Zasto ste vi dosli na regrutaciju umesto regruta?....

Sistem nema dušu, sistem je sastavljen od dobrih ljudi koji dobro ili manje dobro rade svoj posao, loših ljudi koji loše rade posao, ne tako dobrih, i ne tako loših koji dobro rade neki posao, i oportunista koji rade šta hoćeš za pare.
Meni je ova tema jedna od najstrašnijih ikada prezentovanih u medijima.

Zasto se o tome ne govori u medijima, jesu li novinari placeni da o tome ne pisu?
Zasto se ne procesuiraju kriminalci do kojih je lako doci?

Pa, eto, govori se u ovoj jednoj emisiji koja je manje-više zabavnog karaktera.
Ovi ljudi dolaze sa dugogodišnjeg trnovitog puta i hrpama papira i govore po ko zna koji put da im nigde niko ne pomaže da reše situaciju na bilo koji način. I sad, publika se potresa, zabezeknjava... i to je otprilike sve.

Sistem nema dušu, sistem je sastavljen od dobrih ljudi koji dobro ili manje dobro rade svoj posao, loših ljudi koji loše rade posao, ne tako dobrih, i ne tako loših koji dobro rade neki posao, i oportunista koji rade šta hoćeš za pare.
Meni je ova tema jedna od najstrašnijih ikada prezentovanih u medijima.

Pa, eto, govori se u ovoj jednoj emisiji koja je manje-više zabavnog karaktera.
Ovi ljudi dolaze sa dugogodišnjeg trnovitog puta i hrpama papira i govore po ko zna koji put da im nigde niko ne pomaže da reše situaciju na bilo koji način. I sad, publika se potresa, zabezeknjava... i to je otprilike sve.
Razumes da neko mesecima pise o ubijenom kriminalcu, a svaka ova ispovest je nevino dete nestalo i ukradeno, a pominje se djuture, kao da je stradalo u ratu ili da nema kidnapera koji su zloupotrebili svoju duznost sto predstavlja opasnost po drustvo, jer ti kriminalci ubiju mnogo vise srpske dece nego mafija.

Ma, razumem.
Uzalud razumem.

Ko? Ja njima ništa ne verujem. Staram se dok mogu da mi se uopšte ne približavaju i da ne znaju da postojim, a borim se kako mogu da mi ni za kad ne trebaju.
to sam napisao samo da se razume da ljudi kojima se veruje nisu isti kao drugi gradjani, kao advokati recimo, takvi ljudi istog trenutka postaju kriminalci cim se na njih posumnja, a kriminal je stetan za drustvo, nije samo prekrsaj gradjanina ni krivica gradjanina, nego kriminal koji odgovara organizovanom kriminalu koji se istrazuje istog trenutka kada se sazna.
Niko ne proziva Tomicu Milosavljevica koji je bio zaduzen da ispita navode gradjana i trazi krivce....Ni jedan novinar ne pise o tome da li tuzioci vode neki istrazni postupak protiv POZNATIH kriminalaca...

Back