gost 376780
Domaćin
- Poruka
- 3.929
Jednostavno pitanje...Zašto ?
Koji vam je poriv, cilj, zbog čega ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA i drugi uživaju
Kao svaki drugi pdf na koji se odgovara
Da podele, verovatno, mada većina samo pokušava da predstavi sebe u nekom tripu.
Ja volim da vidim nešto novo što nisam ranije čuo. Ne volim ljude koji su ceo svoj boravak na forumu posvetili postavljanju muzike. DJ psiho.
Ne verujem da će ti iko dati dobar odgovor doduše. Biće sve ''Zato što nam se može''.![]()
Немам никакав циљ, једноставно волим да слушам музику; уживам у томе.
А и тренутно су то ријетки моменти мог слободног времена које посветим искључиво себи слушајући неке стварчице уз које могу да размислим о нечему, које ме опусте или дотуку, и тако...
Паралелно свратим на форум и оставим пјесмицу, двије које у том тренутку слушам.
u muzici se uživa, off korss ali recimo, koja je poenta recimo, da se izdruka 5-6 pesama
za minut ?
- - - - - - - - - -
automatizam znači
iz razloga ?![]()
Зато што је ово једина друштвена мрежа коју користим.![]()
Dok prelistavam Krstaricu slusam muziku. To dovodi do zelje da podelim nesto od onog sto slusam sa vama.
razlog zašto postavljaš muziku da drugi čuju šta slušaš ?![]()
Zato što se i sluša muzika koju neko postavi.... Verovao ili ne, često dobijem komentar da je neka pesma odlična, a ne, nije uvertita u lascivne razgovore ili bilo šta što bi na to ličalo.
Ljudi prosto užvaju u muzici više nego u sarmama, a o sarmama postoji poseban potforum..
Naravno da motiv postoji. Ljubav prema muzici, to je ono sto motivise. Bar mene.razlog zašto postavljaš muziku da drugi čuju šta slušaš ?
- - - - - - - - - -
naravno, ali koji ti je poriv za deljenjem muzike...zbog čega ?
motiv treba da postoji....
svakako, ali to je po pitanju slušača ali ne i postavljača
Није то разлог а и чисто сумњам да неко послуша шта ја овде постујем.
pitao sam za razlog postavljanja muzike zašto uopšte postavljaš da drugi čuju
a to dal' drugi slušaju postavljeno, naročito kad se izštancaju numere sa jutubeta u roku od manje od minut, to je diskutabilno
Naravno da motiv postoji. Ljubav prema muzici, to je ono sto motivise. Bar mene.
Koji je motiv kod tebe?
ok. ...onda cekamo pravi trenutaknaravno da nećeš postavljati ono što ne voliš i da je ljubav prema muzici jaka
ne pitam za posledicu nego uzrok
a za moje motive, prati ovu temu pa ćeš saznati
kao postavljač teme imam principe da ne sugerišem direktno na odgovore već se izjašnjavam tokom komunikacije![]()
Ili pitaš, što ovi postavljaju na Politici teme iz novinskih tekstova, ebote, pa čitam i ja novine.. samo copy-paste
Šta će nam tu neki komentari sa medija koji imaju svoje komentare i tako ukrug...
Mislim da se na Muzici zaista okupljaju ljubitelji muzike koji ne dolaze reda radi nego su to oni koji bez muzike ne mogu, a nekad kad im se nečiji ukus dopada, vole da vide šta još slušaju, pa puštaju muziku...i tako je to lančano![]()
Мислим да сам била довољно јасна.
ok. ...onda cekamo pravi trenutak![]()