Адастра
Poznat
- Poruka
- 9.940
nisi
pitao sam razlog zbog čega ti postavljaš ono što slušaš trenutno da i drugi čuju
Аман човјече који други. Шта ме брига за њима. Слушам због себе музику.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi
pitao sam razlog zbog čega ti postavljaš ono što slušaš trenutno da i drugi čuju
Naravnoaooo nemoj leba ti da porediš sa politikom, tamo je prestiž ko će pre da postavi neku tazu vest
i da bude polemike oko toga, pa ko će pre...drž-ne daj...copy/paste naslova i teksta pa raspravljaj i sve tako u krug
a ima likoa koji nemaju dve blage veze o životu nego eto samo da trućnu neku svežu vest za koju su 'predvideli'
da može da nabije bar 10 strana komentara i onda će se polome da postave prvi
elem, da, ljudi vole muziku, ali isto tako da i drugi ljudi čuju šta oni slušaju u istom trenutku
pa ne znam kako da se zvala tema
- - - - - - - - - -
nisi
- - - - - - - - - -
stay tuned![]()
Аман човјече који други. Шта ме брига за њима. Слушам због себе музику.
zbog sebe ?
čemu onda javno prikazivanje muzike - to 'zbog sebe' ?
pa nije samo to mozda ima neko s kim se kapiramo pa saljemo tim pesmama poruku,ili nas zainteresuje sta neko slusa pa preslusamo nesto novo,podsetimo se na neku pesmu,odamo pocast preminulim,predstavimo nove pesme itdu muzici se uživa, off korss ali recimo, koja je poenta recimo, da se izdruka 5-6 pesama
za minut ?
- - - - - - - - - -
automatizam znači
A sta znam,pdf se zove muzika,za pismene-pise.![]()
Uopsteno gledajuci,iako nisam odje dugo,jedini razlog postavljanja pesama je da jednostavno podelim sa ljudima ono sto slusam
Imam neku zelju da drugi vide sta slusam,jer mozda nadju nesto sto im se dopada,a sto nikada do sada nisu culi,ili je rezlicito od onoga sto uobicajeno slusaju.I sam volim da vidim sta ljudi slusaju i da otkrijem razlicite stvari koje mozda do sada nisam cuo.Jedini,donekle logicni odgovor koji sam moga da dam na temu![]()
Чему јавно писање шта радимо, једемо, пијемо, сањамо, мислимо, и још н таквих тема?
А ти се наврзао на мојих четири, пет пјесама седмично.![]()
Ово је форум, логично и да је јавни. Свако ваљда иде тамо шта воли.
pa nije samo to mozda ima neko s kim se kapiramo pa saljemo tim pesmama poruku,ili nas zainteresuje sta neko slusa pa preslusamo nesto novo,podsetimo se na neku pesmu,odamo pocast preminulim,predstavimo nove pesme itd
ako već javno pišemo, slušamo i u nekom smo svetu(forumskom) gde iskazujemo svoja osećanja
bilo preko pisanja, muzike, stihova, to je prikazano javnosti i kao takvo ostaje u zapećku privatnosti,
onda i nije neobično i besmisleno pitati zašto i zbog čega je to javno prikazano iako jedinka smatra da je lično....
..sve što je javno prikazano, to prestaje da bude lično, u protivnom...sluške na uši, dnevnik(olovku) u ruke i nek' ostane lično i tajno
A sta znam,pdf se zove muzika,za pismene-pise.![]()
Uopsteno gledajuci,iako nisam odje dugo,jedini razlog postavljanja pesama je da jednostavno podelim sa ljudima ono sto slusam
Imam neku zelju da drugi vide sta slusam,jer mozda nadju nesto sto im se dopada,a sto nikada do sada nisu culi,ili je rezlicito od onoga sto uobicajeno slusaju.I sam volim da vidim sta ljudi slusaju i da otkrijem razlicite stvari koje mozda do sada nisam cuo.Jedini,donekle logicni odgovor koji sam moga da dam na temu![]()
Разумијем шта причаш али мислим да си промашио пдф.
Људи на форуму пискарају своје животе од јутра до сутра, значи јавно износе своју интиму, а ти запео за пјесме.
Шта ко зна шта ја осјећам кад објавим неку пјесму, тако да ипак је јавно а опет приватно.))
Једино сам сагласна с тобом за ово штанцање пјесама што си спомињао, ни ја то баш не разумијем.
Jednostavno pitanje...Zašto ?
Koji vam je poriv, cilj, zbog čega ?
Samim pristupanjem na interent ti se odrices svoje privatnosti.Pocevsi od naloga za mail,a zatim ostavljanja mail adrese na raznim sajtovima.Pa tu su i drustvene mreze,pa cak i ovaj forum.Internet odavno nije mesto za privatnost.Sto neko rece,veliko globalno selo.Sve se vidi,sve se cuje.Pa kada si se svoje privatnosti vec odrekao zaradi uzitka surfovanja,onda ne predstavlja nikakav problem podeliti i ono sto slusas ovde.Losa stvar je sto tako gubimo sebe i svoj indetitet,postajemo deo e-mase.Ne znam kako bi bilo kada bi pogasio sve mreze i potpuno nestao sa neta,ugasio mail nalog i izbrisao svoj trag,mislim da bi mnogi zaboravili da postojim.Odoh malo u offtopic,al nema veze.
zato sto zele da je slusaju javno![]()
Samim pristupanjem na interent ti se odrices svoje privatnosti.Pocevsi od naloga za mail,a zatim ostavljanja mail adrese na raznim sajtovima.Pa tu su i drustvene mreze,pa cak i ovaj forum.Internet odavno nije mesto za privatnost.Sto neko rece,veliko globalno selo.Sve se vidi,sve se cuje.Pa kada si se svoje privatnosti vec odrekao zaradi uzitka surfovanja,onda ne predstavlja nikakav problem podeliti i ono sto slusas ovde.Losa stvar je sto tako gubimo sebe i svoj indetitet,postajemo deo e-mase.Ne znam kako bi bilo kada bi pogasio sve mreze i potpuno nestao sa neta,ugasio mail nalog i izbrisao svoj trag,mislim da bi mnogi zaboravili da postojim.Odoh malo u offtopic,al nema veze.
Muzika i slike su takodje vid komunikacije. Nemam zeludac za zesce rasprave po drugim temama, a i volim muziku. Vazna mi je kao i govor. Ovo mi dodje kao kad delis sa nekim nesto lepo, pozitivan vid komunikacije. Uostalom muzika je nesto posebno, divno, siri pozitivne vibracije, pa sto to ne bismo podelili sa drugima?
zato sto zele da je slusaju javno![]()
pitao sam za razlog postavljanja muzike zašto uopšte postavljaš da drugi čuju
a to dal' drugi slušaju postavljeno, naročito kad se izštancaju numere sa jutubeta u roku od manje od minut, to je diskutabilno
Toliko isistiras na tome zasto.
Neko samo da skrene paznju na sebe.Onaj ko istinski uziva u muzici,ko je razume (a takvih je jako malo) da bi i drugi mogli da osete energiju te pesme/kompozicije (znaci psiholoski gledano da usrece nekoga),neki pokusavaju da ostave poruku ostalima (opet onome ko je senzibilan na muziku) o svom raspolozenju u tom trenutku.
Ne postoji univerazlan odgovor na to pitanje...
Pa eto recimo volim da podelim nesto u cemu uzivam, a onda na takvim temama vidim i nesto sto do tad nisam, a i meni se nekad ljudi jave pa kazu ono u fazonu ''Gde si ovo nasao, kako je dobro!'' Znaci zajednicko saznanje.@dlugomir
ne smeta naravno, samo eto, da malo uz mjuzu konverziramo,
razmenimo stavove i utiske![]()