Зашто се плаше Чавеза

Duh Sekire:
Ови домаћи "Американци" се толико труде да имитирају своје идоле да не знају ни географију "своје" земље. А сабрана дела инагададудлајмига можда ставим код мене на сајт. Има одељак "Њихове глупости" ;)
Још један пост се бави лупетањем ингадудлајмига:
Verbal_Kint:
Da, ali zato ćeš ti, strasni upijaoče stranih kultura i umetnosti proputovati ceo svet, videćeš svih sedam novih svetskih čuda, ili koliko već u priručnicima velikih putnika stoji da ih ima, ispijaćeš kafu u Kipu Slobode, slikati se ispred Sagrada Familie i posmatrati gašenje svetala na Ajfelovom tornju, pa se onda vratiti u malu, provincijalnu sredinu da kažeš komšijama kako su oni lišeni prava na sopstveno mišljenje jer, zaboga, nisu oni ispijali kafu u Kipu Slobode, slikali se ispred Sagrada Familie i posmatrali gašenje svetala na Ajfelovom tornju, već ti. A ako se još usuđuju da upotrebljavaju tako 'out' reči kao što su 'vašar', 'stočna pijaca', 'ulazak u EU', 'Amerika'..., onda su potpuno diskreditovani. Pa svi znaju da se kaže 'sajam', 'berza domaćih životinja', 'put evropskih integracija' i 'Sjedinjene Američke Države'! Ti si taj koji ima dovoljno samosvesti i duha evropske kulture za sve nas i koji sebi može da dozvoli da nam drži predavanja kako smo svi mali, beznačajni i provincijalni i kako nismo centar svemira što za sebe volimo da mislimo, jer si ti, jadna li nam majka, video beloga sveta! Ti si taj koji se izdigao iznad 'mentaliteta palanke', izašao van 'atara svoga sela' i lovio domaće koze u Maroku! Ma, pravi Tartaren Taraskonac! Samo napred, neka te svetlost vodi, ceo svet je tvoj ako ti to hoćeš i dovoljno želiš, neka te ništa ne zaustavlja! A u nama će, malim seljacima-provincijalcima, postojati otpor prema putu 'evropskih integracija', u koje nas tako hrabro i prosvetiteljski vodite vi dušebrižnici-kosmopolite, iz tako blatnjavo-retardiranih razloga kao što je zabrana pečenja domaće rakije...

O, tuzni Kur*che ..........:)

Ubi se, prevrcuci po svim postovima gde me neko pomene :):):)
Evo, ako gurnes sto evricha ( jesi nekada video na gomili tolike pare??).......voljan sam da napustim forum, i da te pustim da se valjas u svojim glupostima, ko prase u blatu..:)

Ili , jos bolje, posto se qurchis kako si u vlasti.......dodji pa me uhapsi :):):)
Mozes da me uhvatis.......ali zubima za moshnice :):):)

Svaka cast Cavesu za hrabrost.....Ali nije receno do kraja....Hugo Caves je saradnik AMERIKE.....U mnogim poljima on je kao i Kastro i Bin -Laden Biljka kojoj je dozvoljeno da se razvija da bi Amerika i dalje imala pravo ulaska, makar i nasilnog na jug Kontinenta.....

inagadadavida:
O, tuzni Kur*che ..........:)

Ubi se, prevrcuci po svim postovima gde me neko pomene :):):)
Evo, ako gurnes sto evricha ( jesi nekada video na gomili tolike pare??).......voljan sam da napustim forum, i da te pustim da se valjas u svojim glupostima, ko prase u blatu..:)

Ili , jos bolje, posto se qurchis kako si u vlasti.......dodji pa me uhapsi :):):)
Mozes da me uhvatis.......ali zubima za moshnice :):):)
Ухвати ти твог тату генерала за исте... па уврни!!!

.......pa ja batice, imam dvoje dece i bulldoga, koji me provereno vole.......

нисам сигуран, па тебе ни мајка не може да воли...

Chavez interesantna budala, koja kara svoj narod u mozak.. uvek je interesantno pogledati i prochirtati neshto o njemu..chisto da razbije dosadu...
Inache prochitao sam neshto ..davno to beshe vezano za antiglobaliste..tiche se jednog nasheg Tj Emira tj Nemanju( sori eremito)..faca ono do yaya u anti fazonu a ovamo pushi hebenu cohibu koja koshta 20 dollara komat, a istu tu cohibu zavijaju klinci na kubi za platu od 2 dollara na dan

goxy:
Svaka cast Cavesu za hrabrost.....Ali nije receno do kraja....Hugo Caves je saradnik AMERIKE.....U mnogim poljima on je kao i Kastro i Bin -Laden Biljka kojoj je dozvoljeno da se razvija da bi Amerika i dalje imala pravo ulaska, makar i nasilnog na jug Kontinenta.....

А види твоје теорија има смисла, али је само теорија док је пракса не докаже.
У суштини, Америка од престанка Хладног рата не интервенише код Хиспаноса, а и екстремно је тешко правдати напад на демократске (изабране) владе. Чиле, Бразил, Аргензина, Боливија, Еквадор, Никарагва... на многим местима би морали да интервенишу. Није више само Куба и Венецуела (Гранада, Ел Салвадор, Никарагва)... А и могућности неких војних удара су драстично смањене. Врмена се мењају.

Бин Ладен је нешто друго.

KoscheiBesmertnii:
Ухвати ти твог тату генерала за исте... па уврни!!!

нисам сигуран, па тебе ни мајка не може да воли...

I opet tekst od dve recenice........ :D :D :D .......od kojih je jedna citat :D :D :D

Ti si, Kurche, ili retardiran, sto mi je zao..............ili prirodno nadaren da budes dezurna budaletina, svuda, pa i na forumu....... :D :D :D

Duh Sekire:
А види твоје теорија има смисла, али је само теорија док је пракса не докаже.
У суштини, Америка од престанка Хладног рата не интервенише код Хиспаноса, а и екстремно је тешко правдати напад на демократске (изабране) владе. Чиле, Бразил, Аргензина, Боливија, Еквадор, Никарагва... на многим местима би морали да интервенишу. Није више само Куба и Венецуела (Гранада, Ел Салвадор, Никарагва)... А и могућности неких војних удара су драстично смањене. Врмена се мењају.

Бин Ладен је нешто друго.
Kod Imperije se nikad ne zna 8-) ....Verujem da je mogucnost intervencije, pod ko zna kojim izgovorom, na tlo Centralne(Mexico-Californija, ne moze se iskljuciti mogucnost konflikta :!: ) ili Juzne Amerike, veoma velika.....
Ne kazem da je Caves svestan da obavlja posao za Amere ali je svejedno njihova figura :-| ....Sto se tice posla sa naftom, Amerika im je najblizi uvoznik, i ne verujem u njegovu verziju da im ne prodaje....Toliko 8-) ..

inagadadavida:
I opet tekst od dve recenice........ :D :D :D .......od kojih je jedna citat :D :D :D

Ti si, Kurche, ili retardiran, sto mi je zao..............ili prirodno nadaren da budes dezurna budaletina, svuda, pa i na forumu....... :D :D :D
Само се ти дражи, потомче црвене буржоазије... бар да ти је татагенерал био поштени комуниста, него обична јајара којом се ти поносиш.
Ваљда ће и теби једном доћи из дупета у главу (мислим на све оно што су ти комуњаре у кући утерали у дупе) па ћеш схватити колика си сића, колико си безначајан у својој ограничености, ти недотупавни створе!
Такви као ти (тебра, врх, бајо...) су жабокречина ове јадне Србије и било би лепо да ако већ не можете са нама "сељоберима" покупите свој смрад и однесете га на неко боље место где нећеш извртати ногу на "неасфалтираном терену" а нас оставите да се овде давимо док се сви не подавимо па ћемо тако ослободити простор (Лебенсраум) за тебе и твоје комунацисте!!!

Чучни дудлајмига, у великој си нужди!!!

Chicken2.gif
Chicken2.gif
Chicken2.gif

inagadadavida:

Шта ти је демократија и памет пре свега...... :wink:
Еј бре, па зар мале паре продаде све ово проповедање овде,
а почео си да стичеш хорду присталица..... :wink: :wink:

KoscheiBesmertnii:
Само се ти дражи, потомче црвене буржоазије... бар да ти је татагенерал био поштени комуниста, него обична јајара којом се ти поносиш.
Ваљда ће и теби једном доћи из дупета у главу (мислим на све оно што су ти комуњаре у кући утерали у дупе) па ћеш схватити колика си сића, колико си безначајан у својој ограничености, ти недотупавни створе!
Такви као ти (тебра, врх, бајо...) су жабокречина ове јадне Србије и било би лепо да ако већ не можете са нама "сељоберима" покупите свој смрад и однесете га на неко боље место где нећеш извртати ногу на "неасфалтираном терену" а нас оставите да се овде давимо док се сви не подавимо па ћемо тако ослободити простор (Лебенсраум) за тебе и твоје комунацисте!!!

Чучни дудлајмига, у великој си нужди!!!

Back