Zašto su muškarci bolji kuvari nego žene ?

Zato sto zene kuvaju zato sto moraju, svaki dan, a muskarci ne moraju, pa kuvaju zato sto vole.

I onda dok odrastaju ta ljubav se pretvori u profesiju, kod tih poznatih kuvara mislim.

Cak i devojcice koje ne moraju da kuvaju, u njihovom malom mozgu im stoji saznanje da ce nekada morati, i zato bas i ne vole kuvanje.

Sloboda i nedostatak iste je objasnjenje za sve psiholoske, socioloske, ekonomske i politicke stvari. Za sve.

Zato je sloboda najbitnija stvar na svetu.

Ne vjerujem u tezu da su muškarci bolji kuvari . Vjerujem da imaju podjednak talenat .
To što su muškarci uglavnom šefovi kuhinja je sasvim druga priča a tiče se toga ko
ima vlast .

po cemu ako imas mogucnos sam da otvoris restoran?

- - - - - - - - - -

Zato što su mahom gejevi ili jako, jako isfeminizirani, tako da ih i ne možeš baš smatrati muškarcima. Kao što su danas u Srbiji najbolji šminkeri muškarci, ali "muškarci", ja to ni ne ubrajam u muškarce.

ne bih ja to reko, nauka je dokazala da imamo vise receptora za ukus a i prakticniji smo

primer, meni da se dobro najedem je potreban pasulj sa rebarca i kiseo kupus
dok zena ce u isto vreme i supu i predjelo i kolace da spremi znaci ne mozes sve od jednom

ne bih ja to reko, nauka je dokazala da imamo vise receptora za ukus a i prakticniji smo

primer, meni da se dobro najedem je potreban pasulj sa rebarca i kiseo kupus
dok zena ce u isto vreme i supu i predjelo i kolace da spremi znaci ne mozes sve od jednom

Imam milion receptora i sve volim da ih popalim i uživam, ali je suština to da ja dok sam sebi napravim jelo mene to toliko smori da posle nisam ni gladan, što se tiče mog jela i toga da ću ja nekog nahraniti samim pravljenjem, to teško.

- - - - - - - - - -

Jbg , sad ispadne da ga imamo manje ali zbog efikasnosti napravimo neki rezultat . :)

Nije bitna količina nego upravo efikanost, ti imaš tipa od 1.50cm koji će da napravi nešto, imaš i sirovinu od 2.00cm koji eventualno može drva da pakuje. :)

Imam milion receptora i sve volim da ih popalim i uživam, ali je suština to da ja dok sam sebi napravim jelo mene to toliko smori da posle nisam ni gladan, što se tiče mog jela i toga da ću ja nekog nahraniti samim pravljenjem, to teško.

isti sam po tom pitanju sto je najvaznije osim par jela kad bih pravio em se smorom em mi ne prija vise to jelo

Ne postoji ništa zavodljivije od muškarca koji zna i voli da kuha.
A da li su muškarci bolji kuhari od žena i kuhaju li uglavnom kad im se hoće, pa se tome mogu s ljubavlju posvetiti, usled čega se može izvući (ne)validan zaključak da su generalno bolji kuhari... baš me briga.

Samo znam da bih rado da mi sada neki muškarac, ovako gladnoj, zavodljivo spremi nešto fino.... skromna sam pa ne bih ni birala šta, već bih prepustila da bude po njegovom izboru :p

Zato što su mahom gejevi ili jako, jako isfeminizirani, tako da ih i ne možeš baš smatrati muškarcima. Kao što su danas u Srbiji najbolji šminkeri muškarci, ali "muškarci", ja to ni ne ubrajam u muškarce.

Ako je Gordon Remzi isfeminiziran, onda mogu da zamislim kako izgledaju oni koji nisu isfeminizirani...

Inace, kuvari mnogo psuju, i to bas kocijaski.

- - - - - - - - - -

Ne postoji ništa zavodljivije od muškarca koji zna i voli da kuha.
A da li su muškarci bolji kuhari od žena i kuhaju li uglavnom kad im se hoće, pa se tome mogu s ljubavlju posvetiti, usled čega se može izvući (ne)validan zaključak da su generalno bolji kuhari... baš me briga.

Samo znam da bih rado da mi sada neki muškarac, ovako gladnoj, zavodljivo spremi nešto fino.... skromna sam pa ne bih ni birala šta, već bih prepustila da bude po njegovom izboru :p

Jesam li ti pricao Cvetna kako ja super kuvam? z:mrgreen:

glavna "problematika" kuvanja je ta što kuvari/ce nakon kuvanja i nije im posle do jela,
ali, poenta kuvanja kada se radi sa užitkom a užitak je još veći kada se to spremljeno u slast jede

zar ima veće nagrade za onog ko kuva da oni što jedu, protrljaju zadovoljno ruke i kažu :

"Uhh, ja moram još malo, ovo je odlično"

nisam neki kuvar, ali kažem iz iskustva da ono što znam da spremim i ako to ispadne kako valja,
ja sam srećan ko kuče u liftu kada konzumenti moje kuhinje kažu da je izvrsno
nekad mislim da se foliraju, ali sudeći po praznoj šerpi na kraju, razuverim se u to :D

a da nekad zajebem, zajebem i ne liči ni na šta...vizuelno najčešće z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nista, mislim, nemam nista protiv da kuva bolje od mene i da kuva svaki dan..:zaljubljena:

deder supermodertorka kad si tu da te zamučim malo a s'tim i zamoljavam :D

dodaj mi u uvodni post na kraju, sledeće :

Koja vrsta hrane vam najbolje ide od ruke što spremate ?

unapred zahvalan :kpozdrav:

glavna "problematika" kuvanja je ta što kuvari/ce nakon kuvanja i nije im posle do jela,
ali, poenta kuvanja kada se radi sa užitkom a užitak je još veći kada se to spremljeno u slast jede

zar ima veće nagrade za onog ko kuva da oni što jedu, protrljaju zadovoljno ruke i kažu :

"Uhh, ja moram još malo, ovo je odlično"

nisam neki kuvar, ali kažem iz iskustva da ono što znam da spremim i ako to ispadne kako valja,
ja sam srećan ko kuče u liftu kada konzumenti moje kuhinje kažu da je izvrsno
nekad mislim da se foliraju, ali sudeći po praznoj šerpi na kraju, razuverim se u to :D

a da nekad zajebem, zajebem i ne liči ni na šta...vizuelno najčešće z:mrgreen:

klasican mazohizam...znam jednu ona isto, sedne i gleda me sa uzitkom kako jedem, njoj sladje da me vidi kako jedem no da jede samnom, i hoces jos i da ti spremim jos, a kad nisam gladan i ne pojedem puno, a ne svidja ti se a sto ne jedes, a oces nesto drugo, mazohizam

zato sto se podrazumeva da svaka zena mora da kuva, pa se oko njene umesnosti u kuhinji ne dize velika pompa
dobro kuvas, pa sta..to ti je u opisu pola, ide u paketu sa hromozomom
iz tog razloga muskarci odudaraju kad dobro kuvaju, pa se o tome prica uz pompu
isti ti uspesni muski kuvari su odojeni na majcinim kuhinjama

brate mili, aj nadji jos nesto sa cime ces da pravis jaz u musko-zenskim odnosima

dajte bre simioza m/f teme
malo romantike, erotike, leptirica..zasto ne mozemo jedni bez drugih.
a ne samo taj ebeni fajt ciji hromozom ima jaci alfa signal

klasican mazohizam...znam jednu ona isto, sedne i gleda me sa uzitkom kako jedem, njoj sladje da me vidi kako jedem no da jede samnom, i hoces jos i da ti spremim jos, a kad nisam gladan i ne pojedem puno, a ne svidja ti se a sto ne jedes, a oces nesto drugo, mazohizam

a vidi Lave, to je na neki način predanost,posvećenost tom što radi, isto kao npr kad pronalazač patentira izum
pa mu je zadovoljstvo kada se taj njegov uređaj koristi bez obzira koliko imao korist od njega

ma svi moji muskaci (sem ex-a koji je spremao samo palacinke, przenice i smrzute fisingere i o njima pricao kao o posebnom vrhunskom kulinarskom dometu..nikad bre sargarepu nije ocistio :roll: al je zato bio orator samoreklamer :) za medalju) su kuvali i kuvaju izuzetno, al ni jednom nije padalo na pamet da to nesto narocito istice kao svoj kvalitet
em kuvari, em lovci :smeker:

Back