Zašto sportski timovi toliko brzo padaju?

Neću banovati ali sam obrisao sve poruke kao što ću i bilo koju sledeću koja je van teme

Dakle ... tema je .. zašto sportski timovi toliko brzo padaju ???
hm zavisno kakvi sportski timovi da li se misli reprezentacija ili klubovi posto tu imaju dve velike razlike ako je repka onda moze biti iz dva razloga jedan su povrede ili smene generacija ako je klupski onda su ili povrede ili manjak financija tj odliv najboljih igraca

hm zavisno kakvi sportski timovi da li se misli reprezentacija ili klubovi posto tu imaju dve velike razlike ako je repka onda moze biti iz dva razloga jedan su povrede ili smene generacija ako je klupski onda su ili povrede ili manjak financija tj odliv najboljih igraca

uopšteno ... ja mislim da repka kao i tim treba da se gradi na duže staze a ne na neki boom

i sam znas da je sve u profitu sto brze to bolje i da se ulozene pare sto brze izvuku uz maksimalni ekstra profit bar sto se tice klubova mada i u nekim repkama imas istu stvar gde menadzeri vode kolo kao sto je kod nas bio slucaj
Meni je žao kad vidim npr. repke kao što je Norveška sa Halandom .. ode takav talenat .. ili npr. pre Vels sa Gigsom ...

Back