Prije nekoliko godina Pink TV i Prva su prikazivale Indijske Serije. Zasto se odustalo od Indijskih Serija Znate li da smo ucili indijsku tradiciju i zivot preko tih serija. Bio sam veoma tuzan kad je Pratyusa Banjari sebi oduzela zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi gledao Malu nevjestu? Ja gledala od 6. osnovne pa trajala je negdje do kraja srednjeja sam mislio da su se davale samo spanske i turske novele
nisam znao da su isle i indijske.
Hvala Bogu pa se te napasti makar otarasismo, ne moramo šund iz baš svakog dela sveta da uvozimoPrije nekoliko godina Pink TV i Prva su prikazivale Indijske Serije. Zasto se odustalo od Indijskih Serija Znate li da smo ucili indijsku tradiciju i zivot preko tih serija. Bio sam veoma tuzan kad je Pratyusa Banjari sebi oduzela zivot.
veliki grad majku mu.Nisi gledao Malu nevjestu? Ja gledala od 6. osnovne pa trajala je negdje do kraja srednjeKad sam bila 6. razred sjeli su u auto, negdje krenuli u vožnju, po gradu, vozili se do kraja mog 8. razreda
![]()
sad ti gledam tu nevestuNisi gledao Malu nevjestu? Ja gledala od 6. osnovne pa trajala je negdje do kraja srednjeKad sam bila 6. razred sjeli su u auto, negdje krenuli u vožnju, po gradu, vozili se do kraja mog 8. razreda
![]()
Pa samoubila se glavna glumicasad ti gledam tu nevestu
imala je dve sezone
prva sezona trajala 8 godinai imala 2.165 episoda
![]()
a druga "samo" 80..sta im bi?
i kako su odlucili da zavrse jednu sezonu i zapocnu drugu?
mozda glumci pozeleli da odu na more![]()
pa i ti bi da snimas 2.000 epizodaPa samoubila se glavna glumica
AviondžikePojavile se nase igra sudbine i ona druga nzm naziv