zasto se vara

Zasto se vara? Vara se kada je dobit od varanja (uzitak) veca od straha od ostanka bez veze. Znaci kod zanemarivanja partnera, oguglavanja, zahladjenja... svih pojava koje se cesto karakterisu kao prolazne i na koje se ne obraca dovoljna paznja od strane decka/devojke.

I da li je tada opravdana? Ne ali je ocekivana u nekoj meri. Zasto bi covek glumio necijeg roba u 21 veku? Zbog parceta papira? mda...

baby84:
mnogo se raspravlja ovdje o prevarama, ko koga, kako i zasto.
mene sad zanima zasto uopste dolazi do prevara ako se nalazite u nekoj duzoj vezi ili u braku.u zivotu jos nisam ni jednog partnera prevarila i nepojmljivo mi je zasto to neko cini.
sad bi voljela od vas da cujem sta vi mislite koji su to razlozi koji dovode do prevare, i ako ste vi nekad varala, sta vas je navelo na to.
evo da dodam jos i ovo: koje bi opravdanje za prevaru oprostili.

Kazes da nijednog partnera nisi prevarila. Ako si 84-o godiste nisi imala ni potrebe, ni vremena.
Kad se zasitis , promenis partnera i tako nekoliko puta, za sada.
Nisam ni ja pristalica prevare ali ljudi razlicito razmisljaju i to je nesto o cemu se ne moze raspravljati kao o izboru sandala za period koji dolazi.

Emily_Bg:
A sada cu ja tebe da pitam........A ZASTO DA NE?
Naravno ne podrzavam prevaru,ali jednostvano ponekad se desi.......da ti se neko svidi,da te neko osvoji,da pozelis da budes tada sa njim.Pozelis malo da razbijes glupu svakodnevnicu,ne zelis da izgubis ono sto imas,sto je vredno sto si dugo gradila,ali opet pozelis malo da osetis zivot,sto je rekla smokvicica 'leptirice u stomaku'.

Prevarom srusis sve sto si gradila:|

Dakle ovako...mislim da je prevara sasvim relativna stvar,sve zavisi od osobe,okruzenja,vaspitanja...
Mada..licno.ne podrzavam to.Nisam bila prevarena...(valjda,koliko ja znam) ali prevarila jesam...
ako se glupi poljubac racuna u prevaru.Jednostavno..nisam mogla da izdrzim,ni ja ni moj najbolji prijatelj (bivsi prijatelj) Toliko toga smo imali zajednicko,u svemu smo se slagali,ama nemam reci,da smo bili par funkcionisali bismo savrseno.Ali....eto..poljubili smo se.I posle je mene bio blam da se pojavim pred njim..

Back