Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Hahahahahahaha, jos jedan biser....
Nije ni cudo sto su postojale tendencije da se Vojvodina odvoji od ostatka Srbije...
To nije po nekom nacionalnom principu, nego principu svesti, ono sto je juznjacima sasvim prihvatljivo , mucke, laziranja, demagogija i namestanja, na severu je prikaz muljaze i kriminalnog....i onda se trazi bilo koja moguca granica da se razdvoje od primene juznjackih pravila..
Da nije kasno , NS bi trazio otcepljenje od Srbije, ovako kasno je...A Subotica koristi svoj polozaj pa svi slobodoumni vise zive u Madjarskoj nego u Srbiji.
A i sve vise po vojvodini ima juznjaka pa se tenzije smanjise...u smislu brojeva, ali svesni ce morati van zemlje ili da nadju drugi razlog i drugu granicu za otcepljenje..
Sve ovo isto se desavalo dok je Slobin teror bio...Svaka drzava je ustvari bezala ne od Srba nego od Srpske Slobine politike pravde i pravosudja i tuzilastva...vizije seljacke Srbije..
Ne znam uopste kako Srbi zamisljaju seljaka i seljacinu....
Cini mi se da seljaka zamisljaju kao nekog dedu sa iznosenim cipelama ili opancima, a mozda mladjeg u kombinezonu prasnjavom....
Tako da svakog obucenog u majcu i farmerke tretiraju kao gradjanina.
Još jedan prodavac magle u poznom Diznilendu
Tip "pucajte ja i dalje držim čas"
Kreirana realnost sa ciljem destrukcije jednog društva