Zašto se uopšte ovde prikazuje muzika koja se sluša privatno ?

Jednostavno pitanje...Zašto ?
Koji vam je poriv, cilj, zbog čega ?

Da podele, verovatno, mada većina samo pokušava da predstavi sebe u nekom tripu.

Ja volim da vidim nešto novo što nisam ranije čuo. Ne volim ljude koji su ceo svoj boravak na forumu posvetili postavljanju muzike. DJ psiho.

Ne verujem da će ti iko dati dobar odgovor doduše. Biće sve ''Zato što nam se može''. :mrgreen:

Jednostavno pitanje...Zašto ?
Koji vam je poriv, cilj, zbog čega ?

Немам никакав циљ, једноставно волим да слушам музику; уживам у томе.

А и тренутно су то ријетки моменти мог слободног времена које посветим искључиво себи слушајући неке стварчице уз које могу да размислим о нечему, које ме опусте или дотуку, и тако... :)

Паралелно свратим на форум и оставим пјесмицу, двије које у том тренутку слушам.

Da podele, verovatno, mada većina samo pokušava da predstavi sebe u nekom tripu.

Ja volim da vidim nešto novo što nisam ranije čuo. Ne volim ljude koji su ceo svoj boravak na forumu posvetili postavljanju muzike. DJ psiho.

Ne verujem da će ti iko dati dobar odgovor doduše. Biće sve ''Zato što nam se može''. :mrgreen:

ma svestan sam da neće dati odgovor naročito oni koji samo bampaju muziku ovde
i to im je forumsko opredeljenje, to si lepo sagledao, ali onda, opet se postavlja pitanje - Zašto ?

a naravno da im se može, offf korsss :hahaha:... a poenta je nestala u izmaglici ritma i melodija :D

Немам никакав циљ, једноставно волим да слушам музику; уживам у томе.

А и тренутно су то ријетки моменти мог слободног времена које посветим искључиво себи слушајући неке стварчице уз које могу да размислим о нечему, које ме опусте или дотуку, и тако... :)

Паралелно свратим на форум и оставим пјесмицу, двије које у том тренутку слушам.

iz razloga ? :)

u muzici se uživa, off korss ali recimo, koja je poenta recimo, da se izdruka 5-6 pesama
za minut ?

- - - - - - - - - -

automatizam znači

Исто сам и ја размишљала, ево линк да се не понављам; углавном ја себи отворила тему. :)))

http://forum.krstarica.com/showthread.php/260261-%C5%A0ta-vam-se-mota-po-glavi-da-vidi-%C4%8Dika-Buki-el-vam-dobro?p=32815286&viewfull=1#post32815286

- - - - - - - - -

Зато што је ово једина друштвена мрежа коју користим. :)

Зато што је ово једина друштвена мрежа коју користим. :)

razlog zašto postavljaš muziku da drugi čuju šta slušaš ? :)

- - - - - - - - - -

Dok prelistavam Krstaricu slusam muziku. To dovodi do zelje da podelim nesto od onog sto slusam sa vama.

naravno, ali koji ti je poriv za deljenjem muzike...zbog čega ?

motiv treba da postoji....

Zato što se i sluša muzika koju neko postavi.... Verovao ili ne, često dobijem komentar da je neka pesma odlična, a ne, nije uvertita u lascivne razgovore ili bilo šta što bi na to ličalo.

Ljudi prosto užvaju u muzici više nego u sarmama, a o sarmama postoji poseban potforum..

svakako, ali to je po pitanju slušača ali ne i postavljača

svakako, ali to je po pitanju slušača ali ne i postavljača

Mene je iznenadilo da imam povratnu reakciju na YT koji sam postavio, razledajući teme na Muzici...vrlo retko postavljam, ali veruj mi, uvek ima reakcije.

Adastra kaže da njena iskustva nisu takva, ako sam razumeo.

Inače sam od onih koji smatraju da je formum pre svega mesto za diskusiju..pri tom mi ne smetaju YT naročito ne na Muzici, a na drugim mu dođe čisto kao spam i ubiranje klikova...

Није то разлог а и чисто сумњам да неко послуша шта ја овде постујем.

pitao sam za razlog postavljanja muzike zašto uopšte postavljaš da drugi čuju

a to dal' drugi slušaju postavljeno, naročito kad se izštancaju numere sa jutubeta u roku od manje od minut, to je diskutabilno

Ili pitaš, što ovi postavljaju na Politici teme iz novinskih tekstova, ebote, pa čitam i ja novine.. samo copy-paste :lol:

Šta će nam tu neki komentari sa medija koji imaju svoje komentare i tako ukrug...

Mislim da se na Muzici zaista okupljaju ljubitelji muzike koji ne dolaze reda radi nego su to oni koji bez muzike ne mogu, a nekad kad im se nečiji ukus dopada, vole da vide šta još slušaju, pa puštaju muziku...i tako je to lančano :lol:

Poslednja izmena:
Naravno da motiv postoji. Ljubav prema muzici, to je ono sto motivise. Bar mene.
Koji je motiv kod tebe?

naravno da nećeš postavljati ono što ne voliš i da je ljubav prema muzici jaka
ne pitam za posledicu nego uzrok

a za moje motive, prati ovu temu pa ćeš saznati
kao postavljač teme imam principe da ne sugerišem direktno na odgovore već se izjašnjavam tokom komunikacije :)

Ili pitaš, što ovi postavljaju na Politici teme iz novinskih tekstova, ebote, pa čitam i ja novine.. samo copy-paste :lol:

Šta će nam tu neki komentari sa medija koji imaju svoje komentare i tako ukrug...

Mislim da se na Muzici zaista okupljaju ljubitelji muzike koji ne dolaze reda radi nego su to oni koji bez muzike ne mogu, a nekad kad im se nečiji ukus dopada, vole da vide šta još slušaju, pa puštaju muziku...i tako je to lančano :lol:

aooo nemoj leba ti da porediš sa politikom, tamo je prestiž ko će pre da postavi neku tazu vest
i da bude polemike oko toga, pa ko će pre...drž-ne daj...copy/paste naslova i teksta pa raspravljaj i sve tako u krug :lol:

a ima likoa koji nemaju dve blage veze o životu nego eto samo da trućnu neku svežu vest za koju su 'predvideli'
da može da nabije bar 10 strana komentara i onda će se polome da postave prvi :D

elem, da, ljudi vole muziku, ali isto tako da i drugi ljudi čuju šta oni slušaju u istom trenutku
pa ne znam kako da se zvala tema

- - - - - - - - - -

Мислим да сам била довољно јасна.

nisi

pitao sam razlog zbog čega ti postavljaš ono što slušaš trenutno da i drugi čuju

- - - - - - - - - -

ok. ...onda cekamo pravi trenutak :)

stay tuned :)

Back