- Poruka
- 7.093
Vidi caricu, zna žena znanje. Profi namazana.Zapravo i nije toliko fakt poniženja koliko može biti sredstvo ženske dominacije, manipulacije i kompletnog kontrolisanja situacije, al da ne dužim sad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi caricu, zna žena znanje. Profi namazana.Zapravo i nije toliko fakt poniženja koliko može biti sredstvo ženske dominacije, manipulacije i kompletnog kontrolisanja situacije, al da ne dužim sad...
mozda napisao na qurtzu da je lilihip ali ona kad ga okusila skontala da nije sladak no gorko slanPa zasto onda kad neko hoce nekoga da uvredi kaze napusi mi se qrca, to mi je bez veze...
Zato što ste vi to izmislili, vi volite da "kažnjavate" k****m. Pogledajmo samo koliko u kolokvijalnom govoru ima izraza koji to ilustruju (znamo svi na koje izraze mislim).Nije tabu, svaki par to radi. A jeste uvreda jer u samom aktu pušenja postoji doza poniženja i degradacije kao seksualni nadražaj, to je uostalom psihička komponenta.
Ima ljudi kojima je to tabu i neprivlacno. Ja to razumem, nekome se svidja nekome ne. Znam da sam par veza raskinuo zbog toga koje su mogle da budu potencijal za duze. Jednostavno mi je palo na pamet da moze da se desi da to zadovoljstvo, koje ja volim, nikada ne dobijem i najezio se...Zasto, ako partneri obostrano uzivoju u istom i zasto postoji psovka pusi ****, mislim da je samo kod nas to neki taboo ili nesto sto se smatra ruznim... Sta vi mislite o tome???
Zasto, ako partneri obostrano uzivoju u istom i zasto postoji psovka pusi ****, mislim da je samo kod nas to neki taboo ili nesto sto se smatra ruznim... Sta vi mislite o tome???
QQ kolega ako ti sve odnose medju dvoje ljudi gledas kroz sex.....Sex jeste vazan za vezu, ali nije PRESUDAN.I inace mi je seks i preference u seksu preduslov da li cu u opste sa nekim graditi odnos. Toliko to bitnim kapiram.
To kazu ovi sto se ozene pa posle varaju.QQ kolega ako ti sve odnose medju dvoje ljudi gledas kroz sex.....Sex jeste vazan za vezu, ali nije PRESUDAN.
Псовке су одраз немоћи и не треба их посматрати као нешто према чему се дефинише неки став.
ovisi o koju cifru je rijecda sam žensko bilo bi mi gadno i ponižavajuće da nekome dajem oral
Tako je, laprdanje u narodulaprdanje
Iz tog ugla gledanja se kompletni seksualni odnosi mogu smatrati ružnim, nepristojnim i uvredljivim, a ne samo neki segmenti seksa kao što su oralni i analni seks, postoje i druge psovke koje onako u globalu seks determinišu kao nešto uvredljivo i ponižavajuće, dovoljne su recimo one ''nabijem vas na k-c'' i ''p-a vam se ogadila'' da se iskaže ta sveobuhvatnost. Naravno da seks nije ružan, nepristojan, uvredljiv i ponižavajući za aktere koji obostrano u njemu uživaju, a psovke i uvrede su same po sebi odraz boleštine, tako da ne bi trebalo da čudi da se u okviru njih i seks stavlja u negativan kontekst. Psovke kao verbalno nasilje aludiraju na to da postoji i seksualno nasilje, i zato se upućuju protivnicima, dakle ključna reč je nasilje, koje se potencira iz nekih razloga prema nekome.Zasto, ako partneri obostrano uzivoju u istom i zasto postoji psovka pusi ****, mislim da je samo kod nas to neki taboo ili nesto sto se smatra ruznim... Sta vi mislite o tome???
Nekad ti je bas danIz tog ugla gledanja se kompletni seksualni odnosi mogu smatrati ružnim, nepristojnim i uvredljivim, a ne samo neki segmenti seksa kao što su oralni i analni seks, postoje i druge psovke koje onako u globalu seks determinišu kao nešto uvredljivo i ponižavajuće, dovoljne su recimo one ''nabijem vas na k-c'' i ''p-a vam se ogadila'' da se iskaže ta sveobuhvatnost. Naravno da seks nije ružan, nepristojan, uvredljiv i ponižavajući za aktere koji obostrano u njemu uživaju, a psovke i uvrede su same po sebi odraz boleštine, tako da ne bi trebalo da čudi da se u okviru njih i seks stavlja u negativan kontekst. Psovke kao verbalno nasilje aludiraju na to da postoji i seksualno nasilje, i zato se upućuju protivnicima, dakle ključna reč je nasilje, koje se potencira iz nekih razloga prema nekome.