Zasto ste na forumu?

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?

Zasto ste na forumu?

Sta volite kod foruma, sta ne volite?

Kako je sve pocelo?

Koliko vec traje i da li planirate da prestane? :)

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?

Zasto ste na forumu?

Kako je sve pocelo?

Prednosti sto uvek mozes razgovarati o cemu god hoces sa onima koje te teme interesuju + mogucnosti zezanja i trolovanja.:) Dosta razlicitih sagovornika koji se ne snebivaju da pokazu pravo lice.

Odgovara mi ovakav vid komunikacije i druzenja.

Sve volim kod foruma.:lol:

Sve je pocelo pre 4 godine kada sam dosao na pdf Politika, mada sam bio ovde davno pre 10 godina prvi put, ali se kratko zadrzao.

4 godine i ne vidim zasto bi prestajao iako jesam kao bataljivao, ali to vise da se oslobodim zavisnosti i opterecenosti sistema ovim forumom. Sada mislim da se lepo kontrolisem.

Poslednja izmena:
Ovde sam jer mi se prica o nekim temama koje ljude u mom okruzenju ne zanimaju, a ovde ima ljudi kojima su te teme zanimljive i koji me ne gledaju bledo ako ih pomenem.
Sta ne volim? Neozbiljnost, mada ok je, internet je to, pokazuju se ljudi u ne toliko dobrom i ozbiljnom svetlu, sprdaju se lupaju, i meni se desi nekada :mrgreen:.

Zasto ste na forumu?

Kako je sve pocelo?

slucajno, trazio nesto i naletim na krstaricu, a onda vidim da ima dosta zanimljivih stvari
iz dosade i zabave
necu vise dugo, malo sam se smorio i tako to...

Interesovale su me neke stvari, pa sam guglao i tako naletih na zanimljivu temu na forumu koja me zainteresovala.
Tako sam počeo i tu sam do danas,a kad ću i da li ću prestati ,nisam siguran.
Sviđa mi se što ima zanimljivi tema i sagovornika,volim da čujem tuđe mišljenje.
Interesuje me kako ljudi razmišljaju.
Ne sviđa mi se prostakluk.

Zasto ste na forumu?

Kako je sve pocelo?

Volim da diskutujem, a o nekim temama u rl ne bih ni imala prilike kao na nekom forumu sto imam. Nema sta da volim ili ne volim, ako vidim boodalu ja se sklonim, isto kao u rl. Mada generalno ljudi na forumima vole da preteraju u velicanju sebe i svojih postupaka i iskljuciviji su na forumima nego u rl. Ne planiram da prestanem i ovako neki put sedim ceo dan ovde, a neki put me nema tri dana i tako u krug.

na forumu sam anonimno, jer kako drugacije pisati o politici i na politici za vreme ds rezima??? doduse kao i svi ostali

moji ne znaju za ovo stp pisem, mada u mom okruzenju nije tajna da sam radnicki i nacionalno orijentisan, i srce je levo, zar ne?

na forumu sam jer postoji ovaj vid komunikacije, ranije nezamisiv. ocekivao sam vise istine i cinjenica, ali XXI vek kao da je vek lazi i manupulacije

Zasto ste na forumu?

Kako je sve pocelo?

Znaju da visim ovde i da se zezam, nemaju pojma kako sam upisan.

Bilo mi dosadno pa sam dosao da vidim sta je ovo i kako izgleda. U pocetku sam malo citao neke teme, kasnije se registrovao i provodio vreme na umetnosti i politici.
Vratio sam se ponovo posle dve godine jer su me interesovale neke stvari o kojima nisam mogao da razgovaram u RL.
Zanimljivo mi je ovde ali manje nego kao kada sam se vratio :(
Ne znam jos koliko cu se zezati ovde.
Naucio sam neke lepe i korisne stvari ovde, upoznao neke dobe ljude... ne volim jedino zavisnicki odnos koji razvijam, mozda se i to sredi kao i ostalo :lol:

Slab si ti igrac Hajlenderu.:thumbdown: Treba da oboris rekord od 15 forumasica.:lol:

Eto, overi me dok ležim, upucaj me u glavu !
Nijedna da se smiluje barem u dobrobit svih, da ih ne maltretiram više i ne pravim posao moderatorkama :lol:

- - - - - - - - - -

kada mi je smor na poslu.

Da nema ovih iz državnih firmi, svi forumi bi popucali :lol:

• Podržavam
Reactions: 903

Zasto ste na forumu?

Kako je sve pocelo?

Sasvim slučajno sam naletela na Krstaricu. Deo svog slobodnog vremena provodim na forumu.
Volim da se šalim sa nekim članovima jer sam u reali vesela osoba.
Šta ne volim? Provokacije nekih članova.
Koliko će trajati? Valjda dok mi ne dosadi.

Vegetiram, iskljucim se delomicno iz rl-a i pustim mozak na pasu. Za sam forum ne marim, stavise smatram ga obicnom rupetinom. Ne godi mi ovdasnja klima, ali mi prija par opustenih i nezlonamernih ljudi koji vole da se zezaju pa zato svracam. Nakon log off-a, virtuelno ne postoji.
Samo je pitanje vremena kada cu prestati svracati. Neizbezno je.

Back