Zasto se SRS plasi predsednickih izbora?

Radikali su definitivno pukli.
Mene, licno da je neko pitao pre 20-tak dana za koga cu da glasam, odgovor bi bio za SRS. Cak sam tako i glasao u anketi na ovom forumu.
O prethodnim izborima da i ne govorim...
Medjutim...nakon ove sramne podrske predlogu Ustava, NEMA SANSE !
Lazovi, licemeri, obmanjivaci....tako funkcionisu i na tome egzistiraju.
Dugo mi je trebalo da shvatim i da prihvatim, no sto ono kazu...bolje ikad no nikad.

Tek ce se iznenaditi Grobar i ona klika oko njega, koju je okupio, kako ce njihovi biraci da ih bojkotuju...

eremita:
Ахахаха........па сада је ових дана ДСС узела једно 5 места председника општина у Сербији..........
Pa nije uzela sama DSS vec koalicija DSS-NS ali to je zavaravanje naroda dodje pre izbora cela vlada u selo ,Velja selja asvaltira glavnu ulicu trgne rakiju sa domacinima ,obecaju avione i kamione ,otvore neko gradiliste koje se finansira iz NIPa i eto ti presednik od opstina. Ali takva pilicarska kampanja ne pali na drzavnom nivou a i realno posto se Kostunica nece za sada kandidovati koga bi DSS i NS mogli da kandiduju ? Mada se nesto spominje MIKI ali to bi bio veci promasaj od pijanog Marsicanina.

_Milanche_:
Nikolić: Samo parlamentarni izbori

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić kaže da bi posle donošenja ustava trebalo održati samo parlamentarne izbore jer je važno da Srbija dobije vladu. "Zbog toga se ne održavaju sednice parlamenta, iako mnogo važnih zakona čeka na usvajanje", kaže on.

Pa zbog toga sto je jasno da SRS nema kandidata koji moze parirati Tadic-u i sto je jasno da ce se rejting Tadica koji ima kao kandidat za predsednika Srbije odraziti i na izborni rezultet DS-a.U ovakvoj situaciji moze se desiti da DS bude ako ne jaca onda skoro izjednacena sa listom SRS na izborima.
SRS ovim kukavickim cinom pokazuje koliko je "snazna".
silno greshish sinko 8)
oni se ne plashe da nece nikad da pobede,
naprotiv! plashe se pobede 8)
jel posle jedne pobede i par godina odoshe oni u NEZAPOSLENE!!!
a ovako ima da sisaju budzet, bar njih 50, dok su zivi :(

Back