Zasto se oralni sex smatra kao nesto ruzno i nepristojno???

Nije tabu, svaki par to radi. A jeste uvreda jer u samom aktu pušenja postoji doza poniženja i degradacije kao seksualni nadražaj, to je uostalom psihička komponenta.
Zato što ste vi to izmislili, vi volite da "kažnjavate" k****m. Pogledajmo samo koliko u kolokvijalnom govoru ima izraza koji to ilustruju (znamo svi na koje izraze mislim).

Nikad mi nije bila jasna muška potreba da se degradira seksom, i uopšte, da se seksualizuje hijerarhija, kao da u seksu ne uživaju obe strane podjednako?!
Ili hoćeš da kažeš da ne uživaju? Hoćeš da kažeš da ****** žene koje ne uživaju u seksu? Pa kako ih onda ******? I još gore, uživate u tome?

Postoji i škola mišljenja da je oralni seks spremnost da se prihvate i vole delovi drugog koji su najviše osramoćeni i poniženi (znamo da se polni organi vide kao prljavi, često se koriste i kao psovke i uvrede).

Sad žanjite posledice te sveopšte degradacije seksa i delova tela, svi.

Zasto, ako partneri obostrano uzivoju u istom i zasto postoji psovka pusi ****, mislim da je samo kod nas to neki taboo ili nesto sto se smatra ruznim... Sta vi mislite o tome???
Ima ljudi kojima je to tabu i neprivlacno. Ja to razumem, nekome se svidja nekome ne. Znam da sam par veza raskinuo zbog toga koje su mogle da budu potencijal za duze. Jednostavno mi je palo na pamet da moze da se desi da to zadovoljstvo, koje ja volim, nikada ne dobijem i najezio se...

Zasto, ako partneri obostrano uzivoju u istom i zasto postoji psovka pusi ****, mislim da je samo kod nas to neki taboo ili nesto sto se smatra ruznim... Sta vi mislite o tome???

Псовке су одраз немоћи и не треба их посматрати као нешто према чему се дефинише неки став.

Здрав однос између мушкарца и жене је природан и не треба да буде табу већ да се између парова о њему прича и надограђује.

Неведена псовка се исказује у ситуацијама немоћи када покушавамо да понизимо онога коме је упућена али у стварности онај који исказује такву псовку то није у стању (физички, или услед страха од законских прописа). Са те стране траба разумети да није сваки сексуални однос и жељен односно не доноси уживање, тј не упражањавају га баш увек љубавници (секс којим се плаћа положај, привилегије, па и сам живот) и у тим ситуацијам не може да се прича о задовољству обе стране. Због таквих ситуација наведена псовка има на тежини јер указује на жељу оног који ју је изговорио да се прикаже као значајнији од оног коме је псовка намењена...

Iz tog ugla gledanja se kompletni seksualni odnosi mogu smatrati ružnim, nepristojnim i uvredljivim, a ne samo neki segmenti seksa kao što su oralni i analni seks, postoje i druge psovke koje onako u globalu seks determinišu kao nešto uvredljivo i ponižavajuće, dovoljne su recimo one ''nabijem vas na k-c'' i ''p-a vam se ogadila'' da se iskaže ta sveobuhvatnost. Naravno da seks nije ružan, nepristojan, uvredljiv i ponižavajući za aktere koji obostrano u njemu uživaju, a psovke i uvrede su same po sebi odraz boleštine, tako da ne bi trebalo da čudi da se u okviru njih i seks stavlja u negativan kontekst. Psovke kao verbalno nasilje aludiraju na to da postoji i seksualno nasilje, i zato se upućuju protivnicima, dakle ključna reč je nasilje, koje se potencira iz nekih razloga prema nekome.

Iz tog ugla gledanja se kompletni seksualni odnosi mogu smatrati ružnim, nepristojnim i uvredljivim, a ne samo neki segmenti seksa kao što su oralni i analni seks, postoje i druge psovke koje onako u globalu seks determinišu kao nešto uvredljivo i ponižavajuće, dovoljne su recimo one ''nabijem vas na k-c'' i ''p-a vam se ogadila'' da se iskaže ta sveobuhvatnost. Naravno da seks nije ružan, nepristojan, uvredljiv i ponižavajući za aktere koji obostrano u njemu uživaju, a psovke i uvrede su same po sebi odraz boleštine, tako da ne bi trebalo da čudi da se u okviru njih i seks stavlja u negativan kontekst. Psovke kao verbalno nasilje aludiraju na to da postoji i seksualno nasilje, i zato se upućuju protivnicima, dakle ključna reč je nasilje, koje se potencira iz nekih razloga prema nekome.
Nekad ti je bas dan :okok:

Back