Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
E moj Mile... Šta je čiča proveo vreme na Kosovu, trgujući sirovu kafu sa Albancima...
Na crno naravno...
Bez papira...Sve to u vreme slobe...
To je bio svuda Kir Dačo ne samo tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj Mile... Šta je čiča proveo vreme na Kosovu, trgujući sirovu kafu sa Albancima...
Na crno naravno...
Bez papira...Sve to u vreme slobe...
u toliko pre je morao da obezbedi granice prema Albaniji i Makedoniji..............a zašto nije...........imao je *viziju, trebao mu je rat
Pa svi znamo da je Sloba nespsobna budala, a da je policija tgovala sa teroristima...
Ups...
Jel ovo bilo protivustavno?![]()
Urosevac, koliko znam tamo je bila artiljerija i PVO + skladista municije za karaule.
Kasarna "Milan Zajecar" ako se ne varam...
Eh sta bi ste vi dali da se docepate barem jednog malog coseta ? Albanija ima izlaz na DVA mora...
Ju zar samo policija ? A Yumco konfekcija- naj novija moda UCK....
A DB biznis Belo Veselo ????
Biznis je biznis ,a patriotizam je patriotizam.....
.Pa svi znamo da je Sloba nespsobna budala, a da je policija tgovala sa teroristima...
Ups...
Jel ovo bilo protivustavno?![]()
.
I? Sta je tu cudno?
To sto se kod nas ne objavljuje da je u jednoj niskoj kasarni prosle godine nestalo preko 300 kalasnjikova, to ne znaci da se to ne desava.
A takvima je svaki kupac dobrodosao.
Nisam sluzio u Urosevcu,ali jesam u Urosevackoj brigadi u Vranju.A da se ne zove kasarna u Urosevcu `Car Dusan Silni`?
Sta sto sitnije?Karadzic i Mladic da su bili umesto njega i Kadijevica,tj.kasnije Adzica,pa niko iz svoje kuce ne bi proteran bio niti bi nam danas krojili kapu neki ljudi koji posteno dan zivota nisu ziveli.Nemoj da mi pricas tu da nije tako,kad sam na svojoj kozi osetio sta znaci iz pobede otici u poraz,a kasnije u katastrofu.Nije znao,jednostavno covek nije imao blage veze.Karadzic je bio pencilin za tadasnje neprijatelje.Poznavao ih je u dusu,znao je sta misle i pre nego sto pomisle.Mladic je bio taj igrac koji nije znao za pojam,,Stani,povlaci se"Stajao sam pred njim mirno 5.10.9*1.pred Zadrom.Za sat i po je bilo sve gotovo.Da je trebalo do uvece bi bili u Trstu.Milosevic nije bio igrac za tu igranku.
bezi nisi mogo uc u zadar a ti bi u trst.....price za decu
Ajde da se ne zamajavamo oko onoga sto ceo svet zna,da je Milosevic poslao srpsku vojsku u Hrvatskoj ne bi ostao ni kamen na kamenu......za par sati.
To je znao ceo svet,svi predsednici svih drzava,samo navodno hrvati ne znaju.....gissstttttttrrrrrrrooooooooo![]()
pempas pametnjakovicu koga je milos poslao na vukovar,klub penzionera....uzmi ubij pa se pistolj
pempas pametnjakovicu koga je milos poslao na vukovar,klub penzionera....uzmi ubij pa se pistolj
Тачно.da je Milosevic poslao srpsku vojsku u Hrvatskoj ne bi ostao ni kamen na kamenu......za par sati.
Тачно.
Али, главно је питање: Зашто није то урадио?
Вуковар је, истина врло крвава, трагична (али, брига злотворе за мртвеkoga je milos poslao na vukovar,klub penzionera.
Не верујем. Не би они тек тако могли негирати фактичко стање.Pa s' obzirom sta su o nama pisali/pricali a i o njemu,a mi smo proterani mogu samo da zamisljam sta bi bilo da je tako uradio.
Verovatno,gotovo sigurno je da mu je u tom slucaju bilo zapreceno od medjunarodne zajednice NATO intervencijom,a mozda je samo hteo da smiri situaciju i da se skoncentrise na ono sto se sa sigurnocu moglo dobiti,a to je deo Bosne.
Ipak niko ne bi dozvolio da Srbija unisti tolike teritorije,a i nije bio on bas u tom fazonu.
Не верујем. Не би они тек тако могли негирати фактичко стање.
Пре ће бити нешто друго, што је заправо постојало још од почетка, са Словенијом. Зашто ЈНА тад није ударила пуном снагом? Могла је да их одува за два дана.
Нема другог логичног објашњења, него да се намерно није хтело.
А Милошевић је само један међу тим саботерима.
(Ма колико се та тужна, и по Србе трагична чињеница не свиђала некима који и данас њега виде као "браниоца српства".)
Не верујем. Не би они тек тако могли негирати фактичко стање.
Пре ће бити нешто друго, што је заправо постојало још од почетка, са Словенијом. Зашто ЈНА тад није ударила пуном снагом? Могла је да их одува за два дана.
Нема другог логичног објашњења, него да се намерно није хтело.
А Милошевић је само један међу тим саботерима.
(Ма колико се та тужна, и по Србе трагична чињеница не свиђала некима који и данас њега виде као "браниоца српства".)
Вуковар је, истина врло крвава, трагична (али, брига злотворе за мртве), изрежирана представа, за домаћу и светску јавност.