ZASTO STARIJI MUSKARCI PREFERIRAJU DOSTA MLADJE ZENE ?

Od kada postoje musko zenski odnosi,dakle od najstarijih vremena,starije muskarce su "palile",znatno mladje zene .:

Na prvi pogled,to izgleda malo neobicno,i za neke zene,koje su nasle smisao zivota u feminizmu,to je za svaku

osudu.Medjutim,ako malo pogledamo fiziologiju muskaraca,konstatovacemo,da je muskarcima stalno potrebna

jaka stimulacija,da bi dobro funkcionisali u erotskom smislu. .Najveci prirodni afrodizijak muskarcima pretstavlja,

mlado zensko telo.Muskarci u svakoj zivotnoj dobi,mastaju o seksualnoj igri,sa znatno mladjom zenskom osobom.

Ta mastanja,idu dotle,da cesto,prilikom seksualnog odnosa,mastaju,da im je partnerka nevina.To sto mastom mogu

da nadomeste,mnoge nesavrsene obline kod svoje partnerke,to je veoma dobro i preporucljivo.

Dakle,da skratimo,starijim muskarcima,mnogo mladje partnerke,omogucavaju uspesan seksualni zivot.

...ako ovako razmišljaju "mudro" , stariji muškarci , onda su džaba živeli , jer im je život siromašan na polju razmene emocija sa suprotnim polom...a ako ovako "mudro" besede mlađe muške delije , onda nazad u čkole , ili nek promene čitaonicu....inače biće emotivno siromašni i uskraćeni ( umal napisah : osakaćeni ) , za mnoge lepe trenutke u sveri razmene ljubavi sa suprotnim polom !....
...da dodam , u ljubavi godine , visina ili matrijalna dobra , ako je to ona prava ljubav dva različita pola , ne igra neku značajnu ulogu....il se dvoje voli ( mislim na ženu i muškarca ) ili se iskorišćavaju....

...e sad , ima blentavih , nesigurnih , manje sposobnih i mnogo iskompleksiranih muškaraca , koji biraju , mlade neiskusne i najvne partnerke , kako bi prikrili svoje mane i nedostatke a i strahove - dilberi faćare na lovu , iskustvo i sve u svemu manipulišu.....

123loncar;bt290784:
...ako ovako razmišljaju "mudro" , stariji muškarci , onda su džaba živeli , jer im je život siromašan na polju razmene emocija sa suprotnim polom...a ako ovako "mudro" besede mlađe muške delije , onda nazad u čkole , ili nek promene čitaonicu....inače biće emotivno siromašni i uskraćeni ( umal napisah : osakaćeni ) , za mnoge lepe trenutke u sveri razmene ljubavi sa suprotnim polom !....
...da dodam , u ljubavi godine , visina ili matrijalna dobra , ako je to ona prava ljubav dva različita pola , ne igra neku značajnu ulogu....il se dvoje voli ( mislim na ženu i muškarca ) ili se iskorišćavaju....

...e sad , ima blentavih , nesigurnih , manje sposobnih i mnogo iskompleksiranih muškaraca , koji biraju , mlade neiskusne i najvne partnerke , kako bi prikrili svoje mane i nedostatke a i strahove - dilberi faćare na lovu , iskustvo i sve u svemu manipulišu.....

Slazem se u potpunosti.Mada bih dodala da djevojke nekako uvijek podsvjesno traze i oca u tim vezama.A postoji i određen broj muskaraca koji preferiraju starije partnerke.Meni je ovo drugo bitnija stavka,a tvoje zapazenje Lorde vec odavno nije novina....

E,Loncar,sada kada pomenu jato i ptice,setih se,kada sam bio dete,moja Baka mi je pevala jednu staru pesmu,koja ide otprilike ovako:
Golubice bela,sto si nevesela ?Kako ne bi jadna nevesela bila,kad moj golub beli,drugom jatu leti.
Drugom jatu leti,a meni zalosnoj,nece ni da sleti.

Eto tako nekako behu reci,tih stihova. Ali ono sto je bespogovorna istina,svi mi volimo ,kada je on ili ona,iz drugog jata,Ti si Loncar veliki emotivac.
Ovde se govori o fizickoj ljubavi.To nema veze sa emocijama.Morao bi da razlikujes te dve stvari,ili...da se vratis u osnovnu skolu ljubavi...

....ma upravi si...ljubav je za dušu...reklo bi se umno eterična , nematrijalna stvar.....

....tako mu dođe da sve što je telesno , nekako nije duševno , pa nije ni umno....više je bezumno , zato što je telesno....
...zbog te sveprisutne bezumnosti u čistoj telesnosti , ja nisam ni upisao tu školu...ma čim me videli ti telesnjaci / difovci bez klikera , pocepali moja upisna dokumenta.....iskren da budem , nešto mi ništa i ne fali , što osta nepismen pored tih telesnih očiju...pašu mi ove duhovne , onoliko...naročito u emotivnom životu !
....konačno , ljubav duhovna ne potrebuje dizače tegova i kubikaše - predpostavljam !?...mada , čitam da je u tamo nekom ministarstvu , upošljen kao sekretar ili zamenik ministra , bio , nekakav šampion tamo nekog boksa - pre neki dan dobio šut kartu , teo da misli , pa se prijavio komisiji za procenu sukoba interesa....verovatno ovi njegovi telesnjaci , koji oforsiraju više telesan odnos sa podanicima , uplašili se da njegova začeta duhovnost ne skrene sa telesnosti , pa ga kao kakav virus duhovnosti zbog eventualije odstranili iz te telesne idile vlasti i naroda....šta da se radi !

navesti ću, točnije napisati nešto što se muškarcima u godinama neće sviđati, ali lako je smotati biće bez iskustva, životne škole...prodaju im priće i pričice..ajde neka to uradi sa sebi ravnim partnerom....nije to stvar libida kod muškaraca nego njihov mentalne i duševne nezrelosti...da slobodno kažem kompleksa...kod iskusne žene on ne može biti nekakav junak...heroj....ona zna što je život i što su ljudi...muška emocionalna nezrelost je tema za sebe...i bilo bi baš dobro da neki muški član Krste napiše nešto o tome...a da ne zaboravim strah od starenja....koji se javlja identično i kod žena pa se danas sve više žena javno pojavljuje sa mnogo mladim ljubavnicima...reciprocitet očito...u nezrelosti...strahu...da li je opravdan ili nije....ne bih znala reći....kako vas od malih nogu uče da ste vi ti koji ste lovci, e pa Lorde teško se je suočiti sa istinom da ste plijen i to vrlo vrlo lak plijen....prelak...

U pravu ste vi,koji kazete da i stare koke vole musku piletinu.Pa ja i njih ne osudjujem.Ni kada udjemo u mesarnicu,ne kazemo:Imate li matoru govedinu ? Vec obavezno: "Imate neko meko mlado meso,od malog teleta" !Dakle,to samo potvrdjuje tezu,koju nisam ja izmislio.Svi muskraci,
vole mlado sldostrasno neiskusno u ljubavi,"zensko meso".I obrnuto,starije "matrone",vole mlade decake,koji mogu da ih "regenerisu" po pet
sest puta,za jedan sat fizicke ljubavi.Eto i nasa Srpsko_Hrvatska diva-pevacica,udala se za decka od 23 godine,a ona ima 46.I to je potpuno\u redu.
Ne treba se boriti protiv necega,sto je potpuno prirodno,i cemu smo svi skloni.Ovo sa nasim kolegom Loncarom,to je druga stvar.On je nepopravljivi
emotivac,postenjacina,kojima je danas mesto,u Muzeju .Postujem njegovo misljenje,ali se ne vladam po njemu.

Back