Zasto skoro sve zene hoce da se udaju i rode decu?

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene zele decu, ali porodjaj vide kao slabljenje svojih pozicija medju zenama i smanjenje izbora muskarca, zbog cega zele sigurnog partnera.

Siguran partner je potreban zbog deteta koje ne odrasta tako brzo kao ostali sisari.Veći mozak,više stvari mora da nauči....Zato su tokom evolucije ženama porasle sesi(kod ostalih sisara porastu samo u toku dojenja),i plodna je svakog meseca.Da bi ga zadržala da zajedno podižu potomke.Jer samo radi dece mnogi od njih ne bi ostali.:mrgreen:

Kako ovo sve grozno zvući :eek:,ali tako sam čitala.Imam celu knjigu o toj temi.:lol: Samo me pitajte šta vam nije jasno.:manikir:

Sta joj to vredi kada je sebi ruzna? Svaka zena se poredi sa drugim zenama u svakom trenutku. Hijerarhija zena se stalno utvrdjuje i vaznija je nego misljenje muskarca.
To rade samo one koje su nesigurne.A o razlozima za tu nesigurnost,pa ima ih više....
Pa kazi nam emocijo ako sve znas iz te knjige zasto zele decu i nekog muza da mu sisaju krv a opet im ne valja i qqqq nesrecne su?

Nisu umele da izaberu,nisu imale sreće,nisu mogle da dobiju ono što su želele pa su uzele ono što su mogle,nisu još imale izgrađene kriterijume za izbor pa je posle bilo kasno kada su shvatile....pitaj nešto veselije..:rtfm:

znaci glupe ste
sto mora uopste onda da se udaje i radja decu? niko je ne tera

Kako ne tera? Pa i svaka ptičica se trudi da se razmnoži,koliko ih je samo izletelo ispod strehe ovog leta.:heart:Malo su me nervirale sa stalnom galamom,ali odrastoše....:worth:

- - - - - - - - - -

Sigurne su samo one koje vec imaju decu i one koje ne zele decu. Sve ostale su nesigurne.

Ti nisi čuo za nijedan razvod u braku gde ima i dece?!:eek:

Kako ne tera? Pa i svaka ptičica se trudi da se razmnoži,koliko ih je samo izletelo ispod strehe ovog leta.:heart:Malo su me nervirale sa stalnom galamom,ali odrastoše....:worth:

- - - - - - - - - -

Ti nisi čuo za nijedan razvod u braku gde ima i dece?!:eek:

Kakve veze ima razvod sa sigurnoscu, ali ok . Zar to ne potvrdjuje ono sto sam napisao? Dodju deca i zena stekne sigurnost da moze da se razvede.

Kakve veze ima razvod sa sigurnoscu, ali ok . Zar to ne potvrdjuje ono sto sam napisao? Dodju deca i zena stekne sigurnost da moze da se razvede.

Ono što ja podrazumevam pod sigurnošću zbog koje se neke ne upoređuju neprestano sa drugim ženama(kako si ti napisao),nije ta sigurnost o kojoj ti sada pišeš.Imaš takvih nesigurnih žena i sa decom i bez dece.Neke se večito mere,a neke skoro nikada.

Ono što ja podrazumevam pod sigurnošću zbog koje se neke ne upoređuju neprestano sa drugim ženama(kako si ti napisao),nije ta sigurnost o kojoj ti sada pišeš.Imaš takvih nesigurnih žena i sa decom i bez dece.Neke se večito mere,a neke skoro nikada.

Mogao bih da se slozim, ali zaista nisam sreo zenu koja sve vreme ne zavisi od drugih zena, osim one dve kategorije.

Mogao bih da se slozim, ali zaista nisam sreo zenu koja sve vreme ne zavisi od drugih zena, osim one dve kategorije.

Želiš da kažeš da se žene međusobno odmeravaju i takmiče samo u borbi za budućeg oca svoje dece?

Odmeravaju se i posle,ako su nesigurne a sigurnost nalaze samo u visokom rangu na toj listi.
Može da ima i petoro dece iz 5 brakova,a opet će se truditi da baš ona bude najnaj.žena među ženama.Ni takve nisi sretao?

Back