Zašto su muškarci bolji kuvari nego žene ?

jeo sam u par frankfurtska i po okolini navodno najbolja, najbolja za nemce al oni kako im kuvaju zene ni ne cudi me, pa u kelnu najbolji u gradu, pa becu najbolji u gradu svudge isto smeka sa malo nijansi

Ne poricem da je zdravo, ali jbmliga... i plus ja sam vegeterijanac, meni bi to trebalo da se svidja, ali jok... Doduse ja sam seljo u dusi, vise volim klot pasulj nego neznamtijasta...

- - - - - - - - - -

Ja sam se jedino na madjarsku hranu przila dok sam jela meso...

Ne poricem da je zdravo, ali jbmliga... i plus ja sam vegeterijanac, meni bi to trebalo da se svidja, ali jok... Doduse ja sam seljo u dusi, vise volim klot pasulj nego neznamtijasta...

- - - - - - - - - -

Ja sam se jedino na madjarsku hranu przila dok sam jela meso...

pala si u mojim ocima ko ozbiljan diskutant o jelu :ljutko:

pa tebi onda vise lezi tajlandska kuhinja od kineske

pa sta jedes onda?

a da ja volim isto pasulj i nemoze dto kineza da ga zamene :) i kiseo kupus

nije moj zarn previse skice ko kad koljes svinjce
A sve sto sam mogla da prilagodim, prilagodila sam... evo na pr. juce pravila corbu od brokolija za veceru. Natrpam povrce i bude dobro. Posle toga napravila bruskete, posto mi ovi kupovni nisu ni za sta. U sustini uvek bude tako nesto, mada ja sam i pre toga dosta forsirala kuvano.

A sve sto sam mogla da prilagodim, prilagodila sam... evo na pr. juce pravila corbu od brokolija za veceru. Natrpam povrce i bude dobro. Posle toga napravila bruskete, posto mi ovi kupovni nisu ni za sta. U sustini uvek bude tako nesto, mada ja sam i pre toga dosta forsirala kuvano.

ma da samo da si krativan

pa talandska kuhinja je mahom pohovano povrce i to

- - - - - - - - - -

To im je izgleda neki fetish.

ne izgleda to im je fetis, pogotovu japancima da izgleda ko 12 g. skolarka i da skice ko da je kolju :bljak:

Ne kazem da uopste ne volim Azijsku kuhinju. Recimo volim testenine sa isprzenim mesom, povrcem zacinjeno soja sosom...

- - - - - - - - - -

I to i dlake...:lol:

Dlake? Mislis na dlakave pice ili

Cudo je koliku moc ima ta sugestija. U zadnje vreme je velika reklamnja kampanja istocnjacke hrane. I znam puno ljudi koji se "odusevljavaju" kako je ukusna. Ne znam da li stvarno tako misle ili se foliraju da bi bili "in"

Kineska i tajlandska kuhinja ima specifičan šmek zbog kombinacije sastojaka, začina i načina obrade. Meni se jako sviđa,znam mnoge koji je ne vole...
Japansku ne podnosim(suši)...indijska me nije dojmila,bliskoistočna je ok...

Kavijar je npr. uvek bio "in" a meni je to nešto najodvratnije što sam probao...a vidim ljudi se dave u njemu i plaćaju boga oca za to sranje....Sve je stvar ukusa,meni je nepojmljivo da zbog mode nešto jedem na silu.

Back