Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.592
Pozivi slede u septembru sigurno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pranje para Zlatko , a ja nisam protiv sto nema smisla, nego sto je opasnost po neko nepripremljeno jagnje, ima da ga nataknu na razanj dok kazes piksla..protiv sam...vec sam odsluzio jednom, ne bih ponovo,,,realno gledajuci, to je gubljenje vremena
Treba otvoriti fabriku za proizvodnju uniformi i obuće?Vojni rok je sve izvesniji.
Zasto se uvodi?
Zasto je uopste i ukinut?
![]()
Ne preterujPranje para Zlatko , a ja nisam protiv sto nema smisla, nego sto je opasnost po neko nepripremljeno jagnje, ima da ga nataknu na razanj dok kazes piksla..
U mojoj prvoj jedinici , 113 ljudi , 2 poludela u toku osnovne obuke, , ne skinula se , nego poludela....za svoj racun od straha....i izivljavanja...
6 se skinulo na bubuljica na glavi , na ledjima, neke vezarske fore, a da jedan nosio naocare plus 10, a ovako mu ne trebaju, ali je nosio 4 meseca takve naocare...usro se kad me je video kako preko reda ulazim kod nacelnika med stacionara...ja mu samo znam cerku dosao po lekic neki na brzinu.....
Ali posle tih 5 meseci nastupa haos...7 kao samoubistava , psihicki nisu izdrzali novonastalu torturu i unutrasnji fajt dominirajuce grupe...
Ja tada vec nisam bio u jedinici , sam trazio vec posle 3 meseca premestaj, tj tamo gde me sleduje prekomanda, nisam hteo da ostanem u obrazovnom centru , bjazi bre toliko nasilje sam istrpeo , stalno na ivici da nekog prebijes ubijes ili prekoljes...
10% jedinice nije prezivelo pa ti vidi , , ja iskreno sumnjam ali negiraju , na dva silovanja...ali da su zrtve nasilja zestokog , to sam siguran...
Ja sam sebe sacuvao nekom ludom srecom i ogromnom fizickom snagom i umecem fajta i to me je kasnije automatski ubacilo u spec jedinice plus mi je psiholoski profil otvorio putanju tajne spec jedinice za koju je znalo mozda 10 oficira ukupno , top vrh iskljucivo i VB vrh, 3 coveka...ne vise...
Ali to prosecan mladic nema sanse da izdrzi , nema nikakve sanse...a sad ima toliko dileraja droge po kasarnama, nasilja , grupa nasilnika...i to sam imnao , dve grupe, jedna su bili kriminalci sitnijeg kalibra, drugo su bili krupni , ubice kriminalci , koji su u vezi sa nekim vojnikom u mojoj kasarni nekoj od kasarni...
Ebiga kad sam ja to imao , sansa je i sad da to neko ima...
Ja sam jos i pipiav za napad na mene, jer ko zna koga sve znam u BG.
To je meni recimo briga... a ne gubljenje vremena ako ih ostave zapustene...
Hrvatsku, Austriju, CH, Italiju, Slovacku...ta generacija koja treba da sluzi vojsku je odavno otisla u nemacku da radi
To su tatini sinovi.Pranje para Zlatko , a ja nisam protiv sto nema smisla, nego sto je opasnost po neko nepripremljeno jagnje, ima da ga nataknu na razanj dok kazes piksla..
U mojoj prvoj jedinici , 113 ljudi , 2 poludela u toku osnovne obuke, , ne skinula se , nego poludela....za svoj racun od straha....i izivljavanja...
6 se skinulo na bubuljica na glavi , na ledjima, neke vezarske fore, a da jedan nosio naocare plus 10, a ovako mu ne trebaju, ali je nosio 4 meseca takve naocare...usro se kad me je video kako preko reda ulazim kod nacelnika med stacionara...ja mu samo znam cerku dosao po lekic neki na brzinu.....
Ali posle tih 5 meseci nastupa haos...7 kao samoubistava , psihicki nisu izdrzali novonastalu torturu i unutrasnji fajt dominirajuce grupe...
Ja tada vec nisam bio u jedinici , sam trazio vec posle 3 meseca premestaj, tj tamo gde me sleduje prekomanda, nisam hteo da ostanem u obrazovnom centru , bjazi bre toliko nasilje sam istrpeo , stalno na ivici da nekog prebijes ubijes ili prekoljes...
10% jedinice nije prezivelo pa ti vidi , , ja iskreno sumnjam ali negiraju , na dva silovanja...ali da su zrtve nasilja zestokog , to sam siguran...
Ja sam sebe sacuvao nekom ludom srecom i ogromnom fizickom snagom i umecem fajta i to me je kasnije automatski ubacilo u spec jedinice plus mi je psiholoski profil otvorio putanju tajne spec jedinice za koju je znalo mozda 10 oficira ukupno , top vrh iskljucivo i VB vrh, 3 coveka...ne vise...
Ali to prosecan mladic nema sanse da izdrzi , nema nikakve sanse...a sad ima toliko dileraja droge po kasarnama, nasilja , grupa nasilnika...i to sam imnao , dve grupe, jedna su bili kriminalci sitnijeg kalibra, drugo su bili krupni , ubice kriminalci , koji su u vezi sa nekim vojnikom u mojoj kasarni nekoj od kasarni...
Uvodi zvalonja vojni rok svaki put, kada treba da pokrije neku izdaju poput prihvatanja njemacko-francuskih ultimatuma, priznanja siptarskih pasosa i voz dozvola . . .Vojni rok je sve izvesniji.
Zasto se uvodi?
Zasto je uopste i ukinut?
![]()
Ja misim da su to gluposti , ko dobro poznaje SNS i SPS on zna da je izvor prihoda u zemlji , i suncu , vodama i rudama i onda je lako i sa 200 000 usluznih robova biti bogatas Srpske SNS SPS elite...a koga boli tuki za narod ako nema ratova...ako bude, ebiga, malo se podmaze , nadje se neko da lici na vucica i da ga albanci slusaju i , neko koga hrvati slusaju , i resen problem...Zadnjih 30+ godina je preko pola miliona mladih srba otišlo da služi rok u EU i americi. E ako to nije najveći genocid radikala u istoriji onda ne znam šta je.
Đorđević: Srbiju napustilo 654.000 ljudi, pitanje svih pitanja - kako zadržati građane
Vest je iz 2019 godine pa dodajte još 150-200.000 mladih.
Iz Srbije se u periodu od 2007. do 2014. godine, prema objavljenim podacima, iselilo oko 300.000 ljudi. Prosečan broj emigranata iz Srbije u razvijene države od 2004. do 2013. je godišnje iznosio 26.000, da bi već 2014. dostigao čak 58.000. Nije isključeno da taj broj i dalje raste, ali noviji podaci još nisu objavljeni.Zadnjih 30+ godina je preko pola miliona mladih srba otišlo da služi rok u EU i americi. E ako to nije najveći genocid radikala u istoriji onda ne znam šta je.
Đorđević: Srbiju napustilo 654.000 ljudi, pitanje svih pitanja - kako zadržati građane
Vest je iz 2019 godine pa dodajte još 150-200.000 mladih.
svasta bilo i kod mene...Pranje para Zlatko , a ja nisam protiv sto nema smisla, nego sto je opasnost po neko nepripremljeno jagnje, ima da ga nataknu na razanj dok kazes piksla..
pametna odlukata generacija koja treba da sluzi vojsku je odavno otisla u nemacku da radi
Bez brige, dolaze novi i novi.ta generacija koja treba da sluzi vojsku je odavno otisla u nemacku da radi
Bez brige, možda će neki od forumaša imati prilike da to srede.Ona kasarna kod Backe Topole u travuljagi...