DavidB92/BackUp Aktivan član Banovan Poruka 1.160 26.10.2019. u 17:44 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #1 Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu?
Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu?
J Jami19 Elita Banovan Poruka 19.498 26.10.2019. u 17:47 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #2 To me podseća na onaj štos, Bosanca pojuri međed i on skoči na bukvu. Bukva progovori: "Ne boj se, neće tebe tata."
To me podseća na onaj štos, Bosanca pojuri međed i on skoči na bukvu. Bukva progovori: "Ne boj se, neće tebe tata."
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.720 26.10.2019. u 17:49 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #3
DavidB92/BackUp Aktivan član Banovan Poruka 1.160 26.10.2019. u 17:50 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #4 Jami19: To me podseća na onaj štos, Bosanca pojuri međed i on skoči na bukvu. Bukva progovori: "Ne boj se, neće tebe tata." Kliknite za proširenje... Bosansku zastavu nikad nije pali,iako je ostale zastave drzava sa kojima smo ratovali je palio...
Jami19: To me podseća na onaj štos, Bosanca pojuri međed i on skoči na bukvu. Bukva progovori: "Ne boj se, neće tebe tata." Kliknite za proširenje... Bosansku zastavu nikad nije pali,iako je ostale zastave drzava sa kojima smo ratovali je palio...
skriboman Iskusan Poruka 5.591 26.10.2019. u 17:52 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #5 a kum mu vuce pretio seci ruke za sandzackoga barjaka u rasku
HYPE Domaćin Poruka 4.617 26.10.2019. u 17:58 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #6 DavidB92/BackUp: Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? Kliknite za proširenje... Pa rodjen je u Sarajevu, ne?
DavidB92/BackUp: Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? Kliknite za proširenje... Pa rodjen je u Sarajevu, ne?
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 26.10.2019. u 17:58 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #7 DavidB92/BackUp: Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? Kliknite za proširenje... Verovatno zato što je to novo komponovana zastava i nema toliko lošu konotaciju kao Hrvatska zastava.
DavidB92/BackUp: Autorska tema,bez nacionalizma,svrha teme je dolazenja do 'zakljucka'. Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? Kliknite za proširenje... Verovatno zato što je to novo komponovana zastava i nema toliko lošu konotaciju kao Hrvatska zastava.
đavolčić Legenda Moderator Poruka 51.573 26.10.2019. u 17:59 - Zasto Seselj nikad nije palio bosansku zastavu? #8 Ovakva tema neće moći.