Zašto se neki muževi promene kada je žena trudna ???

E ovako, da cujete moju pricu...sa 19 godina sam rodila jednu prelijepu bebicu..nema nista ljepse na svijetu.Sve zavisi od zene, ja recimo nikad ljepse nisam izgledala,ne terba gomilati kilograme, i treba drzati do sebe u svakom trenutku.Jos jedna stvar je jako bitna, zena sama bira sebi partnera i ona sama zna kako se njen partner ponasa, i da li zeli dijete ,a samim tim i kako ce se ponasati u trudnoci.Ja stvarno nisam imala tih problema, cak mi je sada bracni zivot deset puta ljepsi.Znaci sami sebi biramo partnere,a sto se tice prevare u trudnoci nema nista gore od toga,ali ako muz razumije zenino stanje, nece je prevariti i ponizavati nego ce je podrzavati i cuvati jer ce na svijet donijeti nesto prelijepo.Uh volim svoju bebicu najvise na svijetu.
Savjet...ne zapustajte se u trudnoci nego 10 puta vise vodite brigu o sebi i svom tijlu.Pa pa :wink:

moj muž je bio veoma pažljiv tokom moje trudnoće. ja sam prva tri meseca bila nepodnošljiva jer sam stalno povraćala i bila nervozna, a on je sve stoički trpeo, ustajao sa mnom po noći kad sam sedela u kupatilu i čekala da mi se ponovo sloši. kad sam poprimila dimenzije jednog ovećeg šifonjera, obasipao me komplimentima kako nikada lepše nisam izgledala, kako sam zapravo procvetala, itd. nije mu bilo teško da mi kupi bilo šta što mi padne na pamet, mada nisam previše izvoljevala, uglavnom sam imala dva perioda- obožavanje šljiva, a kasnije mandarina. obuvao me je i sekao nokte na nogama kad više nisam mogla ni da vidim svoja stopala. i sada nakon tri godine mi kaže da sam najlepše izgledala kad sam bila trudna.:D

етотако:
najbolje bi bilo kada bi ga svi zaboravili, to bi za njega bio kraj
Pa, kako da znam koga da zaboravim:razz: :lol:

@ Gazdarica
I meni muž stalno mazi i ljubi stomak. I stalno gleda i pipka da li se Stefan mrda.
Inače, sexualni život je prošao kroz nekoliko faza:? Do petog meseca, dok nij epočeo da baš raste stomak, sve je bilo uobičajeno (za nijansu nežnije). Onda je on bio uplašen, rekao je da bi pre živeo u celibatu ceo život nego povredio mene i bebu... Sve dok mu ja nisam objasnila da me više povređuje tako što NEĆE da spava sa mnom. Od tada imamo odnose, ređe nego ranije; u samo jednoj ili dve poze, i baš, baš nežno.
Sve u svemu, teško da se to sve zajedno poslednja dva-tri meseca može nazvati sexualnim životom:lol:

Gazdarica:
Moj bivsi mi je stalno pokazivao trudnice na bilbordima i u casopisima...
"Pogledaj kako su lepe. Ja bih ti ljubio i mazio stomacic i ne bih ti celu kitu stavljao, nego samo malo..."
Kakav vam je seksualni zivot bio tokom trudnoce?

kakav pervert:lol: :lol: :lol:

ja sam bila prilično aseksualna poslednjih mesec, dva trudnoće prvesntveno jer sam imala osećaj da sam kao onaj nilski konj baletan:lol: . do sedmog, osmog meseca i nekako, i iskriviš se koliko možeš, ali pred kraj samo jedna poza i to ti je:lol:

Gazdarica:
Ima i onih koji se loze na trudnice... :lol:

36_2_46v.gif

E, jesi carica!

Queen_:
moj muž je bio veoma pažljiv tokom moje trudnoće. ja sam prva tri meseca bila nepodnošljiva jer sam stalno povraćala i bila nervozna, a on je sve stoički trpeo, ustajao sa mnom po noći kad sam sedela u kupatilu i čekala da mi se ponovo sloši. kad sam poprimila dimenzije jednog ovećeg šifonjera, obasipao me komplimentima kako nikada lepše nisam izgledala, kako sam zapravo procvetala, itd. nije mu bilo teško da mi kupi bilo šta što mi padne na pamet, mada nisam previše izvoljevala, uglavnom sam imala dva perioda- obožavanje šljiva, a kasnije mandarina. obuvao me je i sekao nokte na nogama kad više nisam mogla ni da vidim svoja stopala. i sada nakon tri godine mi kaže da sam najlepše izgledala kad sam bila trudna.:D
isti moj.
ja sam luda;a kada sam trudna.
on je siroma sve izdržao.
išao i na porođaj sa mnom.
i sada kaže da sam najlepša kada sam trudna.
ali ne neće me opet upecati na te jeftine trikove...

Back