Zasto se toliko mlate?

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre par dana na tv sam videla da u engleskoj nema cak ni ograde koja odvaja fudb. teren od tribina, kazu, zna se kolika je kazna za utrcavanje na teren pa niko nije blesav.
zivim blizu autokomande i muka i je kad vidim decake od 16 godina koliko su besni i puni alkohola, verovatno ne znaju na koju utakmicu idu ali zato su hrabri da provociraju policiju.

bas me zanima, kako su stari rimljani navijali u areni? ne verujem da nije bilo kazni za one sto dolaze da prave sranya.mozda su sluzili kao hrana za lavove?

VeseliPlamichak:
Ja neznam da li sam ja lud ili ovde ljudi ne citaju sta sam napisao. Ako se vec zakon primenjuje

zakon se ne primenjuje

VeseliPlamichak:
i ako je ministar onako lepo javno zapretio svima koji pokusaju nasilje, sto to nije bilo primenjeno podjednako za sve i svugde i to samo za NEREDE.

da da, svaki navijacki tabor tvrdi da je zakon prema bas njima ostriji...

VeseliPlamichak:
Kakve to ima veze sa unosenjem zastava,lepljenjem plakata,zatim zabrane unosenja i kisobrana izmedju ostalog a videlo se kakvo je vreme. Da li mislite da je sad sve reseno?

publika nije isterana zbog zastava i kisobrana nego zbog divljanja

VeseliPlamichak:
Da li sve ono od sinoc znaci da od 40000 ljudi koji bi eventualno dosli,da je samo 5000 bilo prisutno zbog kise,ili da je 35000 huligana,pa su se naljutili i nisu dosli?Sta bi sa kamerama,kaznjavanjima svih koji izazivaju bilo kakav nered...

bas to, sta bi sa kaznjavanjem? zabrana publike mi za sada izgleda kao jedino normalno resenje, dok god navijaci nauce (mislim i na tebe) da nije normalno isprebijati drugog navijaca

VeseliPlamichak:
i na kraju balade sta bi sa FUDBALOM?Da li su ga toliko bacili u 35.plan kada je navijac cak poginuo na stadionu, nisu,cak je odgovorno lice bilo manje od 5 godina u zatvoru,a ZASTO?Sta je sa onim deckom kome je gumeni metak unakazio lice?itd.itd

i opet, slazem se
sta bi sa fudbalom? prvo sto si spomenio u tvom postiu u kom si spomenuo da nisi bio na utakmici je bilo koliko je uhapseno zvezdinih a koliko partizanovih navijaca. Ne vidim zasto je to uopte bitno.

VeseliPlamichak:
Vasi komentari su zaista divno ironicni, ali vidim da ne shvatate ozbiljno i dovoljno problem i samo znate da osudjujete nerede i podrzavate policiju...koju policiju,ciju?

Sta jel treba da podrzavam nerede? A mozda ti ne shvatas problem, kada ti ta policija toliko smeta. Kako meni ne smeta? Ne smeta mi, jer kada odem na neki masovni skup ne skacecm po drvecu i ne cupam kaldrmu iz asfalta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back