Dezdemona
Obećava
- Poruka
- 99

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dezdemona:Dragi muškarci, na ŽENSKOM KUTKU postoji tema ZAŠTO STE SE UDALE, gde žene otvoreno pričaju o tome, a muškarci aktivno učestvuju svojim komentarima...E, sad, ako ne pitam previše otkrite nam zašto ste se vi oženili - iz ljubavi, lude zaljubljenosti, koristi, iz inata, ili .........? Jeste li srećno oženjeni ili ste pogrešili?
trachara:ajde, bre, muski, mozete vi to bolje!
gde je ono "uhvatila me na bebu...", "sipala mi nesto u kafu"...
Care. samo ne znam kako sebe da opisem. Ja nisam bio mlad a glup jesam. Kada sam se ozenio bilo mi je 33. Mora da su se neke zvezde pomesale cim sam uradio tu glupost. Takodje sad sam samo glup. Ali eto sta je tu je. Da se ponovo zenim kasno je a i nisam bas toliko glup a da se razvodim pitam se ko ce da me pere, pegla, kuva ruckove. Na koga cu da se derem, a nemam psa. Koga bih onda mogao da lazem za sitnice te ovo mi je dao ovaj drugar a ovo onaj... Pa zar brak nije divan... Pretpostavljam da i zene slicno razmisljaju s tim sto su one mnogo, mnogo lukavije od nas... Pozzznesvrstani666:bio sam mlad i glup...sad sam samo glup![]()
Nole1:Care. samo ne znam kako sebe da opisem. Ja nisam bio mlad a glup jesam. Kada sam se ozenio bilo mi je 33. Mora da su se neke zvezde pomesale cim sam uradio tu glupost. Takodje sad sam samo glup. Ali eto sta je tu je. Da se ponovo zenim kasno je a i nisam bas toliko glup a da se razvodim pitam se ko ce da me pere, pegla, kuva ruckove. Na koga cu da se derem, a nemam psa. Koga bih onda mogao da lazem za sitnice te ovo mi je dao ovaj drugar a ovo onaj... Pa zar brak nije divan... Pretpostavljam da i zene slicno razmisljaju s tim sto su one mnogo, mnogo lukavije od nas... Pozzz
Borg_Queen:jao bre de je dirk
Dezdemona:Dragi muškarci, na ŽENSKOM KUTKU postoji tema ZAŠTO STE SE UDALE, gde žene otvoreno pričaju o tome, a muškarci aktivno učestvuju svojim komentarima...E, sad, ako ne pitam previše otkrite nam zašto ste se vi oženili - iz ljubavi, lude zaljubljenosti, koristi, iz inata, ili .........? Jeste li srećno oženjeni ili ste pogrešili?
Dirk:evo ga dirk...dremao malo...
@tema
ozhenio sam se jer sam zheleo da se budim pored nje svakog jutra...jer sam hteo da mi rodi decu...jer sam hteo da joj mirishem kozhu dok spava...ma iz hiljadu razloga...prosto sam hteo...i tachka...
Pročitaj kakvo iskustvo ima Dirk!chirs:samo da kazem da je malo onih ozenjenih ljudi(momaka) kojima imalo zavidim na udaji
(ups-zenidbi)