ZAŠTO SE O OVOM ĆUTI: Nobelovac otkrio uzrok raka i zaštitu od njega pre 90 godina!

Prema podacima sa net-a, lecenje kancera metodom Ricarda Brojsa, ima do 2000.godine preko 50 000(da napisem i slovima PEDESET HILJADA) medicinski potvrdjenih izlecenja od kancera.
Ako se malkiice podrobnije raspitate oko sebe u svom gradu, kod rodbine, komsiluku, iznenadicete se kada vidite da i u vasoj najblizoj okolini ima neko ko se na taj nacin izlecio.
На чему се заснива метод?

На чему се заснива метод?

Imas celu knjigu da skines sa neta.............Gladovanje 42 dana, uz pola litre sveze cedjenog soka dnevno, caj od zalfije, jos nekoliko cajeva, , za srce, probavu, te obloge i posebni cajevi za razlicite vrste kancera.
Uz to izbaciti otrove iz okruzenje(naftalin, deterdzenti,dezodoransi), i setati u zdravom okruzenju.....
Bez skupih lekova, poraznog dejstva zracenja ili hemioterapije..........
Meni objasnjenje sa pocetka knjige izgleda najprihvatljivije od svih do sada, a raspitujuci se po net-u, saznao sam da u mom gradu(loznica) ima njih 5,6 koji su se tako izlecili.

Imas celu knjigu da skines sa neta.............Gladovanje 42 dana, uz pola litre sveze cedjenog soka dnevno, caj od zalfije, jos nekoliko cajeva, , za srce, probavu, te obloge i posebni cajevi za razlicite vrste kancera.
Uz to izbaciti otrove iz okruzenje(naftalin, deterdzenti,dezodoransi), i setati u zdravom okruzenju.....
Bez skupih lekova, poraznog dejstva zracenja ili hemioterapije..........
Meni objasnjenje sa pocetka knjige izgleda najprihvatljivije od svih do sada, a raspitujuci se po net-u, saznao sam da u mom gradu(loznica) ima njih 5,6 koji su se tako izlecili.
Има логик јер гладовањем се не дотура храна тумору. Знам о чему се ради, само нисам знао да се тако зове. Хвала.

Има логик јер гладовањем се не дотура храна тумору. Знам о чему се ради, само нисам знао да се тако зове. Хвала.

Kao sto se u nalsovnom tekstu iznosi jedna sasvim logicna hipoteza , o tome da se celija same bore za prezivljavanje zbog nedostatka kisonika, na taj nacin sto postanu kancerogene, isto tako i sam organizam se bori protiv "uljeza".
A kada mu odseces hranu(i tumoru i organizmu) on mora negde da je "nadje"........A gde ce drugde organizam da je nadje, osim bas u tim celijama tumora........Savrseno logicno, bar za mene..........

Back