Zašto Šešelj nije aktivan kao nekad?

Kulturan momak a i obrazovan.
U stvarI njegov sin je onaj Nikola koji i lici na njega,voli da se kocka ovaj drugi je sin Vanje Bulica koji je servisirao Jadranku za vreme robije a zemunski klan neprestano dobijao poruke od Seselja da ga smaknu. Od poznanika sam cuo da su Radikali promuskuitetna stranka,ne zna se ko koga? Prvo pitanje za Vucica kad je ulazio u stranku od strane Vojislava je sa koliko je zena spavao?

Primetio sam, otkad se Šešelj vratio iz Haga 2014-e, pa naročito nakon gubitka ovih poslednjih izbora, da je vrlo neaktivan na polju politike. Kad se vratio svi su očekivali da će se boriti, ali on je stao na stranu Vučića i sada svoju stranku tretira nekako neozbiljno, kao da ni sam ne želi da napravi neki značajniji rezultat. Zašto je to tako, i kako je moguće da je onakav lik kakvog dobro pamtimo, vatren, arogantan, vulgaran, agresivan, nasilan, najjači u parlamentu odjednom postao ovo što je danas?

Jer politicka ponuda mu je nula, corsokak na koji se pali samo najnizi sloj drustva.

Kako nije aktivan vojvoda voja šešelj za koga je još legendarni pop sa dinare vojvoda momčilo đujić rekao da je prevarant .agent udbe i lažni vojvoda...svake nedelje ga ima na hepiju kod marića i na pinku a i njegovi smradikali idu u koaliciju u mnogim mestima sa presvučenim smradikalima vučićevim i sa dačićevim komunistima

U stvarI njegov sin je onaj Nikola koji i lici na njega,voli da se kocka ovaj drugi je sin Vanje Bulica koji je servisirao Jadranku za vreme robije a zemunski klan neprestano dobijao poruke od Seselja da ga smaknu. Od poznanika sam cuo da su Radikali promuskuitetna stranka,ne zna se ko koga? Prvo pitanje za Vucica kad je ulazio u stranku od strane Vojislava je sa koliko je zena spavao?
Saša Mirković
sassa-mirkovich-featured.jpg

Aleksandar Šešelj
Screenshot_20231123_170841_Gallery.jpg

Primetio sam, otkad se Šešelj vratio iz Haga 2014-e, pa naročito nakon gubitka ovih poslednjih izbora, da je vrlo neaktivan na polju politike. Kad se vratio svi su očekivali da će se boriti, ali on je stao na stranu Vučića i sada svoju stranku tretira nekako neozbiljno, kao da ni sam ne želi da napravi neki značajniji rezultat. Zašto je to tako, i kako je moguće da je onakav lik kakvog dobro pamtimo, vatren, arogantan, vulgaran, agresivan, nasilan, najjači u parlamentu odjednom postao ovo što je danas?
Omatorio je, nema vise snage.

msm da je laganje nešto što mu ne možemo pripisati
za razliku od njegovog đaka koji stalno laže
On i Haag su slagali da ima rak svega i da umire. Ko god je u svom okruženju video obolelog od raka, znao je da Šešelj laže. Tada je izgubio mnogo glasača. Takođe, svako pametan se pitao koga haaški sud pušta kući?Haradinaja, Gotovinu, Orića, Šešelja... Svoju ekipu

Back