gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
Obersturmfuehrer:ne mrzim ja ruse, vec ti mislis da ja mrzim ruse...
Sad cepidlacis...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:ne mrzim ja ruse, vec ti mislis da ja mrzim ruse...
Kosovo je Srbija...kad-tad!falanster:.Hoću da kažem samo niko ne zna u kojem pravcu će se stvari dešavati u budućnosti.
Andreavk:...a zasto vi uopste ocekujete od Rusa da vas zastite...nisu oni nikog stitili ni od Hitlera dok i njima nije zakucao na vrata a onda su samo podelili ratni plen...pa nije valjda da ne kapirate sta se desava?
Andreavk:...ma nema veze sistem sa politikom...pa njima Ameri dovlace projektile pod nos bez problema...sta mislis kako bi Ameri reagovali da im Rusi postave svoje rakete na Kubu npr. ...valjda im takva taktika
...i sta je uradio car sa Napoleonom - isto sto i komunisti sa Hitlerom
Sorab1:Путин је барем критиковао запад што хоће да отме Србима Косово.
Obersturmfuehrer:koliko se "secam" rusi su dovezli projektile na kubu, pa su ih sklonili...
e tu su se i zaje(ali....
Obersturmfuehrer:pa sta je bolje, imati rakete srednjeg dometa ili praviti komplikovanije i skuplje balisticke rakete?
laki011:zato sto su budale ,oni /rusi/ sada se kockaju sa amerima oko para ,cecenije i sl.i opet ce nas prodati , kao putin pravoslavac i sl pa on je kgb , samo se nadajte