje!

pa chim ih niste odbili onda ste ih prisvojili? mislim, kakve ima veze shto su se oni izjasnili :)

ma jok, uopshte vi niste isti ko hrvati :lol:... a bili "bracja" skoro ceo vek 8) :lol: to kao ono sluchajno ;-)

slushaj vamo. moja pricha govori o ovome - imao sam cimera jesenas, srbin po ocu ali keva muslimanka. i josh je jadnichak pokupio genetiku na kevu i izgleda ko pravi muja, onako malo tamniji sa onim krivim nosem. i dzaba se on izjashnjavao ko srbin shto i jeste poshto se ovde nacionalnost gleda na ochevu stranu, svi mu govore "ma bezhi balijo", a nadimak mu je bio "al kaida".... :lol: a ako bi sutra uradio neshto znachajno, napisao neshto kao "dervish i smrt" il "na drini cjuprija" i dobio nobela za to, i rekao da je srbin, nashao bi se u srpskoj antologiji bez problema. o tome se radi ;-)

Nit` su ti neki argumenti nit` ti je neka prica. Mogao si da izmislis bolju.

Keeper:
migud:
Strasno! Kad smo mi to koga prisvojili, nema potrebe za tim, ljudi se sami izjasnjavaju. Nisam ja umesto Kusturice dizala tri prsta, niti sam se umesto Mese izjasnjavala onako kako se doticni izjasnjavao.
Opusti se malo, od tolike mrznje ne vidis istinu.

I nismo mi, Srbi, hrvati pa da prisvajamo tudje!

pa chim ih niste odbili onda ste ih prisvojili? mislim, kakve ima veze shto su se oni izjasnili :)

ma jok, uopshte vi niste isti ko hrvati :lol:... a bili "bracja" skoro ceo vek 8) :lol: to kao ono sluchajno ;-)

slushaj vamo. moja pricha govori o ovome - imao sam cimera jesenas, srbin po ocu ali keva muslimanka. i josh je jadnichak pokupio genetiku na kevu i izgleda ko pravi muja, onako malo tamniji sa onim krivim nosem. i dzaba se on izjashnjavao ko srbin shto i jeste poshto se ovde nacionalnost gleda na ochevu stranu, svi mu govore "ma bezhi balijo", a nadimak mu je bio "al kaida".... :lol: a ako bi sutra uradio neshto znachajno, napisao neshto kao "dervish i smrt" il "na drini cjuprija" i dobio nobela za to, i rekao da je srbin, nashao bi se u srpskoj antologiji bez problema. o tome se radi ;-)

Prihvatili, ne prihvatili, ovo ti je cinjenica: kad se neko deklarise kao Srbin, mozes ga deportovat` u Azerbejdzan, on ce i dalje biti Srbin. Nego tebe oko ovog pitanja zulja nesto drugo.
A ko tebe tako `pametnog` slaga da su Srbi i hrvati bili braca? U kojoj si to citanci procitao, hajde prosvetli nas. To sto te komunizam ucio necemu, ne znaci da te ucio istini. Al` kad majmunu serviras, majmun se i `primi`!
I pazi ovo, ja imam par drugova koji su izbegli u Zagreb za vreme rata u Bosni.Dve devojke su po majci Srpkinje, ostali su cisti hrvati. Ali **** ih to sto su iz Bosne. Da ne duzim, prodali bi dusu djavolu samo da pobegnu iz svoje koze. Jer ih u Zagrebu diskriminisu do granica morbidnog.Krenuvsi od rodjene bake, tetke, preko drustva, kolega studenata... Jednu od njih nazivaju srpskom ku*vom, ove bosanskim purgarima, za Bozic moja druga jos nijednom nije dobila poklon od najrodjenijih iako svi oko nje dobijaju...
Znaci nemoj meni o losem polozaju manjina u Srbiji i netoleranciji Srba.
A necu ni da ti spominjem diskriminaciju ovde u Americi.

migud:
I pazi ovo, ja imam par drugova koji su izbegli u Zagreb za vreme rata u Bosni.Dve devojke su po majci Srpkinje, ostali su cisti hrvati. Ali * ih to sto su iz Bosne. Da ne duzim, prodali bi dusu djavolu samo da pobegnu iz svoje koze. Jer ih u Zagrebu diskriminisu do granica morbidnog.Krenuvsi od rodjene bake, tetke, preko drustva, kolega studenata... Jednu od njih nazivaju srpskom ku*vom, ove bosanskim purgarima, za Bozic moja druga jos nijednom nije dobila poklon od najrodjenijih iako svi oko nje dobijaju...

sama si dala odgovor zashto ste vi i hrvati ko bracja. ja sam naveo primer kako diskriminishu srbi, ti primer kako hrvati. i vi i oni ste na isti nachin generalno nacional-shovinistichko zadojeni do morbidnih granica i spasi me bozhe i jednih i drugih.
suvishe ste slichnog mentalnog sklopa.
amerikanci su glupi. budi srecjna shto nisu imali poput vas i hrvata na chemu da grade nacionalni "identitet" inache bi bili josh gori. skoro kao vi.

Keeper:
migud:
I pazi ovo, ja imam par drugova koji su izbegli u Zagreb za vreme rata u Bosni.Dve devojke su po majci Srpkinje, ostali su cisti hrvati. Ali * ih to sto su iz Bosne. Da ne duzim, prodali bi dusu djavolu samo da pobegnu iz svoje koze. Jer ih u Zagrebu diskriminisu do granica morbidnog.Krenuvsi od rodjene bake, tetke, preko drustva, kolega studenata... Jednu od njih nazivaju srpskom ku*vom, ove bosanskim purgarima, za Bozic moja druga jos nijednom nije dobila poklon od najrodjenijih iako svi oko nje dobijaju...

sama si dala odgovor zashto ste vi i hrvati ko bracja. ja sam naveo primer kako diskriminishu srbi, ti primer kako hrvati. i vi i oni ste na isti nachin generalno nacional-shovinistichko zadojeni do morbidnih granica i spasi me bozhe i jednih i drugih.
suvishe ste slichnog mentalnog sklopa.
amerikanci su glupi. budi srecjna shto nisu imali poput vas i hrvata na chemu da grade nacionalni "identitet" inache bi bili josh gori. skoro kao vi.

Hvala na formulaciji krvnih veza. Upravo sam spoznala, zahvaljujuci tebi, da smo mi, Srbi, braca sa Nemcima, Francuzima, Englezima, Spancima,...jer, eto, taj mentalni sklop koji si pomenuo nam je svima zajednicka crta.
Ali posto ti neces shvatiti ovo gore, da pojednostavim: upravo si gomilu nacija nazvao, pa recimo, fasistima!
Sretno sa tim teorijama, al` nemoj dalje od foruma, inace ti se smesi `Kovinj`!

migud:
Hvala na formulaciji krvnih veza. Upravo sam spoznala, zahvaljujuci tebi, da smo mi, Srbi, braca sa Nemcima, Francuzima, Englezima, Spancima,...jer, eto, taj mentalni sklop koji si pomenuo nam je svima zajednicka crta.
Ali posto ti neces shvatiti ovo gore, da pojednostavim: upravo si gomilu nacija nazvao, pa recimo, fasistima!

upravo tako.
vi ste definitivno bracja po shovinizmu.
i nisam mislio na "krvnu bracju" i tako to.
ajd razumem za nemce i engleze, al zashto za francuze?

Keeper:
migud:

upravo tako.
vi ste definitivno bracja po shovinizmu.
i nisam mislio na "krvnu bracju" i tako to.
ajd razumem za nemce i engleze, al zashto za francuze?

Diskutovati s tobom je, otprilike, ovako- unedogled...jer ljudska glupost je beskonacna.
By the way, pojma ti nemas.
Francuzi su, po svemu sudeci, najveci antisemiti sadasnje Evrope.

Keeper:
migud:
Diskutovati s tobom je, otprilike, ovako- unedogled...jer ljudska glupost je beskonacna.
By the way, pojma ti nemas.
Francuzi su, po svemu sudeci, najveci antisemiti sadasnje Evrope.

iako imaju mozhda i najraznovrsniji narod u evropi?
dobro, verujem ti, kako ti kazhesh, tetka ;-)

Mudrost dolazi s godinama, al` ti joj se ne nadaj,jer prethodno moras imati temelj- inteligenciju.
P.S. Pozdrav od 25-ogodisnje `tetke`.

Keeper:
migud:
Mudrost dolazi s godinama, al` ti joj se ne nadaj,jer prethodno moras imati temelj- inteligenciju.
P.S. Pozdrav od 25-ogodisnje `tetke`.

IQ mi je 110. jel mi to dosta da budem jednog dana moodar kao ti? :roll: :lol:

Teska srca moracu da te razocaram=145- ako cemo verovati MENSA-i.
Al` ne kloni duhom, na forumu mozes imat` i 300, a posto si ti vec provereno u zabludi, uzdravlje!

migud:
Al` ne kloni duhom, na forumu mozes imat` i 300, a posto si ti vec provereno u zabludi, uzdravlje!

chekaj, tetka ima 145, ako sam shvatio, ili je za genija potrebno 145? :lol:
a shto se MENSA-e tiche, ona je puna genijalaca koji rade kao moleri i slichno, tako da mi ona sve o tome govori ;-)
o bozhe, ne mogu da verujem da se raspravljam oko IQ-a :)

Keeper:
migud:

chekaj, tetka ima 145, ako sam shvatio, ili je za genija potrebno 145? :lol:
a shto se MENSA-e tiche, ona je puna genijalaca koji rade kao moleri i slichno, tako da mi ona sve o tome govori ;-)
o bozhe, ne mogu da verujem da se raspravljam oko IQ-a :)

I Fiser je bio taksista; zanimanje kao i odelo ne cini coveka, cini ga ono sto ima u glavi.

Back