Zašto su Hrvatski proizvodi jeftiniji od Srpskih?

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka firma koja je registrovana u Srbiji je srpska firma, ti si malo pobrkao lončiće što reče Kik. Fiat nije registrovan u Srbiji već je registrovana njegova "sestrinska" firma.

Ama bre , Firma koja je vlasnik Soko Starka , koja odlucuje o svemu je registrovana u Sloveniji . Soko stark je jedna radna jedninica Slovenacke firme Kolinska , koja je u buli nevidjenj . Jedino sto je kolinskoj sad solvantno , to su Njene firme Grand kafa i Soko Stark.

Kao sto znas , nebitno je gde je preduzece i ko zaposleni ( robovi ) , nego ko je vlasnik . cik probaj da se dogovoris bilo sta s njima . Odma ima da te upute u Sloveniju .

Suljo, popušili ste izlazak na otvoreno more
hehe

čitaš na hrvatskima novina
gdje vam trebaju svaki dan kazati da ste NAJLEPŠI NAJBOLJI NAJJAČI NAJVEČI
da nemate toliko komplexa prema svima
ali vama ipak ni je to to
još imate više komplexa ko srbi i sloveci zajedno

vi *hrvati* več ste popušili sa ovim kako vi kažete *hrvatskim* ali svi znaju kako ste *izumili* hrvatski

Suljo, popušili ste izlazak na otvoreno more
hehe

čitaš na hrvatskima novina
gdje vam trebaju svaki dan kazati da ste NAJLEPŠI NAJBOLJI NAJJAČI NAJVEČI
da nemate toliko komplexa prema svima
ali vama ipak ni je to to
još imate više komplexa ko srbi i sloveci zajedno

vi *hrvati* več ste popušili sa ovim kako vi kažete *hrvatskim* ali svi znaju kako ste *izumili* hrvatski

Još nisi naučio koristiti "citiraj"......

Pregazilo medu na autocesti. Jesi li plakao??

Nedelja, dan za kladionicu ja sa drugarom seo da popunim tikete u lokalnom kafiću u kraju i naručio kafu i vodu.................donosi meni devojka što radi kapućino i vodu, pogledam ja kad ono hrvatska voda JANA:think:.............i pošto znam gazdu pitam ga ja zar je moguće da pored 50 naših voda on kupuje hrvatsku Janu:dontunderstand:..........kaže on meni verovao ili ne, najeftinija za nabavku je Jana:think:

Zar je moguće da Srbiji bude jeftinija uvozna roba od domaće...............ok nema carine Cefta...........ali na koju foru je jeftinija voda iz Hrvatske kada su tamo plate veće, troškovi veći....... znači jedini odgovor je da su naši "biznismeni" nezajažljivi.......i da nam otimaju pare.........

Ili možda postoji neka druga fora a ja neznam?:think:

Devizni kurs...

jeftiniji su zato sto je na celu drzave hrvatski lobi

Тачно, али не само то. У питању је комунистички олош који се напрасно обогатио и сада када су се најели сада желе МОЋ, ВЛАСТ... то је случај са Мишковићем и другима који су СКЈ кадар... отео је све самопослуге у Бг - овде код мене на неколико станица нема ни једне друге продавнице осим његове, значи апсолутни монопол.
Елем, шта он ради у тим продавницама. Прво постави, рецимо 'рвацку, словеначку и српску супу у кесицама - и када види да се продају само српске, ОН ИХ ПОВУЧЕ И ДАНИМА ОСТАВИ ОВЕ ДРУГЕ... тако исто ради и са смрзнутим поврћем - стално гура усташке производе као и рибу - а 10х боље смрзнуто воће и поврће из Војводине уклања. Тај скот једноставно ВЛАДА - и свакако се тога не жели одрећи.

ДаклеМ - У ПИТАЊУ ЈЕ НАША ВЛАСТ и ништа друго.

На исти начин он формира цене, тј. нашим производима зарачунава астрономску трговачку зараду - а осталима спушта... и то је то.

Poslednja izmena:

Back